Dodaj do ulubionych

Freya do dekoltow w ksztalcie V

28.04.08, 20:03
Kobietki, od niedawna nosze staniki w odpowiednim rozmiarze. Jestem szczesliwa posiadaczka Pollyanny i Maisie. Chcialabym jednak teraz znalezc jakis stanik, ktory bedzie pasowal do glebokich dekoltow w ksztalcie litery V. Niestety w tych posiadanych w takim dekolcie pokazuja sie fiszbiny miedzy piersiami. Oczywiscie jest w tym cos sexy, ale do pracy wolalabym cos mniej widocznego:) Mozecie mi pomoc?
Obserwuj wątek
    • gosiunia1981 Re: Freya do dekoltow w ksztalcie V 28.04.08, 20:09
      freya retro :)
      • heradil Re: Freya do dekoltow w ksztalcie V 28.04.08, 20:15
        No tak wlasnie go ogladalam, boje sie tylko, czy przy moim 36G nie wypadnie mi biust przodem :D
        • klymenystra Re: Freya do dekoltow w ksztalcie V 28.04.08, 20:18
          pamietaj, ze retro ma mniejsze miseczki, jak inferno. trzeba brac rozmiar
          wieksze. pozdrawiam :)
          • heradil Re: Freya do dekoltow w ksztalcie V 28.04.08, 20:20
            Dzieki za informacje:) Wlasnie mialam szukac informacji:) Myslicie jednak, ze na takim troszke wyrosnietym biuscie, ten model sie sprawdzi?
            • klymenystra Re: Freya do dekoltow w ksztalcie V 28.04.08, 20:24
              sie sprawdzi, nie boj sie :))) o ile tylko robia gg, nie jesem pewna, ciezko z
              plunge'ami w tym rozmiarze. ale jesli znajdziesz, to dekolt robi sliczny :) i
              jest z bardzo milego materialu. uwazaj tylko na dosyc dlugie ramiaczka i nieco
              zbyt, jak na moj gust, rozciagliwy obwod.
              pozdrawiam
              • heradil Re: Freya do dekoltow w ksztalcie V 28.04.08, 20:26
                No wlasnie kurde sprawdzilam, ze nie ma GG :( Ale tak sie zastanawiam, czy nie wziac G, bo w sumie z Maisie mam 36FF i jest ok.
                • gosiunia1981 Re: Freya do dekoltow w ksztalcie V 28.04.08, 20:37
                  ja mam z maisie 30GG i z dusza na ramieniu zamawialam retro, no ale sie uparlam. Chcialam miec jakis stanik do dekoltow i zamowilam 32G. No i lezy super, efekt delikatny i naturalny, napewno nie jednopiers.
                  • heradil Re: Freya do dekoltow w ksztalcie V 28.04.08, 20:42
                    No to skoro dla mnie maisie 36FF jest dobra, to logicznie rzecz biorac 36G powinno pasowac. Zreszta musze miec cos do dekoltow.
              • klymenystra Re: Freya do dekoltow w ksztalcie V 28.04.08, 20:38
                nie wiem, jaka jest maisie, jesli nie wielkomiseczkowa, to mysle, ze mozesz
                ryzykowac. ja mam 30FF, retro wzielam 30G i jest ciutke przyduze (inna sprawa,
                ze 30FF byloby za male).
                pozdrawiam
    • ariadna007 a jest coś z miseczkami powyżej G? :( 28.04.08, 20:55
      bo z tego co widzę i retro i inferno jest tylko do G
      • heradil Re: a jest coś z miseczkami powyżej G? :( 28.04.08, 21:09
        no wlasnie niestety nie. Ja mam w biuscie ok.110, no ale moze sie zmieszcze w to Retro 36G:)
        • ariadna007 Re: a jest coś z miseczkami powyżej G? :( 28.04.08, 21:29
          ja mam 128
          jak toto umieszczę w G to osiągnę dość ciekawy efekt... w sam raz do
          filmów typu XXX ;P
          • heradil Re: a jest coś z miseczkami powyżej G? :( 28.04.08, 21:32
            Gusta sa rozne i pewnie mezczyzni by nie narzekali :D Gorzej z wygoda :)
      • charissa Re: a jest coś z miseczkami powyżej G? :( 04.05.08, 17:41
        ale czytam, że inferno jest raczej ściśliwe. ja robie ryzykowny krok i zamawiam
        32G. Może uda się, że trafię :)
    • aadrianka Iona 28.04.08, 21:41
      Ma dość niskie fiszbiny, u mnie w dekoltach V się sprawdza.
      • heradil Re: Iona 28.04.08, 21:44
        A zamowilam juz sobie Retro i zobaczymy czy sie zmieszcze:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka