Dodaj do ulubionych

Ostanikowanie a koszty

17.06.13, 11:40
Gdzieś (chyba na kafeterii) czytałam wypowiedź dziewczyny,ze ona byc moze sie dała ostanikowac,ale biustonoszy za 150,albo i więcej kupowac nie bedzie,ani tym bardziej uzywanych,bo woli te swoje z bazarku.i kropka.
Czy takie uparte osoby mają jakąs alternatywe ???
Obserwuj wątek
    • turzyca Re: Ostanikowanie a koszty 17.06.13, 11:48
      Rzucic linkiem do stanikow ponizej 100 zlotych. Sporo jest takich.

Tyle ze nalezy psychicznie sie nastawic, ze cena jest tylko wymowka, a prawdziwe powody siedza gdzies glebiej. Ale moim zdaniem przekonanie o strasznych cenach stanikow w szerokiej rozmiarowce trzeba demontowac na kazdym kroku. Jedna oponentka sie nie przekona, ale ktos inny przeczyta i przestanie sie wahac.
    • martvica Re: Ostanikowanie a koszty 17.06.13, 12:23
      Zależy od rozmiaru. Jeśli się łapie na polską rozmiarówkę, to polecam spróbować Avę.
    • zawrotglowy Re: Ostanikowanie a koszty 17.06.13, 20:18
      Moim zdaniem nie mają. Niektóre kobiety są w stanie wydać 30 zł na stanik i cena 200 czy 100 zł nadal będzie dla nich kosmiczna. Kiedyś rozmawiałam na temat staników z ówczesną współlokatorką, spodobało jej się moje Audelle, zapytała o rozmiar i cenę i na moją odpowiedź, że na wyprzedaży może podobny stanik znaleźć za jakieś 70 - 80 zł wykrzyknęła "Co! To ja mam wyrzuty sumienia jak w H&M kupię stanik za 40 złotych!" Argument o polepszeniu kondycji biustu itd byłby w jej przypadku chybiony, bo babka po 2 ciążach i karmieniach miała pełniejszy i jędrniejszy biust niż mój (niedzieciaty). Aha, na innych ciuchach już tak nie oszczędzała. Po prostu bielizna miała być dla niej tania, nie przywiązywała do niej wagi.

I takich kobiet jest bardzo dużo. Owszem, czasem coś tam je zaciekawi i może by nawet spróbowały, ale dobranie sobie całkiem nowego rozmiaru wśród kompletnie nieznanych marek nie jest łatwe, zwłaszcza jak ma to być robione poprzez polowanie przez internet na promocje (i to duże promocje). Bo dla dużej ilości osób przecena z 160 zł na 99 to dalej żadna przecena, dla niektórych nawet ze 100 na 60 to dalej za drogo.
      • kokosanka0891 Re: Ostanikowanie a koszty 18.06.13, 12:09
        No właśnie ja tez myślałam ze tyle staniki te lepsze muszą kosztować,ale dzięki poczytaniu forum i wątkowi
        "stanik za 200zł???.. wiem ze dla chcącego nic trudnego,mam nadzieję ze te niezdecydowane tu zajrzą i sie przekonają.
        • mrb62 Re: Ostanikowanie a koszty 18.06.13, 23:01
          A ja myślę, że wiele tu też zależy od kondycji i wielkości biustu. Jeśli dla kogoś, tak jak dla mnie, stanik w odpowiednim rozmiarze, to być, albo nie być, to zapłaci za niego nawet i 200Pln. Bo dla nas to nie jest cena stanika, ale cena wyglądu, wygody i komfortu życia, jednym słowem: BEZCENNE! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka