vasylkova
28.03.08, 21:51
Raczej mało prawdopodobne, ale moze ktos sie zetknie z ta marka, wiec napisze kilka slow.
strona producenta:
www.ajour.com
rozmiary od 70, miseczki do F, z tego co widzialam;
Mialam dolek, z powodu kupienia pieknego, ale niepasujacego na moj biust stanika :(, nawet sobie poplakalam, ale maz mi powiedzial, ze za te pieniadze, co wydalam w PL, to u nas moge sobie na pewno bez problemu kupic ladny stanik.
Wiec poszlismy na zakupy (maz sie chyba niezle wynudzil, choc udawal, ze wcale nie). Sklep juz mialam jeden upatrzony, ale akurat w moim rozmiarze tym razem byl maly wybor. Potem odkrylismy jeszcze jeden sklep, ktory mail bielzne wylacznie marki "a jour". Jak weszlam, to od razu rzucily mi sie w oczy kolorowe pushupy na 75b, wiec pomyslalam,z e nic z tego, ale okazalo sie, ze maja rozmiarowke do F. W koncu wybralam sobie taki:
www.ajour.com.ua/index.php?module=photos&op=view&id=173&window=popup
a podoba mi sie jeszcze ten:
www.ajour.com.ua/index.php?module=photos&op=view&id=186&window=popup, ale jeszcze nie mieli. Staniczki w cenie umiarkowanej, tzn. za swoj zaplacilam (w komplecie ze stringami) w przeliczeniu ok. 150zl.
Stanik wyglada na mocno rozciagliwy, i w porownaniu z innymi 70-tkami, ktore mam, jest luzny (spokojnie zapinam sie na ostatnia haftke, a moglabym dalej). Wykonanie porzadne, miseczki od wewnatrz wyscielane bawelniana tkanina.