Dodaj do ulubionych

jaka bielizna zamaskuje

08.05.07, 13:48
tluszczyk? czy grubsza kobitka moze sexi wzgladac w jakims kompleciku?
Obserwuj wątek
    • maheda Re: jaka bielizna zamaskuje 08.05.07, 14:10
      Kropko kochana :)
      Pewnie, że może! Co prawda żadna bielizna z grubaski nie zrobiła osoby
      szczupłej, ale jak najbardziej grubsza kobitka może wyglądać seksi, jeśli czuje
      się seksi i ma dobrze dobraną bieliznę.
      Na przykład taki stanik (dziś odbieram):
      bellissima.com.pl/images/produkty/1216/9js7gqg242qe3jp08zw2.jpg
      Rozmiar 75HH. Wg mnie cudny i cholernie seksowny.
      • suziliu maheda 08.05.07, 14:18
        Popieram - zdecydowanie głosuję za Arabelką. Niestety musze poczeakć z kupnem
        jej -ostatnio zakupilam 5 staników...
    • suziliu Re: jaka bielizna zamaskuje 08.05.07, 14:14
      Odpowiadając na pytanie - oczywiście!!! Nie ma przeszkód żadnych Jakis sliczny
      staniczek + szorciki (chyba lepiej beda się prezentowaly niż stringi - poza tym
      ostatnio bardzo na 'topie')

linki
      www.bravissimo.com/bravissimo/ProductDetails.aspx?pid=KA20&cid=Lingerie_Bravissimo+Sets&language=en-GB

www.bravissimo.com/bravissimo/ProductDetails.aspx?pid=BB13&cid=Lingerie_Bravissimo+Sets&language=en-GB

www.bravissimo.com/bravissimo/ProductDetails.aspx?pid=PN94&cid=Lingerie_Bodies+%26+Basques&language=en-GB

www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=FRA-5721&mci=&size=36e&colour=&image=r387646-p387662-alternate

www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=LL-93131&mci=&size=36e&colour=&image=pm_ll-93131
      www.bellalusso.com/shop/index.php?productID=13826

To tylko kilka przykładów. Oczyiscie oprócz typowych kompletów bielizny sa
      jeszcze koszulki
      www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=PT-245-IRONIE
      także spokojnie - pole wyboru jest duże.

• maith Ładna i dobrze dobrana :) 08.05.07, 14:24
      Szczególnie przy tłuszczyku jest ważne, żeby stanik był perfekcyjnie dobrany.
      Żadnych bułek. Majteczki faktycznie lepiej brief albo szorciki. Należy unikać
      stringów (string i thong).

Wybieraj ciekawe kolory i ładne wzory. Jeśli podasz nam swoje rozmiary, to
      poszukamy Ci na nie ładnej bielizny. Nawet jeśli masz 95J, to jest to możliwe :)

• maith Przykłady 08.05.07, 14:38
      Przyjmijmy, że chodzi o rozmiar 95G.
      Owszem, we wszystkich stacjonarnych sklepikach proponują takim osobom staniki w
      poniższym stylu:
      tinyurl.com/2o5sv2
      tinyurl.com/2ztg7k
      W czymś takim trudno wyglądać seksownie, zatem kobieta (błędnie) myśli, że to
      ona nie może być sexi, a to tylko propozycje są do kitu. Nie ma rozmiaru, który
      nadawałby się do takich ochydztw.
      Dlatego warto przejrzeć Internet, gdzie na ten sam rozmiar 95G można bez trudu
      znaleźć choćby takie propozycje:
      tinyurl.com/3877v4
      tinyurl.com/qnowd
    • aislinn Re: jaka bielizna zamaskuje 08.05.07, 19:35
      Kropko ! :)
      Ja jestem naprawdę grubszą kobietką (czy, w chwilach złości na samą siebie,
      grubą babą ;) ). Naprawdę. Ważę 83 kg przy wzroście 160 cm. Do tego mam duże,
      cieżkie - i jak sie łatwo domyślić, niezupełnie sterczące - piersi.
      I wiesz co? Te piersi trzeba nieco podnieść, bo opadające przytłaczają sylwetkę
      i zlewają się z wałeczkami na brzuchu. Bo oczywiście wałeczki są...a podniesiony
      biuścik tak przykuwa uwagę że nic innego nie widać ;)
      Jak mam na sobie ładną dobrze dobraną bieliznę to zaręczam ci że te wałeczki
      jakoś dla męskiego oka znikają ;)

Noszę rozmiar biustonosza 80H. Wcale nie taki niespotykany ;) i naprawdę można
      dobrać na mnie ładną seksowną bieliznę. Teraz poluję na Freyę Arabellę,
      produkowaną w jakimś milionie rozmiarów.
      Na dole mam rozmiar 44/46 i też jest naprawdę dużo ładnych gatek w tych
      rozmiarach - ja akurat lubię dość zabudowane, ale mocno koronkowe klasyczne
      figi, bo fajnie przytrzymują brzuszek. Ale szorty też mogą być niezłe, chociaż
      ja mam w nich wrażenie wylewającego się górą tłuszczyku - ale wiem że to mój
      fijoł...

Wiesz, to może być trudne do uwierzenia, ale jeśli Ty się będziesz czuła
      seksownie, to tak będziesz wygladała. A w ładnej, dobrej jakościowo i dobrze
      dobranej bieliźnie masz pełne prawo tak się czuć :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka