salomea_ 16.05.06, 14:14 W bon prixie jest spory wybór staników w rozmiarach do G i to wg mnie b. ładnych i po niskiej cenie - ok. 50zł. Czy ktoś już tam kupował? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salomea_ Re: bon prix 18.05.06, 13:14 w katalogu, który można kupić w kiosku ruchu za 1,50zł było kilka staników G Odpowiedz Link
zazulla Re: bon prix 18.05.06, 18:36 salomea_ napisała: > w katalogu, który można kupić w kiosku ruchu za 1,50zł było kilka staników G Wlasnie kupilam ten katalog i jest tylko jeden biustonosz z miseczka G i jest bez stalek, wyglada tak: images1.fotosik.pl/68/f06972c9efad316c.jpg Obwody od 80, bez stalek. Odpowiedz Link
subara Re: bon prix 21.05.06, 14:52 Cóż, ten może faktycznie jest okropny, ale na stronce mają dużo fajnych, kolorowych biustonoszy do miseczki F, w rozsądnych, zachęcających cenach ;-) Już za 40-50 złotych można wyszukać coś ładnego, fikuśnego i - wygląda na to - dobrze podtrzymującego piersi. Najbardziej jednak w Bon Prix'ie rozczula mnie to, iż u nich miseczka C jest chyba jakimś dużym biustowym rozmiarem, bo miseczki te są tak zabudowane, a ramiączka tak szerokie (do noszenia na codzień idealne rozwiązanie, wygoda, funkcjonalność), że boję się pomyśleć co by uszyli dla takich jak ja, z rozmiarówką H ;-)) Odpowiedz Link
czaroffnica24 Re: bon prix 21.05.06, 17:55 Z bon prixem jest jeden problem, do miseczki C mają normalne staniki a od D już całkowicie zmienia się kształt miseczki. Okrągłe miseczki zamieniają na ukochane szpice, naciełam się tak już u nich dwukrotnie, co innego na zdjęciu a co innego w paczce. Pani wytłumaczyła mi, że ten szpic jest specjalnie dostosowany do większych piersi <taa... jasne>. Odpowiedz Link