Dodaj do ulubionych

Który model Shock Absorbera?

02.01.13, 13:07
Witam!
Chciałam poprosić o radę w doborze odpowiedniego modelu. Na stronie producenta znajdują się wskazówki odnośnie konkretnego sportu, ale wolę zapytać znawczynie.
Moje wymiary to 91/76,5 cm, czyli wg ich rozmiarówki powinnam kupić prawdopodobnie 75DD. Biust lejący się, szeroko rozstawiony, niezbyt duży. Dlaczego jednak piszę na forum dużobuściastych? Bo potrzebuję maksymalnego podtrzymania tak, jak Wy.
Uprawiam różne sporty - ćwiczę na siłowni ze sztangą 4x/tyg., podobnie jogging 30 min., do tego jeżdżę konno (biust b. cierpi :/) i uprawiam Krav Maga. Są to zupełnie różne aktywności i nie mogę się zdecydować na konkretny model.
Zależy mi, by biust naprawdę nie ruszał się z miejsca. Czy Active Multi Sports się sprawdzi czy może jest dla mnie coś lepszego? Chciałabym level 4.
Dziękuję i pozdrawiam serdecznie!
Obserwuj wątek
    • virgaaurea Re: Który model Shock Absorbera? 02.01.13, 17:30
      dla mnie najbardziej "betonujacy" jest model biegowy shocka, bodajze B5044;
      uprawiam kilka dyscyplin sportu i o ile przy niektorych "spokojniejszych" uzywam tez innych sportowcow, do to biegania zakladam tylko ten;
      mam czarne - sa bardzo scisle i duzomiskowe;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka