Dodaj do ulubionych

longline moj pierwszy - help

14.01.14, 17:32
Dziewczyny, prosze, pomozcie: chce kupic swoj pierwszy longline - piper, a nie mam pojęcia, jaki rozmiar... Czy brac taki, jak stanik? Czy ta freyka ma standardowe miski czy raczej duze?
Obserwuj wątek
    • nowokaina123 Re: longline moj pierwszy - help 14.01.14, 17:56
      Powinnam chyba dodac, ze chodzi mi o piper passion fruit :)
      • lufka_zubrowka Re: longline moj pierwszy - help 15.01.14, 20:58
        Mam tylko jeden stanik Freyi i to jest właśnie longline (co prawda inny wzór, ale myślę że krojem niewiele się różni) - w nim miałam 65E, a ten sam rozmiar Freyi Gem był zdecydowanie za duży w misce. ale być może to Gem jest dużomiskowa... a sam longline dla mnie superwygodny ;)
        • nowokaina123 lufka zubrowka 16.01.14, 12:56

> Mam tylko jeden stanik Freyi i to jest właśnie longline (co prawda inny wzór, a
          > le myślę że krojem niewiele się różni) - w nim miałam 65E, a ten sam rozmiar Fr
          > eyi Gem był zdecydowanie za duży w misce. ale być może to Gem jest dużomiskowa.
          > .. a sam longline dla mnie superwygodny ;)

a mozesz zdradzic na jakie wymiary masz ten 65 E? Bo ja mam Erin Freyi 65 E i jest juz za duza ( charlotte z Parfois ok, ale to ponoc malomiskowiec). Dlatego te chyba 65DD wezmę
          • nowokaina123 Re: lufka zubrowka 16.01.14, 12:57
            charlotke mam oczuwiscie z Parfait ;) - migrena daje sie we znaki...
          • lufka_zubrowka Re: lufka zubrowka 17.01.14, 17:47
            73 pod biustem, 93 w biuście mam obecnie, ale stanik kupowałam dobre pół roku temu i mogło mi przez ten czas troszkę z biustu polecieć, bo schudłam - choć nie na tyle bym odczuwała jakieś zmiany jeśli chodzi o ten stanik.
        • kasienka.body Re: longline moj pierwszy - help 16.01.14, 14:10
          Gem jest wybitnie dużomiskowy :)
    • nikusz Re: longline moj pierwszy - help 01.02.14, 16:40
      dla mnie Freyowe longline, jeśli chodzi o miski, wypadały standardowo. w obwodach brałam 32 (a normalnie noszę częsciej 30)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka