nowokaina123 14.01.14, 17:32 Dziewczyny, prosze, pomozcie: chce kupic swoj pierwszy longline - piper, a nie mam pojęcia, jaki rozmiar... Czy brac taki, jak stanik? Czy ta freyka ma standardowe miski czy raczej duze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowokaina123 Re: longline moj pierwszy - help 14.01.14, 17:56 Powinnam chyba dodac, ze chodzi mi o piper passion fruit :) Odpowiedz Link
lufka_zubrowka Re: longline moj pierwszy - help 15.01.14, 20:58 Mam tylko jeden stanik Freyi i to jest właśnie longline (co prawda inny wzór, ale myślę że krojem niewiele się różni) - w nim miałam 65E, a ten sam rozmiar Freyi Gem był zdecydowanie za duży w misce. ale być może to Gem jest dużomiskowa... a sam longline dla mnie superwygodny ;) Odpowiedz Link
nowokaina123 lufka zubrowka 16.01.14, 12:56 > Mam tylko jeden stanik Freyi i to jest właśnie longline (co prawda inny wzór, a > le myślę że krojem niewiele się różni) - w nim miałam 65E, a ten sam rozmiar Fr > eyi Gem był zdecydowanie za duży w misce. ale być może to Gem jest dużomiskowa. > .. a sam longline dla mnie superwygodny ;) a mozesz zdradzic na jakie wymiary masz ten 65 E? Bo ja mam Erin Freyi 65 E i jest juz za duza ( charlotte z Parfois ok, ale to ponoc malomiskowiec). Dlatego te chyba 65DD wezmę Odpowiedz Link
nowokaina123 Re: lufka zubrowka 16.01.14, 12:57 charlotke mam oczuwiscie z Parfait ;) - migrena daje sie we znaki... Odpowiedz Link
lufka_zubrowka Re: lufka zubrowka 17.01.14, 17:47 73 pod biustem, 93 w biuście mam obecnie, ale stanik kupowałam dobre pół roku temu i mogło mi przez ten czas troszkę z biustu polecieć, bo schudłam - choć nie na tyle bym odczuwała jakieś zmiany jeśli chodzi o ten stanik. Odpowiedz Link
kasienka.body Re: longline moj pierwszy - help 16.01.14, 14:10 Gem jest wybitnie dużomiskowy :) Odpowiedz Link
nikusz Re: longline moj pierwszy - help 01.02.14, 16:40 dla mnie Freyowe longline, jeśli chodzi o miski, wypadały standardowo. w obwodach brałam 32 (a normalnie noszę częsciej 30) Odpowiedz Link