heliamphora HELP - wpisalam jakąś bzdurę do tabeli :/ 04.06.08, 00:05 I to w dodatku w części poświęconej obwodom staników. Wykasujecie? ("Pomożecie?") Jednak nie umiem tych googlowych tabeli wypełniać. Mimo zaawansowanej zawodowej znajomości rzekomo bardziej skomplikowanych programów statystycznych... Odpowiedz Link
agafka88 Re: HELP - wpisalam jakąś bzdurę do tabeli :/ 04.06.08, 00:08 chciałam powiedzieć, że te tabelki googlowe chyba mnie nie lubią, bo już niby mam dostęp, a chciałam wpisać biustonosze do tabeli obwodów i znow nie moge edytowac. grrrr Odpowiedz Link
turzyca Re: HELP - wpisalam jakąś bzdurę do tabeli :/ 04.06.08, 01:15 A weszlas przez dokumenty w swoim koncie na gazecie? Klikasz na poczte, potem na "dokumenty" i wybierasz wlasciwy link. Ja naprawde nie mam nic wspolnego z polibuda, ale obsluga tych tabel nie przekracza moim zdaniem mozliwosci przecietnego uzytkownika windowsow. Odpowiedz Link
agafka88 Re: HELP - wpisalam jakąś bzdurę do tabeli :/ 04.06.08, 01:25 widzisz, bo ja robiłam w druga stronę i nie działało, czyli: klikałam na linka do tabeli który podałaś, potem "zaloguj", logowałam się na mail gazetowy i nie działało. Swoją droga uwazam to za głupie, bo nie wiem czemu trzeba logować się przez pocztę a nie bezpośrednio przez tabelę. Inne użytkowniczki pewnie też tak robiły i stąd te problemy. No przyznaję się, nie popisałam się, ale nie ja jedna ;) Odpowiedz Link
effuniak :D 04.06.08, 10:35 Dziewczyny, jak mnie się to w końcu udało ,to to nie może być trudne (baaaardzo mało umiem na komputerze) Odpowiedz Link
fille_de_soleil Re: :D 04.06.08, 14:09 Mi też się udało :D Turzyca, dzięki za łopatologiczne wyjaśnienie, sama w życiu bym na to nie wpadła ;) Odpowiedz Link
turzyca Re: HELP - wpisalam jakąś bzdurę do tabeli :/ 04.06.08, 16:00 agafka88 napisała: > widzisz, bo ja robiłam w druga stronę i nie działało, czyli: klikałam na linka > do tabeli który podałaś, potem "zaloguj", logowałam się na mail gazetowy i nie > działało. > > Swoją droga uwazam to za głupie, bo nie wiem czemu trzeba logować się przez > pocztę a nie bezpośrednio przez tabelę. Inne użytkowniczki pewnie też tak robił > y > i stąd te problemy. > > No przyznaję się, nie popisałam się, ale nie ja jedna ;) W ten sposob google sekuje nie-googlowych uzytkownikow. ;) Jak masz konto na google'u, to robisz dokladnie tak, jak opisalas. A jak nie masz to sie meczysz. ;) Ale faktycznie latwiej by bylo, gdyby mozna bylo wpisywac w to okienko do logowania dowolny adres z malpa (np. agrafka@poczta.onet.pl) i w ten sposob wchodzic do tabelki. Odpowiedz Link
turzyca nowe dostepy 04.06.08, 01:22 marioladabr@gazeta.pl, agusek00@gazeta.pl, madzi1@gazeta.pl, kasia.winna@gazeta.pl, stylance@gazeta.pl, babajaga87@gazeta.pl Odpowiedz Link
agusek00 Re: nowe dostepy 04.06.08, 12:34 Żaden mail do mnie nie przyszedł i nie mogę się zalogować w tabeli (choć się otwiera). Co robię nie tak? Odpowiedz Link
szelmiasta Prośba o dostęp 04.06.08, 18:00 Ładnie proszę o dostęp do tabelki na adres szelmaa na googlowym mailu. Nie wiem dokładnie, kiedy będę lecieć do Warszawy, ale zależnie od terminu może akurat uda mi się wpaść na zlot :-). Odpowiedz Link
gosiaplock28 Re: ZLOT - terminy- dostęp poproszę :) 05.06.08, 18:08 Poproszę o dostęp na gazetowego - Małgoska Odpowiedz Link
turzyca nowe dostepy 06.06.08, 00:23 szelmaa@gmail.com, ronfleuse@gazeta.pl, rufelek@gazeta.pl, gosiaplock28@gazeta.pl, antyka@gazeta.pl Odpowiedz Link
magdusia78 ad poprzedni post- nieaktualne 06.06.08, 01:07 już się dostałam, jakoś nie załapałam, że to przez gmaila. Odpowiedz Link
magdusia78 Re: ad poprzedni post- nieaktualne 06.06.08, 01:53 czy mogłabym poprosić o posprzątanie bałaganu, który zrobiłam na końcu obwodów. Chciałam dodać, ale chyba jednak nie umiem poradzić sobie z prostą tabelą, a wydawało mi się, że jakoś sobie radzę z komputerem. Odpowiedz Link
0remedios0 Re: ZLOT - terminy- dostęp poproszę :) 06.06.08, 08:32 ja też poproszę o dostęp Odpowiedz Link
turzyca nowe dostepy 07.06.08, 10:08 0remedios0@gazeta.pl, ptysiowa_7@gazeta.pl, monika3411@gazeta.pl, aga.kai@gazeta.pl Odpowiedz Link
sybilla777 Re: ZLOT - terminy 10.06.08, 11:56 Ja nawet nie proszę o dostęp, bo nie mogę niestety w oba te weekendy. Pocieszam się jednak faktem, że nie siedzę w tym czasie w pracy ani na studiach, a urlopuję się przez 2 tygodnie :) Mam nadzieję załapać się na kolejny zjazd. Odpowiedz Link
turzyca dostepy 11.06.08, 00:40 szamponetka1@gazeta.pl, sybilla777@gazeta.pl, kaga9@gazeta.pl (wiem, ze sybilla nie prosila, ale moze ma jakies staniki?) Odpowiedz Link
nika.86 Re: dostepy [OT] 11.06.08, 01:31 A wlasnie- jak nowe staniki dopisywac, w zakladce stanikowej? Na samym dole, w ostatnim wolnym rzedzie? Czy alfabetycznie znalezc miejsce i tam sprobowac wstawic nowy wiersz i w nim wpisac dane? Odpowiedz Link
turzyca Re: dostepy [OT] 11.06.08, 01:59 To drugie, dokladnie rzecz biorac musisz kliknac na numerek z lewej strony prawym przyciskiem myszy i wybrac wstawienie linijki ponizej lub powyzej. Staniki powinny byc ukladane bezwzglednie w kolejnosci alfabetycznej pod wzgledem firm i modeli, nie ustalilysmy chyba czy trzecim wyborem jest kolor czy rozmiar. co bardzo wazne: nalezy tylko dopisac swoje informacje, nie wolno przeprawiac cudzych nawet jesli sa zupelnie inne niz nasze, bo o to wlasnie chodzi by bylo jak najwiecej informacji, nawet czasem sprzecznych, dzieki temu moze wyjsc na jaw np ze dany producent nie trzyma rozmiarowki. Jesli kupilysmy nowy stanik to go zmierzmy, a potem zmierzmy go po kilku miesiacach noszenia, to tez wazna informacja, co sie dzieje ze stanikiem w trakcie noszenia. Odpowiedz Link
szamponetka1 Re: dostepy 12.06.08, 10:54 Buu, nie moge się zalogować :( Wieć tu pisze że zarówno 21/22 jak i 28/29 chetnie sie stawie na spotkanie. A czy moge prosi w takim razie o dostęp na konto asiekierzynska@gmail.com skoro na szamponetkę nie wchodzi? Odpowiedz Link
genepi Re: brak dostępu do tabeli n/t 12.06.08, 13:27 Ja tez nie moge sie wpisac, wiec glosuje niniejszym na 28 czerwca. pozdrawiam Odpowiedz Link
the.munsters Re: ZLOT - terminy 12.06.08, 13:24 Mogłabym (łaaaadnie;) poprosić o dostęp? -> murderdolls13@wp.pl Odpowiedz Link
lampeczka111 Re: ZLOT - terminy 15.06.08, 17:02 poprosiłabym o dostęp. Jakby co - to jestem za terminem 28/06/2008 Odpowiedz Link
koza-1985 Re:poproszę o dostęp 15.06.08, 19:21 termin już ustalony , kombinuję coś żeby przyjechać, ale proszę o dostęp to coś dopiszę do tabelki stanikowej:) koza1985@gmail.com Odpowiedz Link
agafka88 Re:poproszę o dostęp 15.06.08, 19:27 juz przeglosowalysmy termin, można o tym przeczytać w tym wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=80804679 poza tym proszę do mnie wysyłać na @ nicki+imiona, bo będę robić identyfikatory Odpowiedz Link