monikinda 11.03.06, 20:41 www.noceidnie.pl/product_info.php?products_id=1578&osCsid=170f244cd1f4553ed5d3819d83bcb7fb czy miska g to normalne g czy zanizone?? z gory dziekuje za odpowiedz? mam zamiar kupic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-surprises Re: ma ktoś ten model? 12.03.06, 09:59 Mnie tez ten model interesuje, jest taki inny. Odpowiedz Link
czaroffnica24 Re: ma ktoś ten model? 12.03.06, 21:15 chyba też się skuszę, zwłaszcza że jest mój rozmiar na allegro www.allegro.pl/item90455976__c_piekna_michelle_big_75_g_alles.html może ktoś ma i powie jak się nosi Odpowiedz Link
anotherwoman Re: ma ktoś ten model? 13.03.06, 14:24 Nie wiem, czy to powinnam pisać w tym wątku, ale dziś w sklepie rozmawiałam z przemiłą panią, która pokazała mi stanik tej firmy Greta. Oczywiście rozmiar nie był moim rozmiarem (miseczka duża i duży obwód), ale staniczek niezły. Pani powiedziała, iż może zamówić mi z katalogu w hurtowni model w interesującym mnie rozmiarze.Aha, to strona firmy: www.alles.pl/ Znowu Łódź :), aja nie z Łodzi :(. Odpowiedz Link
monikinda Re: ma ktoś ten model? 13.03.06, 14:20 co ona sobie mysli ta z allegro piszac :rodzaj miseczki - INNA?!!! Odpowiedz Link
satia2004 Re: ma ktoś ten model? 13.03.06, 15:41 monikinda napisała: > co ona sobie mysli ta z allegro piszac :rodzaj miseczki - INNA?!!! To nie wina sprzedającej tylko opcji Allegro - można wybrać A,B,C,D,DD i ... "inna". Rozmiarów E,F,G... itd. po prostu nie ma. Odpowiedz Link
monikinda a te z allmi? 13.03.06, 22:21 www.almi.pl/polish.php?item=3023 www.almi.pl/polish.php?item=3041&showback=true kiedys pisalam do nich o rozmiary, miski naszych rozmiarów. ps. to w poznaniu jest! Odpowiedz Link
drzazga1 Re: a te z allmi? 14.03.06, 02:09 Monikinda, model Edyta, ten drugi jest w rozmiarze 75F? Marze o staniku zapinanym z przodu. A ceny? Odpowiedz Link
drzazga1 Re: a te z allmi? 14.03.06, 02:12 Juz widze, ceny umiarkowane, gdyby byl w moim rozmiarze zryzykowalabym w ciemno, bez mierzenia. Odpowiedz Link
monikinda Re: a te z allmi? 14.03.06, 18:10 mili państwo z tej firmy zaprosili mnie do siebie do zakladu w poznaniu ;-) jak napisali ze nie tylko te modele o ktore pytalam beda w takim rozmiarze, ceny do 40 zł ;-) tylko ze ja sie wstydze chodzic do sklepow, jakbym do tego atutu trafila to bym chyba padla ;-) Odpowiedz Link
satia2004 Re: a te z allmi? 14.03.06, 21:17 monikinda napisała: > mili państwo z tej firmy zaprosili mnie do siebie do zakladu w poznaniu ;-) A na jakiego maila pisałaś?? Bo ja do nich kiedyś wysłałam pytanie czy mają sklep firmowy ale niestety odpowiedzi się nie doczekałam :( Odpowiedz Link
monikinda Re: a te z allmi? 14.03.06, 21:19 bielizna@almi.pl sklepu firmowego nie maja. tylko w poznaniu na sianowskiej tam gdzie siedziba firmy, trzeba sie wczesniej umowic czy ktos jest, bo bywaja w terenie. Odpowiedz Link
czaroffnica24 ja już mam :] 21.03.06, 16:14 www.noceidnie.pl/product_info.php?products_id=1578&osCsid=170f244cd1f4553ed5d3819d83bcb7fb no więc jest po prostu boski, cycki w nim jak natura przykazała stoją na wysokości zadania i przybierają normalny, okrągły kształt, nic się nie rozłazi i nie ucieka pod pachę. polecam Odpowiedz Link
anotherwoman Re: ja już mam :] 25.03.06, 00:31 Czaroffnica24 a rozmiarówka typowa, czy trzeba trochę pokombinować (obwód i miseczka standardowe)? Model prześliczny:) Odpowiedz Link
kati_p Re: ma ktoś ten model? 26.03.06, 21:08 Wam się to podoba? :/ Ja bym w tym wyglądała jak własna babcia.. Odpowiedz Link
ania_i Re: ma ktoś ten model? 27.03.06, 12:37 No patrz- a ja mam 26 latek i stwierdzam że jest śliczny :D Hehe- jednak "de gustibus..." Przy okazji pytanko do osoby, która go ma- czy są tam z boku jakieś dodatkowe wzmocnienia? szew jakiś albo fiszbina? bo na zdjęciu nie widać, a moje skarby mają tendencję do patrzenia a boki i na to muszę uważać :) Odpowiedz Link
subara Re: ma ktoś ten model? 27.03.06, 12:53 I ja również uważam, że ten model kompletnie nie jest babciny. Jest zmysłowy i jeśli dobrze układa się na piersiach, prawidłowo je formując - jest całkiem seksi. A i cena też przystępna i kusząca ;-) Odpowiedz Link
monikinda Re: ma ktoś ten model? 27.03.06, 09:29 dlaczego ten stanik uwazasz za babciowy, nie wszystkich stac na cyckonosze z bellissima lub avocado, a ten ma przynajmniej umiarkowana cenę Odpowiedz Link
satia2004 Re: ma ktoś ten model? 27.03.06, 12:07 monikinda napisała: > dlaczego ten stanik uwazasz za babciowy, nie wszystkich stac na cyckonosze z > bellissima lub avocado, a ten ma przynajmniej umiarkowana cenę Eee... mnie też nie stać na biustonosze z avocado, ale tak jak kati ten model wydaje mi się taki babciowy. Jak dla mnie jest za mocno zabudowany. Myślę, że niestety wynika to z faktu że w rozmiarach powyżej D nie ma raczej wyboru a ... "jak sie nie ma tego co sie lubi, to sie lubi co sie ma" Dziewczyna z biustem C wchodzi do sklepu, wybiera model który jej się podoba i prosi o TEN w jej rozmiarze. Ja tak nie mogę ;( Wchodzę do sklepu pytam czy jest COKOLWIEK w 70E i .... wybieram "najznośniejszy" :( Odpowiedz Link
monikinda kupiłam 19.04.06, 21:52 czarny, leży dobrze, wszystko na miejscu, nic nie wypływa ani nie wyskakuje, wart swojej ceny.kupilam w innym sklepie bieliznapolska.pl Odpowiedz Link
popea1 kupiłam 29.04.06, 13:28 Kupiłam zachęcona opiniami i ceną (55 zł) na www.wenus1000.pl i w sumie jestem zadowolona. 75G Zalety: -ładnie ukłąda piersi, nadaje im "krągły", naturalny kształt -dobrze potrzymuje, unosi, jest delikatny (kioronka), trzyma biust w ryzach, nic sie nie przesuwa, nie ucieka -fiszbiny odpowiedniej wielkości inne uwagi: -szerokie ramiączka, jak dla starej baby (2 cm)-są wygodne ale niestety brzydkie: prosta, nieodzobiona tasiemka -spodziewałam się, że będzie bardziej zbierał biust (zasugerowałam się zdjęciem modelki - ale wiadomo, ze temu modelce w rozmiarze C ufać nie można - i stąd moje małe rozczarowanie), piersi nie wychodzą poza obrys ciała, ale liczyłam na lepszy efekt -miseczki niezbyt duże: wzięłam G (zwykle noszę F/G)i jest to najmniejszy stanik jaki mam w tym rozmiarze (chociaż dobry) Zdjęcie umieszczę niebawem w Galerii. pozdr. popea Odpowiedz Link