dorocia.1 Warszawa, Satine Bielizna na Mazowieckiej 16.05.08, 22:12 Piszę do Was dziewczyny aby polecić Wam sklep na Mazowieckiej. Po obejrzeniu na TVN programu na temat dobieraniu staniczków i po długiej lekturze na tym,że i innych forach doszłam do wniosku, że moje staniki są do wymiany. Ruszyłam więc na zakupy po Warszawskich sklepach. Byłam w kilku sklepach polecanych na tym forum ale najbardziej spodobał mi się sklep na Mazowieckiej szczególnie ze wzgledu na szeroki asortyment i kompentną obsługe. Ekspedienka, która tam pracuje rewelacyjnie pomogła mi zamienić mój ogromny obwód na taki skromniutki ,a malusienką miseczke na giganta. Jasno wytłumaczyła mi jak powinnam doberac stanik i jaki powinnam nosić rozmiar. Wziełam jedną sztuke, tak na próbe czy wytrzymam w ciasnym obwodzie, ale już się przekonałam, że ta pani choć taka młoda wie lepiej niż ja stara. Dodatkowo dostałam rabat, który napewno wykorzystam przy kolejnych zakupach. Pani była tak miła, że do stanika włożyła mi również prezencik ślicznie zapakowane mydełko, ktore podobno sama pakowała. Polecam w 100% Odpowiedz Link
and-a Re: Warszawa, Satine Bielizna na Mazowieckiej 05.09.09, 17:14 Witam, jestem po raz pierwszy na tym forum i też chciałabym pochwalić sklep na Mazowieckiej.Jestem z Gdańska, po lekturze forum korzystając z pobytu w W-wie zaszłam do kilku z polecanych sklepów i na Mazowieckiej bardzo młoda i miła ekspediantka dokonała cudu i zamiest 80C mam...70G! pozdrawiam Anda Odpowiedz Link
the_mariska Warszawa, Koszykowa, Galeria Biustu - ktoś był? 17.05.08, 18:51 Wychodząc dzisiaj na wiosenny spacer bo w akademiku mamy taką saunę, że się wysiedzieć nie da uderzyła mnie po oczach reklama Maskaradek na jakiejś wystawie. (Aż się zaczęłam zastanawiać, czy nie mam jakichś biuściastych halucynacji, bo przy moim poziomie stanikowej fiksacji wcale bym się nie zdziwiła). Niestety, jakoś że sobota, to było zamknięte, ale obiecałam sobie, że wrócę tam przy najbliższej okazji. (W końcu Maskaradki trzy kroki od mojego akademika to dość rzadko spotykany widok). Wiecie może, jak tam jest, co mają w asortymencie, czy potrafią sensownie dobierać staniki? Bo ja tu się nastawiam tak pozytywnie, a może się okazać, że to wtopa straszna. A tak sobie kombinuję, żeby może pod pretekstem wiosennego spaceru zaciągnąć tam przemocą moje współlokatorki... ;> Odpowiedz Link
skrzynka3 Re: Warszawa, Koszykowa, Galeria Biustu - ktoś by 18.05.08, 22:28 Sklep jest czynny w nietypowych godzinach -po poludniu i raczej trzeba sie umowic telefonicznie-kontakt jest na stronie Bellissimy. Wyslalam tam moja Mame i raczej -negatywnie. Pierwszy raz Pani sie umowila na dzien i godzine i Mama pocalowala klamke. Drugi raz umowic sie udalo ale Mama telefonicznie pytala o konkretny model, ktory ja interesowal (szukalysmy Tango plunge Panache 75FF bo bylo juz mierzone w Satine tylko kolor Mamie nie odpowiadal -Pani potwierdzila ze ma bezowy). Na miejscu okazalo sie ze jednak nie ma i probowala wsadzic Mame w jakas 80-tke Feliny. Na szczescie Mama byla przez mnie ustawiona ze nie ma prawa przymierzyc na siebie nic powyzej 75 bo Ja udusze :) Tak ze raczej chyba nie nadaje sie do wyslania kogos nieuswiadomionego bez obstawy. Odpowiedz Link
inez69 Irlandia-LIMERICK lub CORK 23.05.08, 17:15 Może któraś z forumek zna sklepy z pełną rozmiarówką w tych miastach? Odpowiedz Link
nisiaczek28 A zacie może jakieś w PARYŻU??? 27.05.08, 23:36 Wybieram się tam na miesiąc w sierpniu... Odpowiedz Link
100krotna Re: Przyjazne sklepy :) 03.06.08, 12:06 Liverpool/Leeds UK? Czy tam jest przyjaźniej? Może znacie jakieś sklepy, gdzie mogę sama buszować wśród wieszaków? Odpowiedz Link
szelmiasta Leeds/Liverpool 03.06.08, 12:13 W obu miastach są sklepy Bravissimo: Leeds www.bravissimo.com/shops/leeds.aspx i Liverpool www.bravissimo.com/shops/liverpool.aspx Możesz też wybrać się do najbliższego M&S i pobuszować tam :-). Odpowiedz Link
truscaveczka MIELEC, Pończoszka na Starówce 04.06.08, 15:00 Naprzeciwko Szkoły Pod Zegarem. Na pytanie o 80F pani odpowiedziała, że ona osobiście nosi 80G i nie może być, ze brakuje u niej dużych misek :) Ale jak jest z małymi obwodami, zapomniałam spytać. Odpowiedz Link
bladykot Wejherowo 05.06.08, 22:35 Wczoraj milo mnie zaskoczył sklep z bielizną w CK Kaszuby. oczy wyszły mi z orbit kiedy zobaczyłam rozmiarówkę do G. wprawdzie najmniejsze obwody jakie zobaczyłam to 70. obsługa może być. mama znalazła biustonosz z kris line, który na niej super leżał, ale go nie wzięła bo nie ten kolor. Spytałam panią czy będą jeszcze jakieś dostawy w tych rozmiarach to sie strasznie skrzywiła. Odpowiedz Link
fiabei GLIWCE Hurtownia Bielizny JAWO 11.06.08, 09:11 company.yellowpages.pl/Polska/slaskie/Gliwice/84221/mapa.html Także sprzedaż detaliczna, kupowałam tam jak miałam misę G/H (przed ciążą), teraz niestety nie mam szans - moje 70J to już za dużo ;) - mają rozmiary do I. Za to ceny super - chyba wszystkie staniki za mniej niż 50zł... :) Odpowiedz Link
magda.filipowska Re: GLIWCE Hurtownia Bielizny JAWO 11.06.08, 16:35 a jaka obsługa? nie patrzą na duże rozmiary jak na dziwactwa? Odpowiedz Link
fiabei Re: GLIWCE Hurtownia Bielizny JAWO 11.06.08, 21:37 Juz nie... Na początku jak przychodziła i prosiłam o I, to jakas młoda dziewczyna oczy wielkie robila. ;) Jest jeszez jakiś facet (własciciel chyba), ale głównie w biurze siedzi i kobieta - przynoszą duuużo rzeczy do mierzenia - przegrzebują cała hurtownię dosłownie ;), nie cisną na chama większych obwodow, bo będzie większa miska, ale mają tam staniki, z których np. G jest jak I i wiedzą, które mają takie przesadzone miski i jak prosisz o I, to taki tez Ci przyniosą. Odpowiedz Link
fiabei Re: GLIWCE Hurtownia Bielizny JAWO 11.06.08, 21:42 Acha - nie dziwią się już na takie rozmiary i przyznają, że szkoda, ze tak ciężko takie dostać, ale staraja się przywozić takie, czyli im więcej tam będziemy chodzić, tym bardziej będą się starać. No i te ceny... :) Odpowiedz Link
magda.filipowska Re: GLIWCE Hurtownia Bielizny JAWO 12.06.08, 12:50 a rozumiem, ze to jakies niefirmowe staniczki, tzn tej calej firmy Jawo, tak? Odpowiedz Link
fiabei Re: GLIWCE Hurtownia Bielizny JAWO 12.06.08, 21:51 Nie nie, rózne polskie firmy, ale małoznane (jak dla mnie)... Odpowiedz Link
ylhs Re: GLIWCE Hurtownia Bielizny JAWO 20.06.08, 20:25 A nie wiecie, czy mają 65tki obwody...? Bo się właśnie zastanawiam, czy nie jechać... Odpowiedz Link
fiabei Re: GLIWCE Hurtownia Bielizny JAWO 27.06.08, 15:28 ja mierzyłam 70, wiec nie wiem... Odpowiedz Link
kika2705 Warszawa, Satine, Mazowiecka 11.06.08, 18:11 potwierdzam wszystkie powyższe ochy i achy :) wszystko w porządku - wybór, jakość, cena i przede wszystkim obsługa (w moim przypadku bardzo miła pani właścicielka) przyszłam po jeden, wyszłam z trzema (zresztą wszystkie trzy do skrócenia, ale jak zobaczyłam na innym biustonoszu, tej poprawki wcale nie widać, krawcowa robi to po mistrzowsku) dziękuję :) Odpowiedz Link
athshe Grudziądz 12.06.08, 17:57 Mojego miasta jeszcze nie było, nawet specjalnie pojechałam do Poznania po zakupy, po czym znalazłam budkę... Budka na placu stycznia, obok budki z lodami. Stoją sobie budki trzy połączone na placu stycznie/Skłodowskiej-Curie. W środkowej pani ma pełen wybór Gai, nie wiem, co jeszcze, bo ja trafiłam tam dzień przed dostawa towaru, a jednak wyszłam i ze strojem kąpielowym w swoim rozmiarze, i z biustonoszem Gai Paris rozmiar 70F. Jedyne czego mi brakowało, to wybór kolorów - chciałam czerwony, ale pani powiedziała, że to mały wybó w firmach, nie tylko ich wina. Obsługa bardzo miła, pani nie narzekała, gdy chciałam przymierzyć 70 przy 82cm pod biustem, z tą 70 wyszłam. Na ladzie katalogi firm, a w przymierzalni PIERSIóWKA generalnie polecam. Odpowiedz Link
pazdziernikowyspleen Re: Grudziądz 06.10.11, 23:06 dzięki Ci dobra kobieto :) Zajrzę tam jak będę miała chwilę, może też znajdę coś dla siebie Odpowiedz Link
roza_am Re: Grudziądz 06.10.11, 23:43 Spleenie, weź pod uwagę, że to info jest sprzed 3 lat. Może jest aktualne, a może nie. Na wszelki wypadek podaję link do wątku innego, nowego sklepu z Grudziądza: forum.gazeta.pl/forum/w,32203,127162267,127162267,www_barokowadama_pl.html Odpowiedz Link
alex_k Olsztyn 12.06.08, 18:34 Alfa, II piętro, Juliette (chyba), dziś zmierzyłam Panache Tango Plunge i Freyę w rozmiarach 30E i 30F. Panie bardzo sympatyczne, szybciutko odnalazły rozmiarki o które prosiłam z każdego fasonu które miały, w wersji E i F na wszelki wypadek, przyniosły do przymierzalni. Rozmiarówkę ponizej 70 pod biustem dopiero zaczynają wprowadzać, ale za kilka dni ma być nowa linia Panache i Freya w w/w rozmiarach. Pozostałe obwody też mają dość zasobny alfabet. Jesli ktoś lubi, jest dużo Samanty. Odpowiedz Link
hexai Re: Olsztyn 01.10.08, 15:28 Panie w sklepie są faktycznie przemiłe. Jeśli natomiast chodzi o zaopatrzenie, to cóż... trzeba poczekać, aż się bardziej "rozkręcą" z zamówieniami. Panache i Freya jest, ale z regóły są to pojedyncze sztuki danego rozmiaru (wybór modeli też nie jest powalający). Widocznie nie mam szczęścia, bo jakoś nie miałam okazji dostać właściwego rozmiaru (wcześniej 65F/FF, teraz 65G/GG). Słyszałam więc przemiłe "tego rozmiaru już nie mamy - czekamy, aż nam część towaru zejdzie, to złożymy zamówienie"... i tak już 4 razy. Odpowiedz Link
doroy1 LUBLIN 13.06.08, 07:24 Czechów/stokrotka ul Zelazowej Woli kiedys często kupowalam tam biustonosze, kiedys jak nosilam 75C po porodzie 75D, dzisiaj przechadzjąc sie a dokladnie biegając za moja malą rowerzystka, wstapiłam, mały sklepik, i o dziwo dzisiaj nie było tam klientek (zawsez jest ciasno) pytam sie pani jakie miseczki ma do 75tek, odpowiedź; do miseczki 'J'. Dobra, dziecko usadowiłam obok roweru, będę przymierzać.. ja wiem, wiem przy moich wymiarach wychodzi mi brytyjski 34 F lub FF ale dzisiaj zaczęłam od 75E pani ma i Gaie,i krisline, braki w modelach mozna spokojnie domówić i tak w modeli Gaia Melanie 75E jak ulał, bułki schowane, wszytsko cacy- jest mój:) podobał mi sie jeden balkonik z Gai ale niestety tutaj te 75E było za małe, zamówiłam F:) dokupilam sobie jeszcze stringi,dostałam upust zamiast 109zl zaplaciłam 95zl i wyszłam cała szczęśliwa:):):) co do obsługi, w sumie wiedziałm co chce, pani za brdzo sie sie wtrącała,w sumie odrazu popatrzyła na mój biust i powiedziała ze pewnie miseczka E lub F z jednym miałam tylko problem; pozniewaz chodże często a własciwie codziennie w bluzeczkach z dekoldami pasowałby mi jakis plunge, na t pani mi odpowiedziała ze biustonoszy do dekoldów zaraz dodajac push up w takich rozmiarach nie ma. oki. dałam sobie spokój i tak kupie subie panache:), mam jeszcze dwa fajne z wonderbry:) posumowując; zajrzeć można,cosik wybrac rownież,jak sie wie co sie chce, i jest sie pewnym swoich racji. Odpowiedz Link
moni.a30 Re: LUBLIN 27.03.09, 12:30 Mieszkam niedaleko, więc byłam tam kiedyś - raz i więcej od tamtej pory już nie wstąpiłam. Po moich przymiarkach Pani była bardzo niezadowolona, że nic nie kupiłam...Generalnie stwierdziła, że do tak dużej miseczki nie będzie tego co ja bym chciała i nie dobrała mi biustonosza niestety...Muszę dodać, że wtedy miałam "tradycyjne i oklepane" 75D. A teraz jestem w trakcie dobierania odpowiedniego rozmiaru. Odpowiedz Link
sylikat66 zielona góra? 15.06.08, 16:04 czy istnieja w zielonej górze lub w najbliższej okolicy tradycyjne sklpy z bielizna z rozmiarówka e i wyzej? (oprocz e-lady) moze ktos zna, wie... Odpowiedz Link
plica Re: zielona góra? 27.06.08, 21:12 na Kożuchowskiej karoline.pl i w meterorze na gorze babeczka ma freye. Odpowiedz Link
roksana_bianka Re: zielona góra? 29.06.08, 16:16 w meteorze??? o... :) A jeśli idzie o karoline na kożuchowskiej- dobrze sprawdzić na necie, na ich stronie, czy model Cię interesujący w Twoim rozm. jest dostepny -ze zanczkiem 24h, bo inaczej nie ma co iść...bo nic nie pomierzysz... Na ich str. internetowej jest też nr gg, babeczka odpowiedziała mi na pyt. o 23:00, zaraz po tym jak wysłałam widomość ;) Odpowiedz Link
plica Re: zielona góra? 01.07.08, 22:23 dlatego najlepiej udac sie tam jak tylko wystawia nowosci. wtedy mozna zmierzyc wiekszosc :) obsluge polecam szczerze :) i tak, w meteorze - tylko trzeba powiedziec, ze nie chce sie chantelle ani calvina klaina Odpowiedz Link
nathd Wrocław 21.06.08, 22:09 Witam! Dla osób z rozmiarem do miseczki F (od 70) w Tesco jest spory wybór, ceny przystępne :) Również w Tesco jest Tiffany gdzie można dostać sporo ciekawych staniczków w dużej przecenie (ok 50%), mają sporo Samanthy, głównie rozmiary 80/75 E/F widziałam (bo 70G szukałam). Odpowiedz Link
lenuchna Gdynia: witam;) Przyjazne sklepy :) 23.06.08, 13:46 jestem poraz pierwszy tutaj, ale wlasnie zamierzam sprawic sobie stanik. po uswiadomieniu sobie rozmiaru mam problem... ale... zamierzam isc do gorseciarki, to jest na ul. Kilinskiego ( w strone kamiennej gory) szyja tam na wymiar, pani daje kilka do przymierzenia, mierzy dobiera itd. moje znajome juz skorzystaly z uslug i sa zadowolone... w normlanych sklepach rozmiarow na nie nie znalazly. a i cena fajna: uszycie ok 60 -80 zl:) do odebrania 2 dni pozniej. Odpowiedz Link
aluussia Kędzierzyn-Koźle 25.06.08, 15:19 wiem, że w samym Kędzierzynie nie znajdzie się taki sklep, ale może gdzieś w pobliżu??:) Odpowiedz Link
2_emilka Re: Kędzierzyn-Koźle 21.02.10, 12:27 Witam mam zamiar otworzyć taki sklep w kędzierzynie już w marcu przy odrobinie szczęścia, oczywiście troche sie boję bo nie wiem jak zostanie przyjęty w tej okolicy. Cieszę sie że znalazłam kogoś z tego miasta pozdrawiam. Odpowiedz Link
the_mariska Warszawa, Koszykowa, Primadonna? Co się dzieje? 27.06.08, 15:53 Miałam zamiar zajrzeć do wspominanej wcześniej Galerii Biustu i podręczyć sprzedawczynie o Maskaradki. Przeszłam ten odcinek Koszykowej ze 2 razy i po Galerii Biustu nie było ani śladu. Dopiero za trzecim razem zauważyłam, że na miejscu dawnej galerii powstał (a właściwie powstaje, bo jeszcze go nie otworzyli) sklepik bieliźniany o nazwie 'Primadonna'. Większość wieszaków była jeszcze pusta, przez szybę udało mi się dostrzec gdzieś w głębi Felinę i Triumpha. To nie rokuje chyba zbyt dobrze na przyszłość? Może i jestem pesymistką, ale zupełnie nie zachwyca mnie tak zmiana... Odpowiedz Link
aga_nowa_2 Mazowiecka Satine gorąco polecam!!! 27.06.08, 20:21 Piszę moje drogie na świeżo, bo potem pewnie zapomne. Dzisiaj z Waszego polecenia, wybrałam się na Mazowiecką po stanik do karmienia na mój jeszcze nie określony rozmiarowo biust. Ekspedienka fachowo podeszła do sprawy najpierw wypytała czego potrzebuje, a nastepnie dała do przymierzenia kilka modeli w takim stylu jak lubie i dobrze dobranych rozmiarowo. Tak więc polecam ten sklepik, pani miła, starała się bardzo pomóc, sympatycznie się z nią gawędziło. Polecam, polecam, polecam!!! Odpowiedz Link
ekstaza_w_masle Re: Mazowiecka Satine gorąco odradzam!!! 03.06.09, 16:43 No to tutaj napiszę, bo byłam dzisiaj w tym sklepie, a w wyszukiwarce to chyba najtrafniejszy wynik na temat. Na początku była Pani, "była" bo raczej nas nie powitała jak, że poprednia klientka zbliżała się do finalizacji. Czekamy grzecznie 15-20 minut. Szukamy czegoś dla mamy. Pani nawet o nic nas nie zapytała, chociaż poprzednia klientka się ubierała i nie miała wiele do roboty, ale wolała stać przy kasie i przebierać nogami z podniecenia. Kurcze zdażyło mi się sprzedawać wiem, że zasem sprzedanie czegoś może być satysfakcjonujące, ale takie podnienienie kochanymi "piniążkami" jest nieco żenujące. Dalej było gorzej. Jak, że same coś wynalazłyśmy i mama zaczęła przymierzać Pani wlazła w trakcie mówiąc No nie no nie to musi być większy obwód. I nie zauważyła naszych prostestów, że wogóle nam się ten krój nie podoba. Później grzecznieczekałam (mama nago w przymierzalni) aż raczy mnie poinformować, czy maja coś co ma mniejszy obwód, większą miskę. Pani sobie posprzątała, popisała. Gdy wreszcie zwróciła na mnie swoją cenną uwagę stwierdziła, że mi nie wierzy i że mama musi się w to ubrać jeszcze raz. No więc mama abarot. Ona w tym czasie zaczepki do mnie jaki ja noszę stanik i że na pewno push-upy (byłam w płaszczu stąd mój full cup pewnie nie był odpowiednio widoczny jak na wszechwiedzącą ekspedientkę). Powiedziałam, że noszę 60. Ona zaczęłą, że to tak samo jak ona i wszytskie jej koleżanki i one sobie kupują tu właśnie i zwężają. Stwierdziła, że mamy rację, ale podała nam jeszcze 8 staników z obwodem 75 i jeden 70 na końcu odkrywając, że jest dobry. Więcej chyba nie było, bo jak zaczęłam się o nie pytać to ona zaczęła o tym, że oni zwężają. Po czym zaczęła nam opowiadać jak jest przyzwyczajona do dziwnych upodobań klientek i że jej to już nic nie dziwi. Żeby nie było - chciałyśmy stanik w dobrym rozmiarze - jakikolwiek, żeby trzymał biust. Ponieważ mama miała Freyę to zaczęła najeżdżać, że Freya to beznadziejna firma, że ja to sobie mogę nosić, ale mama potrzebuje czegoś co trzyma (choć właśnie na piersiach miała i pomimo rozciągnięcia trzymała lepiej niż wszytsko co ta Pani nam zaproponowała). Swoją drogą chyba wracając do domu dotarło do mnie, że ona w tamtym momencie uznała, że ja po prostu mam taki mały biust- stąd nie mam problemu (pani sama mikra, z biustem nie rzucającym się w oczy; strzelac z rozmiarem nie bede, bo na tej niskiej rozmiarowce sie nie wyznaję). I zaczęłam się śmiać z tych wszytskich "cycolin" i "mleczarni" co to usłyszałam w życiu.. Z tych problemów stanikowych. Teraz rzeczywiście uważam, że nie mam dużego biustu. Ale to dzięki lobby i stanikom z UK. Bo wreszcie nie ma stanika z końca tabelki (tudzież.. "nie na na taaakie...itd"). Moja przemiana wewnęrzna wpłynęła również na ekspedientkę, która ff/H zaczęła postrzegać jako B (którego nigdy chyba nie miałam..). I to z 5 letnim doświadczeniem!!! Stąd pewnie była ta uwaga o pusiapkach. Pani walczy jak lwica ze swoimi poglądami. Np Panache podobno wogóle się nie rozciąga. My klientki z tymi naszymi udziwnionymi wymaganiami!! To wątek wyżaleniowy. A teraz Sklep oferuje "darmowe" zwężanie jako, że nie chce mu się ściągać pełnej rozmiarówki. Ceny są jakieś 50% wyższe niż wszędzie indziej. Np Panache z tej linii podstawowej co to raczej jest w granicach 140- 180 (a przecenione nawet 80 w poslkich sklepach) tutaj po 220. Także przeróbka jest w cenie już zawarta i to dwukrotna. Zawiodłam się mocno na polskich stanikach. Niestety. Ale też tam było chyba głównie Corin i Dalia. I ceny również jakoś dziwnie wyższe niż gdzie indziej, jeżeli chodzi o te firmy. Kilka Panache. No i pani zachwalała Felinę do przeróbek. Może ktoś tej Pani wytłumaczyć musi, że kupowanie zwężanego stanika to kupowanie kota w worku, bo co będzie jak coś będzie nie tak? Zresztą z opinii widać, że jednak te przerobione to nie do końca to. To jest sklep który woła "Kupuj w internecie!" Na razie wyleczyłam się z niesprawdzonych sklepów z bielizną na następne kilka lat. Dramat!! No, ale rozumiem oczywiście osoby, które nie mają dostępu do internetu ani samochodu, żeby pojechać do Peachfield, MamBra albo LadysPlace i mieszkają akurat na mazowieckiej, żeby odbierać po kilku dniach biustonosze po poprawkach. Chociaż i tak bym je przekonywała do poświęcenia się i poszukania gdzie indziej. Naprawdę z biustem można swobodnie żyć i ładnie wyglądać. Niestety tam tego jeszcze ne wiedzą. Odpowiedz Link
adomix Re: ŁOWICZ 09.08.08, 22:37 Mieszkam w Łowiczu ale przyjaznych sklepów z bielizną tu nie znajduję.Panie ekspedientki w sklepach są nawet dosyć uprzejme,nie usłyszłam jeszcze nigdy dziwnych komentarzy ale też nic nie kupiłam.W jednym ze sklepów właścicielka nawet rozumie problem rozmiarowy,ale,niestety,nie ma nic do zaoferowania w rozmiarze 65FF,a nawet w 70F. Staników brytyjskich w łowickich sklepach nie uświadczy się w ogóle.Swoje staniki kupuję przez internet (sklepy internetowe,Allegro,LB)lub w Warszawie.Jest to trochę uciążliwe ale nie ma innego wyjścia jeśli chce się mieć dobrze dopasowane staniki. Odpowiedz Link
pilu2 Re: ŁOWICZ 05.05.16, 19:14 Witam Zapraszamy do sklepu Kształt Rzeczy ul,Zduńska 45/47. Odpowiedz Link
adomix Re: ŁOWICZ 09.08.08, 22:40 Miło mi powitać na forum chociaż jedną Łowiczankę.Pozdrowienia. Odpowiedz Link
lasica068 Żary!!!Re: Przyjazne sklepy :) 30.03.09, 10:43 Polecam sklep na Podchorążych w Żarach. Sama mam rozmiar 70 F, także nie jest najgorzej ale co do innych rozmiarów to maja duży wybór panache, frei, anity, samanty, dalii, i jeszcze kilka innych-ładnych i dobrych, no i marże maja chyba trochę niższe...a obsługa jest super!!!! Odpowiedz Link
soft75 Re: Przyjazne sklepy :)PŁOCK-GORSETERIA:G.WISŁA 31.03.09, 11:41 Rozmiary od A do H. Duży wybór,obsługa super.Polecam! Odpowiedz Link
kk345 Re: Przyjazne sklepy :)PŁOCK-GORSETERIA:G.WISŁA 31.03.09, 12:41 to A-H to w jakiej rozmiarówce mają i jakich firm? Odpowiedz Link
kasia_s80 6zmysł outlet w Fashion House Sosnowiec 03.06.09, 09:21 Modele wyprzedażowe Frei i Fantasie. Polecam bo Panie przemiłe i dobrze doradzają. Odpowiedz Link
fajnykrzysiaczek Re: Przyjazne sklepy :) 28.06.09, 19:22 satia2004 napisała: > Proponuję sporządzenie listy sklepów, w których > 1) występuje bielizna w rozmiarze powyżej D i nie jest to stanik do karmienia > 2) jest jakiś wybór w większych rozmiarach > 3) obsługa jest miła i kulturalna Witam. Jestem nowa,kto może mi polecić jakiś fajny sklep we Wrocławiu,mam 80 B-C? Pozdrawiam > > W kwestii organizacyjnej: > Ponieważ jesteśmy z różnych stron Polski aby nie robić bałaganu proponuje > wpisywać nazwę miasta w tytule posta. Jeżeli miasta o którym chcesz pisać nie > ma jeszcze na liście kliknij "odpowiedz" w poście głównym. Jeżeli jest to > kliknuj "odpowiedz" w poście z tym miastem - stworzą sie w ten sposób > "kategorie" miast :) Odpowiedz Link