anamax21 no to i ja sie wpisze:-) 03.04.09, 21:09 witam, nie pisuje a tylko czytam, ale pomyslalam ze by sie wpisac na liste wypadalo w koncu;-) 80E przed zmiana, teraz zalezy od modelu ale mniej wiecej 70H Odpowiedz Link
a.mala Re: obecna 03.04.09, 23:39 witam, czytam od jakiegoś czasu, jeszcze nie pisałam, jestem wdzięczna za rady i za "oświecenie" mnie Odpowiedz Link
2-ta Re: LISTA OBECNOŚCI 05.04.09, 02:13 Napisałam parę postów, nim zobaczyłam listę obecności, gapa. Więc, dziękując za wspaniałą, dobrą robotę wszystkim zaangażowanym paniom, zawiadamiam, że oświeciłam w ciągu trzech tygodni trzy młode damy masakrowane upychajzerami 75 B-C ! Jest nas więc o cztery więcej.Od nowych oświeconych biorę przyrzeczenie, że będą gnały z kagankiem dalej :D. Proponuję wpisywać swoje rozmiary, niech nas zobaczą ;) ! 2-ta Odpowiedz Link
kachullcia Re: LISTA OBECNOŚCI 06.04.09, 13:16 Witam Szacowne Lobby:) Jestem absolutnie początkująca i lekko przerażona nawałem nowych wiadomości. Do tej pory żyłam w przekonaniu mojego 85C, a z elektronicznego "przeliczania" wyszło 38E czyli 85E, czyli w Polsce 85F a na dorzutkę ściągliwy 40(90)D, a rozciągliwy 36(80) FF. Nie mam pojęcia jak to ogarnąć, ale jestem pełna optymizmu. Mam w planie kupno Freya Rio - ponoć dobry na początek. Polecicie cos jeszcze? No i jak dojść do ładu z tymi rozmiarami???? Odpowiedz Link
grenlandia33 Re: LISTA OBECNOŚCI 13.04.09, 16:44 Ostanikowalam sie ponad rok temu dzieki lobby pod innym nickiem, potem dlugo tylko podczytywalam az przyszedl czas na ujawnienie:) Od czytania LB jstem uzalezniona tak samo jak od porannej kawy Odpowiedz Link
kot_pampasowy kot obecny! 13.04.09, 17:06 I ja - razem ze swoim 65F - też się tu będę udzielać :) Odpowiedz Link
natya Re: LISTA OBECNOŚCI 13.04.09, 20:38 Zgłaszam się :) Poczytuję, ale coraz więcej i jestem coraz mądrzejsza ;-D Odpowiedz Link
last_hope Re: LISTA OBECNOŚCI 16.04.09, 10:38 Ja też! Jestem! Czytam Was już długo, odzywam się pierwszy raz. Odpowiedz Link
sprezzaturka Re: LISTA OBECNOŚCI 19.04.09, 12:06 Czytałam, czytałam, aż postanowiłam się zapisać ;) Odpowiedz Link
majkagra Re: LISTA OBECNOŚCI 20.04.09, 19:00 I ja chciałam się przywitać, ubrana w pierwszy w moim życiu, idealnie(mam nadzieję;) dobrany biustonosz:)!!! Odpowiedz Link
krysanna Re: LISTA OBECNOŚCI 23.04.09, 17:34 Witam! Na podstawie Waszych rad udało mi się kupić pierwszy w życiu pasujący stanik i nie mogę się nim nacieszyć. Nawet udało mi się przerobić go na karmnik - dzięki Waszym wskazówkom oczywiście, bo wcześniej nawet nie myślałam, że to możliwe i takie łatwe. Na razie głównie czytam i poszerzam swoją stanikową wiedzę. I poluję na kolejne staniki! Odpowiedz Link
currently_curious Re: LISTA OBECNOŚCI 25.04.09, 12:40 Witam wszystkie forumki:) Chętnie czytam Wasze rady i obiecuję dzielić się swoim doświadczeniem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
selvermane Re: LISTA OBECNOŚCI 25.04.09, 19:28 Hm, chyba nie wpisalam sie tu wczesniej - Srebrna :) Odpowiedz Link
9alice Re: LISTA OBECNOŚCI 28.04.09, 15:23 przed chwilą się zalogowałam, witam wszystkich :) Odpowiedz Link
lenkaa1975 Re: LISTA OBECNOŚCI 28.04.09, 19:41 Witam i pozdrawim TE które już znam. koleżanka z Kowal Odpowiedz Link
mimozynka Re: LISTA OBECNOŚCI 29.04.09, 23:08 Witam was ! To forum jest bardzo a le to bardzo pożyteczne ,musicie je jakoś nagłośnić ,reklamować gdzie się da !!! Odpowiedz Link
aniac1 Re: LISTA OBECNOŚCI 30.04.09, 09:27 jestem, już od dawna, ale jakoś mi ta lista uciekała :) Odpowiedz Link