Dodaj do ulubionych

Ja po prośbie :-)

27.02.12, 14:12
Chcę stworzyć Katalog rozmiarów biustonoszy.
Potrzebne mi są do tego zdjęcia kobiet, ubranych, z półprofilu. Na zdjęciach musiałyby być widoczne broda oraz biodra, żeby było widać proporcje sylwetki.

Czy znajdą się wśród Was chętne, żeby mi takie swoje zdjęcia (w dobrze dobranej bieliźnie!) podesłać?

Szczegóły na zalinkowanej stronie.
Obserwuj wątek
    • 100krotna Re: Ja po prośbie :-) 27.02.12, 15:47
      70DD będzie (effuniakowe), ale dopiero za tydzień - bo niechcący wywiozłam aparat kilkadziesiąt kilometrów od domu i go tam zostawiłam - odzyskam go najwcześniej w następny weekend :)
      Więc, jeżeli do tego czasu nie zdążysz mieć innego 70DD, to się polecam ;)
      • maheda Nawet, jeśli zdążę 27.02.12, 16:02
        to będę prosiła.
        Same przecież wiecie, że sylwetka w jednym i tym samym 70DD może być różna, przy różnych figurach :-)
    • cookies_77 Re: Ja po prośbie :-) 27.02.12, 15:55
      Nie chcę wyjść na tą czepialską, ale... No właśnie. Jest rozmiarówka polska, brytyjska, Ewy Michalak i wielu innych firm. Rozmiar rozmiarowi nierówny. Czy taki katalog nie byłby odrobinę mylący?
      • maheda Re: Ja po prośbie :-) 27.02.12, 16:03
        Myślę, że lepszy taki, niż żaden :)
        No i wstawiam nazwę firmy i modelu do opisu.
    • urkye Re: Ja po prośbie :-) 27.02.12, 18:14
      Nie ma problemu, z chęcią pomogę:)
      Czy masz jakieś konkretne preferencje dot. bluzki? Domyślam się, że najlepsze będą takie bez wzorów, ale czy masz jakieś wymogi dot. kroju? Może być kopertowa bluzka? Czy lepiej coś z odcięciem pod biustem?
      No i pytanie, czy robić zdjęcia w różnych stanikach. Aktualnie dobrze leżące mam Deco i Freye Eleanory, więc mogę zrobić w obu:)
      • maheda Re: Ja po prośbie :-) 27.02.12, 18:24
        Absolutnie żadnych preferencji dotyczących krojów :-)
        Wiadomo, że kobiety chodzą w różnych strojach :D
        Tak, poproszę o zdjęcia w różnych stanikach.
        Generalnie idea jest taka, że im więcej zdjęć, tym lepsze przybliżenie rozmiaru.
    • inez69 Re: Ja po prośbie :-) 28.02.12, 00:36
      65FF podeślę jutro :)
      • maheda Super :-) n/t 28.02.12, 07:53
    • maheda up :-) n/t 02.03.12, 14:57

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka