Dodaj do ulubionych

sklep Milla

06.11.14, 08:29
Witam serdecznie,

mam pytanie o sklep Milla z Ruskiej. Wczoraj wybrałam się do tego sklepu po dłuższej przerwie i ku mojemu zaskoczeniu w środku kompletna pustka... Co się z nim stało? Został zlikwidowany, przeniesiony? Będę wdzięczną za informacje.

Pozdraiwam
Obserwuj wątek
    • ochanomizu Re: sklep Milla 06.11.14, 09:58
      Został zlikwidowany w maju albo w czerwcu.
      • 4beatriz Re: sklep Milla 06.11.14, 19:45
        Szkoda. Liczyłam, że może jednak gdzieś się przeniósł...
        Teraz już nie wiem gdzie się wybrać. Może macie jakieś sugestie?
        • ochanomizu Re: sklep Milla 06.11.14, 20:35
          A to zależy czego szukasz:
          1. brytyjczyki - Freya, Panache - są w Onlyher na Jagiełły 3, w Stanikowych Trendach na placu Powstańców Śląskich 7, Brafit Studio na Hłaski (tam chyba nie mają Panache), Royal Bra na Kiełbaśniczej 24, a także w sklepie Perfekcyjne Dopasowanie na Kościuszki 49, Grabiszyńskiej 34 lub Szwedzkiej 7. Ze strony dystrybutora Panache wynika, że w Astrze (stoisko 125, Papillon) też powinny być jakieś Panache.
          2. polskie marki są na pewno w Onlyher, i Perfekcyjnym Dopasowaniu, a także w Bra-Shopie na Hubskiej 76.

Jeśli chodzi o brafitting, to na pewno mogę polecić Onlyher - w pozostałych sklepach byłam, ale nie mierzyłam niczego i nie mogę się na ten temat wypowiadać.
          • 4beatriz Re: sklep Milla 07.11.14, 10:18
            Dziękuję ślicznie za tak szczegółowa odpowiedź. :)
          • zenobia44 Re: sklep Milla 08.11.14, 08:40
            Ja też dziękuję, przyda się taka aktualizacja, o wielu sklepach nie wiedziałam.
          • anula_80 Re: sklep Milla 09.11.14, 20:43
            Ostatnio byłam w Astrze i trochę się tam pozmieniało. Sklepu Papillon nie widziałam, tylko Triumph, w którym była tez Felina, ale nie Panache.

Otworzył się nowy sklep o nazwie Bardotka. Prowadzi go Pani Kasia, którą znam jeszcze z dawnego centrum Magdalena i Feniksu. Mogę polecić bo miła i profesjonalna obsługa. W ofercie głównie polska bielizna: Kris Line, Wiesmann, Konrad.
          • ochanomizu jeszcze mi się przypomniało 09.11.14, 20:59
            że na Psim Polu (Gorlicka 2) jest sklep Boskie Biusty ma jedna z forumek (nie byłam, wiadomość z netu) oraz że na Św.Wincentego 41 jest sklep Sekrety Kobiety (polskie marki, widziałam przez okno ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka