Dodaj do ulubionych

"Bra- Dreams"-Warszawa-Wola

• ania.kar "Bra- Dreams" na Facebooku 11.04.11, 10:49
      Dlaczego zniknęła strona sklepu na Facebooku? Został tylko prywatny profil właścicielki z informacjami sklepowymi niedostępnymi dla szerszego grona :(
      • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams" na Facebooku 14.04.11, 07:59
        No rzeczywiście, coś się "zadziało", hmmm. Postaram się w najbliższym czasie poprawić.
        Na razie działa www.facebook.com/dorotaBraDreams
        Obiecuję "naprawę"
    • clarisse Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 13.04.11, 10:58
      Witam :)
      Chciałam zapytać czy - a jeśli tak, to kiedy mniej więcej i w jakim zakresie rozmiarowym - można się u Pani spodziewać sukienek Stone Town, Indygo City i Summer City z Biubiu?
      Pozdrawiam
      • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 13.04.11, 20:44
        Witam,
        Podaję najświeższe informacje:
        Red Town i Stone Town będzie w prawie pełnej rozmiarówce;
        Red: 34 B,BB,36 B,BB,BBB,38 B,BB,BBB,40 B,BB,BBB,42 B,BB,BBB,44 B,BB
        Stone:38 BB,BBB,40 BB,BBB,42 B,BB,BBB,44 B,BB,BBB,46 B,BB
        Te dwa modele sukienek już do mnie jadą. Czyli mogą być jeszcze w piątek( pojutrze)

INDYGO: 36 B,BB,BBB,38 B,BB,BBB,40 B,BB,BBB,42 BB,BBB,44 BB,BBB
        SUMMER: 36 BB,BBB,38 BB,BBB,40 B,BB,BBB,42 B,BB,BBB,44 BB,BBB
        Indygo z jednym B dojedzie za tydzień, a całe Summer za około 10 dni.
        Spodziewam się również granatowego Fuego, bo zielony się szyję :)

Oczywiście, gdy tylko ubrania się pojawią w Salonie od razu daję znać na LB i na stronie www.bra-dreams.pl

Pozdrawiam i zapraszam
        Dorota

• akj77 Polecam! :) 13.04.11, 14:19
      W sklepie jest przemiło, spory wybór ubrań BiuBiu, właścicielka doradza w kwestii figury, dopasowania itd. i zachęca do mierzenia, jesteśmy obie z koleżanką bardzo zadowolone z zakupów.
      Trzeba tylko wiedzieć, że pod tym samym adresem są dwa pawilony handlowe - chwilę się nachodziłyśmy naokoło, zanim znalazłyśmy sklep :-)
      • mundurowa Re: 13.04.11, 22:28
        ja mam mieszane uczucia. wprawdzie kupiłam stanik ale ekspedientka nie za bardzo umiała mi doradzić w kwestii rozmiaru. sklep bardzo ok, spory wybór, ale raczej nie dla osób, które nie znają swojego rozmiaru.
      • malfojka Re: Polecam! :) 05.05.11, 23:55
        Ja również polecam. Obie Panie super i naprawdę bardzo pomocne oraz zorientowane. Poza tym atmosfera w sklepie świetna.

Spędziłam tam dzisiaj chyba ze dwie godziny, mierząc chyba jakąś zatrważającą liczbę biustonoszy, pijąc w przerwie kawę, ucinając przemiłe pogawędki (a raczej zamęczając nimi obie Panie :))i, i dzięki OGROMNEJ cierpliwości oraz zaangażowaniu w poszukiwania przez obie Panie wyszłam baaardzo zadowolona :)

Życzę żeby jak najszybciej udało się pani Dorocie zrealizować marzenie o większym lokalu i nowych markach :), będę tam na pewno wracać :)
        • bra-dreamerka Re: Polecam! :) 09.05.11, 06:56
          Było BARDZO sympatycznie, bardzo się cieszę, że się udało !
          Dziękujemy za ciepłe słowa.
          Zapraszamy :)
          Dorota i Paula
    • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 01.05.11, 22:41
      Witam,

W dniu 2 maja 2011( poniedziałek) Salon nieczynny.
      Pozdrawiam
    • justinehh Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 10.05.11, 00:56
      Gdyby nie zdjęcia Kasicy miałabym spory problem żeby trafić na miejsce. A poza tym rewelacja!
      Pani Dorota jest niesamowicie ciepłą i kompetentną osobą. No i ta Oferta Tygodnia na ścianie...
      • juniorbra Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 13.05.11, 13:56
        Serdecznie zapraszamy na kolejne spotkanie brafittingowe z Mahedą w dniu 14 maja 2011( sobota) od godziny 10.00.
        Panie, które chcą się umówić na konkretną godzinę zapraszam do ustalenia terminu mailowo: biuro@maheda.eu lub info@bra-dreams.pl.
        Pozdrawiamy
        Dorota i Paula
    • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 26.05.11, 10:06
      AKCJA "MAMY BIUSTY! MAMA I CÓRKA RAZEM"
      Dzisiaj rozpoczynamy przesympatyczną akcję dla mam i córek.
      Zapraszamy
      • czarna.aza Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 26.05.11, 10:18
        bra-dreamerka napisała:

> AKCJA "MAMY BIUSTY! MAMA I CÓRKA RAZEM"
        > Dzisiaj rozpoczynamy przesympatyczną akcję dla mam i córek.
        > Zapraszamy

Na czym polega ?
      • vikili Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 30.05.11, 11:26
        Na stronie sklepu wpisałam wczoraj swój adres e-mail, aby być na bieżąco z nowościami.
        Pokazał mi się komunikat, że został wysłany do mnie mail i mam postępować zgodnie z instrukcją, natomiast do tej pory nic do mnie nie dotarło. Czy mam jeszcze czekać?

A na czym polega wspomniana akcja?
        vikili
        • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 30.05.11, 15:46
          Witam,
          Odsyłam na stronę pomysłodawcy i organizatora akcji: brastyle.pl/Nagrody-o-wartosci-30-000-zl-w-ramach-akcji-Mamy-biusty!-Mama-i-corka-razem-914.html
          A sama serdecznie zapraszam do Salonu na dobieranki i zakupy :)
          Pozdrawiam
          Dorota
        • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 31.05.11, 12:49
          Witam,
          Hmm, nie powinno tak się dziać. Będę zatem kontaktować się z administratorem strony i mam nadzieję, że wszystko naprawi :)
          Pozdrawiam
          Dorota
          • vikili Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 01.06.11, 14:27
            Dziękuję.
            A do sklepu nie omieszkam wstąpić niebawem.
            vikili
            • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 01.06.11, 17:21
              Serdecznie zapraszam.
              Pozdrawiam
              Dorota
    • akj77 Czy będą niebieskie sukienki BiuBiu? 09.06.11, 18:24
      Kinga pokazała na FB zapowiedź sukienki z materiału takiego jak Laguna. Czy te kiecki będą w Bra Dreams? Chętnie bym kupiła stacjonarnie :-)
      • bra-dreamerka Re: Czy będą niebieskie sukienki BiuBiu? 10.06.11, 21:55
        BiuBiu wie, że wszystkie nowości zawsze biorę, zatem gdy tylko będzie lagunowa sukienka dostępna to od razu będzie w Salonie i na stronie www.bra-dreams.pl
        • bra-dreamerka Re: Czy będą niebieskie sukienki BiuBiu? 15.06.11, 22:58
          Hmmm, uuuuuuuuuu, sukienek nie będzie. Będą tylko dostępne na stronie BiuBiu. Ale za to będą już niedługo różne bluzeczki i i i ...... koszule z krótkim rękawem :)
          Dorota
          • vikili Re: Czy będą niebieskie sukienki BiuBiu? 17.06.11, 14:57
            Chciałabym jutro do Pani zajrzeć na przymiarki.
            Czy jest szansa na nowe bluzki biubiu?
            Jakie?
            vikili
            • bra-dreamerka Re: Czy będą niebieskie sukienki BiuBiu? 17.06.11, 20:19
              Aktualnie są Fuego w kolorze granatowym, trochę czarnych. Trochę Emerald. Czekam na bluzeczki niebieskie i w różyczki: www.facebook.com/photo.php?fbid=211974248841042&set=a.184720234899777.38134.100000854051748&type=1&theater
              Wrzuciłam zdjęcie na www.facebook.com/dorotaBraDreams
              Zapraszam
              • vikili Re: Czy będą niebieskie sukienki BiuBiu? 17.06.11, 22:28
                A czerwone i czarne mojito będzie jutro?
                A jeśli nie, to kiedy?
                • bra-dreamerka Re: Czy będą niebieskie sukienki BiuBiu? 18.06.11, 06:33
                  niestety, jeszcze nie. Mam nadzieję, że dojedzie w przyszłym tygodniu.
                  Gdy tylko dojedzie- od razu będzie informacja.
                  Pozdrawiam
                  • vikili Re: Czy będą niebieskie sukienki BiuBiu? 18.06.11, 08:34
                    W takim wypadku przyjdę w przyszłym tygodniu.
                    Dziękuję
                  • paulaalt Re: Czy będą niebieskie sukienki BiuBiu? 27.06.11, 10:26
                    A czy w tym tygodniu pojawią się koszule z krótkim rękawem?
                    • la_parisienne.biubiu koszule biubiu 27.06.11, 10:53
                      Już jadą do Pani Dorotki :)
                    • bra-dreamerka Re: Czy będą niebieskie sukienki BiuBiu? 29.06.11, 14:35
                      Witam,

Dojechały koszule; białe, błękitne i cappuccino.
                      • izas55 Re: Czy będą niebieskie sukienki BiuBiu? 29.06.11, 15:25
                        A 46BBB też?
                        • kasiadj07 Re: Czy będą niebieskie sukienki BiuBiu? 29.06.11, 19:02
                          Izas55, mierzyłam dziś koszule i jak poprzednie koszule (i starsze i nowsze) mam w rozmiarze 46BB, tak w tych 44BBB były sporo za duże wszędzie. Spokojnie dopięłam się w 42BB, ale nie kupiłam w końcu, bo jakoś mi nie leżały. Kupiłam za to Emeralda i Portland na pocieszenie:) Polecam więc przymierzenie mniejszego rozmiaru, bo a nóż będzie dobre:)
                          W sklepie jak zawsze sympatyczna atmosfera, Panie uczynne i pomocne. Bardzo lubię takie zakupy:)
                          • izas55 Re: Czy będą niebieskie sukienki BiuBiu? 29.06.11, 19:37
                            Ja się za skarby świata w 44 nie zmieszczę ;-). Ale spróbuje przymierzyć
                        • bra-dreamerka Re: Czy będą niebieskie sukienki BiuBiu? 29.06.11, 23:08
                          Bluzek koszulowych w rozmiarach 34 i 46 nie mam, bo i BiuBiu ich nie ma. Mają być po urlopie pani Kingi. U mnie spodziewam się koło 15 lipca, razem z bluzeczkami na ramiączkach.
                          Niebieskich sukienek nie będzie, ale czekam na nowe pomysły sukienkowe pani Kingi.
    • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 25.07.11, 10:31
      Witam,

W związku z jutrzejszym pokazem kolekcji Panache, Salon będzie czynny od godziny 14.00-tej.

• bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 05.08.11, 09:48
        Witam,

W dniu dzisiejszym- Salon otwarty od godziny 13-tej. Oglądamy najnowsze "ślicznotki" Curvy Kate.
        • ptasia Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 05.08.11, 13:57
          A czy te "ślicznotki" będzie można jutro obejrzeć w sklepie ;D?
          • bra-dreamerka Re: "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 06.08.11, 10:44
            Oczywiście :)- w katalogu :)- te "ślicznotki" będą na wiosnę 2012 :)- kostiumy kąpielowe !!!!
    • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 18.10.11, 08:22
      MARY KAY
      Zapraszam wszystkie Panie w sobotę, 22 października na wspaniały dzień z kosmetykami amerykańskiej firmy Mary Kay.
      W tym dniu będzie można ZA DARMO zafundować sobie zabieg "Satynowe Dłonie" oraz "Satynowe Usta". Będą również interesujące zniżki na zakupy kosmetyków.
      Bra- Dreams w prezencie będzie wręczać do każdego zakupionego w tym dniu biustonosza- parę wybranych rajstop.
      Przyjdź, będzie również przepysznie- ciasto, herbata, kawa.
      Zapraszamy serdecznie
      Dorota i Paula
    • milstar Kolejny pozytyw 19.11.11, 13:42
      Byłam, dostałam herbatkę, pomierzyłam, pomarudziłam, pogadałam - jak zwykle super :)
    • sybilla777 Czy będzie dostawa sukienek Biubiu? 16.12.11, 20:31
      Bo w necie b.ubogi asortyment...

Ps. mimo kilku wizyt w sklepie nigdy nie zdałam relacji. Bo nic nowego nie dodam, popieram w pełni opinie reszty klientek - sklep wspaniały, pozytywna atmosfera, aż kipi, bo obsługa przemiła i bardzo profesjonalna - wszystko super:)
      • bra-dreamerka Re: Czy będzie dostawa sukienek Biubiu? 17.12.11, 10:10
        Sukienki dojadą w przyszłym roku, zapraszam od stycznia.
        Pewnie będą szmizjerki, Pasadena, może Paris. Jeszcze sama nie wiem do końca.
        Pozdrawiam
        Dorota
        • kis-moho Re: Czy będzie dostawa sukienek Biubiu? 19.12.11, 17:15
          To ja się podłączę pod pytanie - chciałam zajrzeć jakoś między Świętami a Nowym Rokiem i przymierzyć bluzki/sukienki 34 B/BB (ewentualnie 36B/BB). Jest sens, czy lepiej w nowym roku?
          • bra-dreamerka Re: Czy będzie dostawa sukienek Biubiu? 19.12.11, 19:04
            Witam,

Po sukienki zapraszam w przyszłym roku. Nowości biubiowe będą od stycznia, gdy tylko dojadą od razu powiadomię.
            Pozdrawiam
            Dorota
            • kis-moho Re: Czy będzie dostawa sukienek Biubiu? 19.12.11, 19:08
              O nowościach już czytałam, ale mnie interesowałyby też starsze rzeczy. Z tym, że to chyba dość limitowany rozmiar :o) stąd pytanie.
        • bra-dreamerka Re: Czy będzie dostawa sukienek Biubiu? 13.01.12, 20:48
          Witajcie,

Widzę, że jednak jest duże zainteresowanie Parisem :) Myślałam o Parisie w kolorze szarym, bo gdy był u mnie czarny Madison( w końcu "typowa mała czarna") to wcale dużego zainteresowania nie było - ze względu na to że nie jest to uniwersalny kolor- np. do pracy.
          Postaram się dać Wam - MOJE KLIENTKI- odpowiedź najpóźniej w poniedziałek, czy dojedzie Paris.
          Pozdrawiam
          Dorota
          • besame.mucho Re: Czy będzie dostawa sukienek Biubiu? 14.01.12, 12:07
            Dla mnie Madisonka była fajniejsza w innych kolorach, bo miała prostszy krój niż Paris, więc jeszcze taka po prostu czarna mogła być nudna, ale Paris sam krój ma ciekawy, więc czarny mu w niczym nie szkodzi :).
            No dobra, gadam, bo po prostu mi dobrze w czarnym, a w szarym nie, i mi się marzy ta czarna Paris ;)
          • bra-dreamerka Re: Czy będzie dostawa sukienek Biubiu? 17.01.12, 09:35
            Troszkę się spóźniłam z odpowiedzią ( bo obiecałam- poniedziałek), ale wybaczcie.
            Niestety, z przykrością przekazuję, że jednak sukienek Paris nie będę mieć w Salonie na pewno w styczniu.
            A może mi podpowiedzcie swoje rozmiary to może coś jednak się uda .....
            Nie ukrywam, że niestety nie mogę sobie pozwolić na sprowadzenie pełnej rozmiarówki. Również mam informacje, że nie wszystkie rozmiary, którymi byłam zainteresowana są niedostępne.
            Pozdrwiam
            Dorota
            • kis-moho Re: Czy będzie dostawa sukienek Biubiu? 17.01.12, 11:28
              > A może mi podpowiedzcie swoje rozmiary to może coś jednak się uda .....

Ja nie moge na 100% zagwarantowac, ze do sklepu dotre, wiec to 36B mozesz zignorowac. Jak mi sie uda, to zajrze, i jak cos bedzie w moim rozmiarze to fajnie, jak nie - zajrze nastepnym razem :o)
            • besame.mucho Re: Czy będzie dostawa sukienek Biubiu? 17.01.12, 23:01
              Mój główny problem to to, że nie znam rozmiaru, dlatego liczyłam na różne rozmiary do pomierzenia :). No nic, spróbuję z zamówieniem internetowym, a do Bra-dreams wpadnę kiedyś po inne ciuchy :).
    • besame.mucho BiuBiu Paris 13.01.12, 02:00
      Czy jest szansa na tę sukienkę w Bra-Dreams? Zwłaszcza w wersji czarnej :) ?
      • kasica_k Re: BiuBiu Paris 13.01.12, 02:07
        Też bym chciała wiedzieć :)
        • kis-moho Re: BiuBiu Paris 13.01.12, 08:37
          kasica_k napisała:

> Też bym chciała wiedzieć :)

Ja też (i dołączam pytanie o mniejszy rozmiar, pewnie 36B).
    • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 31.01.12, 19:01
      W piątek- 3 lutego br. Salon będzie czynny od godziny 14-tej.
      Sobota pozostaje bez zmian.
    • bra-dreamerka "Bra- Dreams"-Warszawa-Wola 20.10.15, 23:18
      Witam,

Pragnę zaktualizować dane adresowe.
      Bra-Dreams- jest !!! ale nie na Woli, teraz już na warszawskiej Ochocie.
      Aktualny adres:
      ul. Grójecka 47/51
      02-031 Warszawa
      telefon: 731 475 782.
      Godziny otwarcia pozostają bez zmian;
      Pon.- Pt.- 11.00- 19.00
      Sob.: 10.00-15.00

Zapraszam serdecznie.
      Do zobaczenia,
      Dorota Sierocka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka