mark17 21.05.02, 19:18 Czy w wieku 17 lat penis jeszcze rośnie czy jego długość się jest już ustabilizowana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.depko Re: długość członka a wiek 23.05.02, 00:15 W przeciągu jednego roku może jeszcze zmieniać swoja wielkość. Odpowiedz Link Zgłoś
tornado2000 Re: długość członka a wiek 27.05.02, 23:08 tylko uwazaj i nie kap sie w wodzie powyzej 40 stopni, bo ci sie moze skurczyc:))) tornado. Odpowiedz Link Zgłoś
eyemakk haha 28.05.02, 13:25 haha, wreszcie wiem, dlaczego dorosłość to 18 lat. a co przestaje rosnąć u kobiety w wieku 18 lat, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
hidden Re: haha 28.05.02, 17:01 eyemakk napisał(a): > haha, wreszcie wiem, dlaczego dorosłość to 18 lat. > > a co przestaje rosnąć u kobiety w wieku 18 lat, hę? INTELIGENCJA. Odpowiedz Link Zgłoś
penisy Re: długość członka a wiek 14.06.02, 11:53 Penis rośnie przeciętnie do 18 roku życia potem są niewielkie zmiany aż do późnej starości. więcej na www.penisy.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
donf Re: długość członka a wiek 14.06.02, 17:38 Jaka bzdura! Od trzydziestki jest przewaznie 2 razy dluzszy! Pewnie od cwiczenia: rosnij, malej, rosnij, malej! Odpowiedz Link Zgłoś
penisy Re: długość członka a wiek 15.06.02, 03:23 donf napisał(a): > Jaka bzdura! Od trzydziestki jest przewaznie 2 razy dluzszy! > > Pewnie od cwiczenia: rosnij, malej, rosnij, malej! Bzdura ? W związku z czym ? Bo nawet poprawnie nie umiesz budować wypowiedzi. Penis rośnie tak długo jak trwa okres dojrzewania, przez to osiaga on swój normalny rozmiar koło 18 roku życia. Potem są już niewielkie zmiany (minimetrowe w skali lat). więcej na : www.penisy.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
donf Re: długość członka a wiek 25.06.02, 11:06 A ja Ci powiem, ze facet okolo 30-tki moze 4 krotnie lepiej zaspokoic kobiete niz 18 letni. 2 razy lepiej dzieki technice i 2 razy lepiej dzieki rozmiarowi. Natomiast wszelka statytstyka to sa lgarstwa gorsze niz klamstwa, bo powiedz mi kto Ci go mierzyl w wzwodzie i spoczynku, co roku przez cale zycie i zapisywal wyniki? Jezeli nie mierzyl na reprezentatywnej grupie mezczyzn, to jaka wartosc ma statystyka, ktora jest wyrazem pogladow jakiegos tam faceta? Odpowiedz Link Zgłoś