filimonka
27.02.11, 13:52
Witam,
dopiero pół roku temu kupiłam sobie pierwszy stanik w prawdziwym rozmiarze. Teraz, gdy mierzę te stare, nie mogę zrozumieć, jak mogłam chodzić pół zycia w czymś tak niewygodnym ;) Jedyne, co mnie trochę odstręcza, to (poza ceną- ale za porządne rzeczy porządnie się płaci :)) fakt, że mało jest seksownych staników dla dużych biustów :/ Czemu większość jest zabudowana prawie pod szyję i ma tak szerokie ramiączka? Przejdę jednak do sedna- mój rozmiar do 65FF. Czy jest szansa, że znajdę gładki cielisty biustonosz z odpinanymi ramiączkami w tym rozmiarze? Bo ja już się załamałam... W porządnych sklepach z prawdziwymi rozmiarami są tylko cudaczne wzory, a w sieciówkach z klasycznymi wzorami (typu Intimissimi) są rozmiary, nad którymi nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać... Wiem, że stanik, którego potrzebuję, powinien być sztywny, a więc tym samym niedobry dla piersi, ale przecież nie muszę go nosić na co dzień, tylko do pewnych ubrań. W sklepach internetowych jeszcze nigdzie nie widziałam 65FF, jest tylko najwyżej 65F, czy to to samo? I czy w ogóle do takiego bezramiączkowego push-upa powinnam dobrać inny rozmiar? Może ktoś wie, gdzie w Warszawie można taką rzecz znaleźć i przymierzyć? Będę baaardzo wdzięczna za pomoc, bo potrzebuję takiego stanika na piątek i jestem skłonna w swej desperacji kupić zły rozmiar w sieciówce... :/