adamantia rzufig 08.07.08, 18:16 Kilka dni przyszedł kupiony od niej stanik Tango II. Bardzo miły kontakt mailowy i pomocne przemyślenia rozmiarologiczne. Stanik zgodny z opisem wysłany zaraz po wpłacie na konto. Dziękuję i polecam. Odpowiedz Link
s4r4hk4ne paulina.abc 09.07.08, 18:16 Kupiłam od Pauliny Freyę Myrtle (poczta sprawiła, że przesyłka szła bardzo długo, ale za to Paulina nie ponosi odpowiedzialności). Paulina pisała, że staniczek był używany, a ja w życiu nie powiedziałabym, że był noszony! Stan idealny. Oglądałam ten biustonosz z każdej strony i nawet metka nie jest sprana. Jednym słowem: Rewelacja. I bardzo dziękuję, także za pomoc "rozmiarową". Odpowiedz Link
adrijah zielony.bursztyn 09.07.08, 21:27 bardzo miło i sprawnie :) zanim się zdecydowałam, dostałam zdjęcia i dokładny opis stanika (Chantilly). Wysyłka była szybko, tylko w trakcie strajku poczty ;) Co prawda zastanawiam się nad wymianą tego biustonosza na czarną wersję, bo chodze ubrana generalnie na czarno i białe ramiączka mi średnio pasują, szczególnie teraz, kiedy pora raczej na topy ;) Ale to nie wina sprzedającej, którą gorąco polecam :) Odpowiedz Link
mig_usia jud.yta 10.07.08, 11:10 oczywicie POZYTYW !!! co prawda transakcja wymienna a nie sprzedaz - gatki na gatki - tym bardziej dziekuje:) milo, sprawnie i oczywiscie rewelacyje ometkowane nowe majteczki:) dziekuje za zyczliwosc i pozdarwiam:) Odpowiedz Link
jud.yta mig_usia - POZYTYW !!! 10.07.08, 13:36 Wymiana majteczek, dziękuję za wspaniałą transakcję, super kontakt i szybka przesyłka, majteczki nowiuteńkie, dobrze zapakowane, no nie mam się do czego przyczepić :) Polecam się na przyszłość :) Odpowiedz Link
fiamma75 ginger1980 11.07.08, 13:20 kupiłam śliczny Rigby&Peller, sama transakcja przebiegła naprawdę miło :-) Odpowiedz Link
burza38 paulina.abc - DZIĘKUJĘ! 11.07.08, 13:38 kupiłam od pauliny arabelkę świetny kontakt, dużo cennych informacji, bardzo ekspresowa przesyłka POLECAM BARDZO I DZIĘKUJĘ!!! Odpowiedz Link
burza38 heliamphora 11.07.08, 13:41 kupiła od heliamphory stanik berlei świetny kontakt, polecam i dziękuję:-) Odpowiedz Link
ycik figa84 12.07.08, 00:41 Chcę bardzo podziękować za szybką i udaną transakcję. Forumka bardzo uczciwa i sympatyczna :-) Polecam:-) Odpowiedz Link
ottiss agasoch :) 12.07.08, 15:05 Dostalam staniczek M&S zupelnie za darmo,nawet bez kosztow wysylki :)mily kontakt i ekspresowa wysylka :) Dziekuje i przepraszam ,ze takie opoznienie z komentarzem Odpowiedz Link
magda_552 Re: agasoch :) 05.09.08, 13:59 Kupiłam śliczną różowiutką Millie. Świetny kontakt @, szybciutka wysyłka. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
raimsay evolet 13.07.08, 23:32 świetny kontakt, szybka wymiana mailowa i wysylka/pomimo opóźnień Inpostu/. stanik zgodny z opisywanym. jeszcze raz dzięki za pomoc (inpost)=D Odpowiedz Link
korallina Emalia 14.07.08, 08:07 transakcja na 5 +; super kontakt, ładnie zapakowana przesyłka, stanik z metkami. Polecam :-) Odpowiedz Link
ewajan-2 Clakier 15.07.08, 14:07 Dostałam w prezencie używaną melissę -jak na razie leży super. Bardzo miły kontakt z Clakier, dziękuję. Odpowiedz Link
clakier Re: Clakier 05.08.08, 10:13 dziękuję za dobre słowo - ciesze się że pasuje - u mnie się kurzył w szafce :) Odpowiedz Link
burza38 victoria1985 16.07.08, 07:58 zakupiłam u victorii stanik panache stanik super, kontakt rewelacyjny, ekspresowa przesyłka dziękuję bardzo:-) Odpowiedz Link
didulina bialy_oleander7 18.07.08, 23:38 Bardzo miły kontakt mailowy, biustonosz zgodnie z opisem nowy, szybka wysyłka, starannie zabezpieczona paczka. Bardzo dziękuję za transakcję! Odpowiedz Link
bialy_oleander7 Bardzo dziękuję :) 22.07.08, 22:35 Bardzo dziękuję za miłą transakcję i przemiły komentarz :) Cieszę się, że jesteś zadowolona. Odpowiedz Link
bialy_oleander7 boziaj 22.07.08, 22:40 Przesympatyczny kontakt mailowy, błyskawiczna wysyłka, biustonosz dokładnie taki, jak w opisie - takie transakcje to czysta przyjemność. Dziękuję bardzo i pozdrawiam :) Odpowiedz Link
aniam69 aga.kai 23.07.08, 12:10 Wzorowa kontrahentka i przemiła osoba. Stanik świetnie obmierzony i opisany, przesyłka błyskawiczna - z pełnym przekonaniem POLECAM! A aga.kai jeszcze raz serdecznie dziękuję :-) Odpowiedz Link
luliluli m.arta.m 23.07.08, 12:11 Baaardzo sympatyczna i pomocna forumka, bardzo profesjonalna transakcja - dostałam nawet info, kiedy moja przesyłka pojawiła sie w moim mieście:) dziękuję i polecam wszystkim! Odpowiedz Link
wkroplideszczu raimsay 25.07.08, 11:28 Mimo ze nasza transakcja nie doszła do skutku to wystawiam pozytywa, głównie za to ze zgodziła się poczekać na to aż dostanę przesyłkę z brastopu i przymierzę biustonosze które zamówiłam wcześniej, ponadto bardzo miły, rzeczowy kontakt mailowy za co też się ceni:) Odpowiedz Link
mtusia25 boziaj 25.07.08, 11:45 Witam Transakcja udana, staniczek super, ekspresowa wysyłka i świetny kontakt mailowy. Z jedengo stanika zrobiły się 3 :) gorąco polecam i pozdrawiam Marta Odpowiedz Link
raimsay wkroplideszczu 06.08.08, 09:53 świetny kontakt, szybka wymiana mailowa; wyrozumiała i miła osoba. polecam!:) Odpowiedz Link
calineczka793 Faforzyca:-) 25.07.08, 12:31 Kupiłam od Ani bikini, które znalazła na "ciuchach" w rozm. 32FF...i jestem jej baardzo wdzięczna, za to, że pomyślała o innym biuście, bo to 32FF to nie jej rejony rozmiarowe:-)...chwała jej za to:-) Kontakt super, bikini nowiusieńkie i najważniejsze PASUJE jak ulał:-) Pozdrawiam! Doti Odpowiedz Link
calineczka793 fiamma75 25.07.08, 12:45 Wczoraj dotarło do mnie od Kasi Panache Rhumba 34F...w baardzo dobrym stanie, pachnąca świeżością, milutka w dotyku i tak jak mnie Kasia ostrzegała za duża pod biustem...nawet jako stanik do spania:-)...ale spróbuję wykorzystać porady z "robótek ręcznych"...bo tak miłego stanika dawno na sobie nie miałam:-) Przesyłka szybka, bezproblemowa...Wielkie dzięki:-) pozdrawiam1 Doti Odpowiedz Link
kashka36 Re: fiamma75 25.08.08, 21:59 I ja dziękuję Kasi za mojego pierwszego Panache:) Zakup udany, wszystko przebiegło błyskawicznie i w przemiłej atmosferze:) Odpowiedz Link
ewosko joankb 25.07.08, 13:51 Bardzo miła osoba, swietny kontakt mailowy, staniczek i thongi przyszły profesjonalnie zapakowane, no i są prześliczne!!! Dzieki joankb :)) Odpowiedz Link
anitai amelani 25.07.08, 18:35 Miły kontakt, szybka przesyłka, dostałam na maila zdjęcia stanika i wszelkie niezbędne wymiary. :) Odpowiedz Link
aniam69 paulina.abc 28.07.08, 12:56 Wszystko w jak najlepszym porządku, stanik zgodny z opisem, śliczny i zadbany, przesyłka błyskawiczna, super kontakt, polecam - przemiła Lobbystka :) Odpowiedz Link
calineczka793 Re: paulina.abc 29.07.08, 19:04 Potwierdzam to co napisała koleżanka przede mną...szybko, sprawnie, stanik zgodny z opisem, błyskawiczna przesyłka poleconym priorytetem...polecam:-) Pozdro! Doti Odpowiedz Link