Dodaj do ulubionych

Mityng Stanikoholiczek w Łodzi :)

28.09.15, 17:29
Ponieważ wiele wskazuje na to, że 16 października znajdę się w Łodzi, jednej z najważniejszych bra-stolic Polski - może miałybyście, drogie Łodzianki, ochotę na mały mityng? :-)

Zasady jak dotąd: spotykamy się w celu dzielenia bra-doświadczeniami. Czyli przynosimy nowe i stare bra-nabytki, które wydają nam się ciekawe/godne polecenia/odradzenia innym. Przyprowadzamy nieuświadomione koleżanki, albo uświadomione, ale jeszcze nie zarażone nałogiem do końca :) I ogólnie miło spędzamy czas.

Ponieważ słabo znam miasto, czekam na Wasze propozycje lokalu. Ze swojej strony wolałabym, by był w miarę blisko centrum miasta, najchętniej w zasięgu pieszego spaceru od Piotrkowskiej :) Może być np. gdzieś w Manufakturze. Powinien mieć duże stoliki albo możliwość zestawienia kilku, miłą obsługę oraz toaletę z lustrem w razie gdyby coś trzeba było przymierzyć/kogoś wymierzyć ;)

Poza tym podpowiedzcie, jakie jeszcze bra-sklepy oprócz Szyfoniery, Ewy Michalak oraz Allesa i Change w Manufakturze warto odwiedzić w mieście Uć :)
Obserwuj wątek
    • anna-pia tak trochę OT ;) 29.09.15, 09:58
      Nie wiem, czy to widzisz, ale jesteś naszą lobbową celebrytką :)
      • kasica_k Re: tak trochę OT ;) 29.09.15, 13:06
        W jakim sensie - że zakładam co drugi wątek? ;) No cóż, noe moja to wina, że się lobbystkom nie chce :(
        • anna-pia Re: tak trochę OT ;) 29.09.15, 20:44
          Nie - że dziewczyny idą na spotkanie z _Tobą_ :)
          • kasica_k Re: tak trochę OT ;) 30.09.15, 00:54
            Ale mogłyby iść na spotkanie ze sobą, ja tylko rzucam temat i hasło :)
    • martvica Re: Mityng Stanikoholiczek w Łodzi :) 29.09.15, 11:23
      A Gorsenia nie jest z Łodzi?
      • kasica_k Re: Mityng Stanikoholiczek w Łodzi :) 29.09.15, 13:32
        Jest i widzę na stronie, że ma sklep firmowy. Dzięki za podpowiedź :)
        • mati123 Re: Mityng Stanikoholiczek w Łodzi :) 30.09.15, 21:16
          Może Comexim też warto odwiedzić? Przyjrzę się lokalom pod kątem luster. Sugerowałabym coś na Pietrynie.
          • effuniak Re: Mityng Stanikoholiczek w Łodzi :) 04.10.15, 12:27
            No to kiedy dokładnie to spotkanie ?
            • kasica_k Re: Mityng Stanikoholiczek w Łodzi :) 06.10.15, 14:23
              No w pierwszym poście jest data :)
          • kasica_k Re: Mityng Stanikoholiczek w Łodzi :) 06.10.15, 14:22
            No właśnie się dowiedziałam, że na Piotrkowskiej będę nocować w jakimś szalenie klimatycznym hotelu :-) Więc fajnie by było móc z buta dojść w rozsądnym czasie, choć nie musi to być koniecznie na Piotrkowskiej. Dwie z Was już poleciły mi innymi kanałami lokal, ale gdzie indziej - Tubajka na Pl. Zwycięstwa 3. Może tam? Ogólnie zależy, gdzie by Wam było najwygodniej. Nie planujemy wielkiego zlotu, tylko pogaduchy na luzie, i z tego co na razie widzę, to nie będzie tłumów :-)
    • kasica_k Update! 13.10.15, 17:37
      Termin bez zmian: 16.10, godzina 18:00, miejsce: Tubajka, Plac Zwycięstwa 3 :-)
      www.facebook.com/Tubajka
      I teraz uwaga: będziemy miały super ciekawego gościa. Asia pisze pracę inżynierską o konstrukcji bielizny damskiej! Szczególnie interesuje ją rozmiarówka biustonoszy. Mam nadzieję na owocną wymianę wiedzy :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka