Dodaj do ulubionych

Żeby działał jak minimizer

07.06.15, 20:06
Może dawniej był taki wątek, nie znalazłam. Noszę 34FF i to nie jest jakiś biust gigant, ale mam dość niski wzrost i czasem zależy mi, żeby NIE było efektu wow, czyli najpierw idzie biust a potem ja, po prostu chcę się wtopić w tło i wyglądać jak średnia krajowa wielkości biustu, tak z 2 miski mniej. W czasach przed uświadomieniem nosiłam wyszydzanego na lobby T i owa firma miała w ofercie minimizery działające na zasadzie rozsmarowywania piersi po klacie. Do tego bym nie chciała wracać, raczej chodzi o stanik, w którym biust nie będzie taki wyeksponowany. Wiem, że w miękkich wydaje się mniejszy niż w usztywnianach. Dodam, że noszę głównie balkonetki, czasem fullcupy, bo biust po 3 ciążach, karmieniach i skokach wagi jest raczej lejący. Może macie przetestowany jakiś model lekko optycznie pomniejszający biust i do tego wygodny?
Obserwuj wątek
    • tfu.tfu Re: Żeby działał jak minimizer 07.06.15, 22:05
      szerokie fiszbiny wypróbuj. u mnie taki efekt dawały dawne modele panache (te miękkie). nie wiem jak jest teraz, ale taki efekt również dawały full cupy fantasie (najbardziej chyba kara), z polskich firm kiedyś mat oraz kostar (miękkie). jeśli masz gdzieś blisko M&S, to tam też niektóre modele miękkie optycznie odejmują.
      • abc334 Re: Żeby działał jak minimizer 12.06.15, 22:30
        Firma Gorteks ma fajnyminimajzer Merlin a do kompletu figi modelujace i body
    • anne_stesia Re: Żeby działał jak minimizer 08.06.15, 10:49
      U mnie taki efekt robi Change Sofia w kroju full shaper. Mam jeden i poluje na wiecej kolorow teraz, bo lubie ten efekt minimizera wlasnie.
    • yaga7 Re: Żeby działał jak minimizer 08.06.15, 11:19
      Może fullcup Panache Andorra? Nie rozpłaszcza na boki, powiedziałabym, ze raczej góra - dół.
      Mega wygodny.
      • elizumba75 Re: Żeby działał jak minimizer 08.06.15, 14:46
        A dziękuję, taki właśnie mam w kolorze morskim/teal i bardzo sobie chwalę, był moim najwygodniejszym, aż do zakupu fantasie. Change nie znam, M&S mam 200 km od domu, ale już wiem w co celować. Miło, że taki szybki i konkretny odzew.
        • yaga7 Re: Żeby działał jak minimizer 08.06.15, 15:17
          Z Fantasie możesz też spróbować Esme, przewygodna i też można powiedzieć, że nieco spłaszcza (w tym sensie, że nie podnosi biustu pod brodę nie wyciąga do przodu), a daje bardzo fajny kształt.
          • bra-shop.wroclaw Re: Żeby działał jak minimizer 08.06.15, 18:40
            Efekt "łagodnego: minimizera daje też Ava 1209 - spłaszcza trochę u góry, ale daje okrągły profil. Biustonosz ten jest przy okazji chwalony też za wygodę ;)
            www.avalingerie.pl/pl-pl/model/biustonosz-av-1209-fern-soft,448
            • bra-shop.wroclaw Re: Żeby działał jak minimizer 08.06.15, 19:30
              * "łagodnego" ; nie wiem skąd mi się tam dwukropek nawinął :)

Pozdrawiam,
              Ania
    • mela1 Re: Żeby działał jak minimizer 12.06.15, 14:33
      to będzie głupia odpowiedź, ale odkąd kupiłam Shock Absorber często zdarza mi się z nim chodzic nie tylko do uprawiania sportu. Trochę rozpłaszcza, ale wydaję się sobie szczuplejsza i dopinam się w ciuchy.
      • trzykoronki Re: Żeby działał jak minimizer 20.06.15, 13:27
        Podobnie układa biust Idina Panache Plunge. Klientki chwalą ją zawygodę, tylko polecam wybrać miskę więcej, bojest małomiskowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka