yoshitoshi kolejne nowości :o) 26.09.08, 23:38 Dziś dotarły do nas cacka z Eveden: Freya: Arabella w kolorze czarnym - prześliczna - od 28 do 38, D - J Darcey czarna - 28 do 38, D - G uzupełnienie MIMI - 28 do 36, B - G uzupełnienie Retro uzupełnienie Pollyanna karmelowa i coś z FAUVE: NICOLE - 30 do 36, D - GG, przepiękny i bardzo elegancki oczywiście kusząco zapraszam :o) Odpowiedz Link
zurawina100 ceny 28.09.08, 22:20 dziewczyny a jakie tam są ceny mniej więcej?? czy za 100 zł bądź mniej coś da się tam kupić? Odpowiedz Link
scarabbeo a może Kalyani? 30.09.08, 21:38 To takie nieśmiałe pytanie ;) Bo przeglądając Bravissimo zakochałam się w Gypsy in me, a o wiele chętniej bym go kupiła uprzednio zmierzywszy ;) W ogóle wzornictwo tej firmy sympatyczne jest i myślę, że byłby na nią popyt wśród Poznanianek... Yoshi...? Odpowiedz Link
ksiezna_pani Yoshi - pełen zachwyt! 02.10.08, 09:58 Przy ostatniej bytności w Poznaniu zawlokłam tam moją babcię, nie oczekując zresztą cudów, bo babcia jest uparta jak kozioł i w ogóle była przerażona wizją konieczności zmierzenia stanika na ciało a nie na oko. Ale tak ją skołowałam, że poszła, żebym się odczepiła ;) No i muszę się tu bardzo mocno zachwycić obsługą - dziewczyny potraktowały moją wyraźnie stremowaną babunię z wielkim taktem i delikatnością, aż się wyluzowała i sama wołała o ocenę, jak leży, i nie bała się poprosić o inny rozmiar lub model. Ja w tym czasie z obłędem w oczach mierzyłam wszystko, jak leci :). No i ostatecznie babcia wylądowała w rozmiarze 34F - na szczęście te wszystkie "literki" nic jej nie mówią, więc nie ma kompleksów. A do tego zgodnie z tym, co jej obiecałam, natychmiast przestały ją boleć plecy i odkryła, że "wcale nie ma takiego dużego brzucha, jak myślała". I jest zachwycona! Nic nie marudzi! Nic nie gniecie i nie uwiera! Cud! :) A w efekcie narobiła Yoshi takiej reklamy, że wybiera się tam teraz cała żeńska część rodziny, która dotąd mojego gadania słuchała z uprzejmym politowaniem. Yoshi - strasznie Wam dziękuję! Odpowiedz Link
a_girl Re: a może Kalyani? 02.10.08, 10:46 Popieram! Też chętnie przymierzyłabym te nowe Kalyani :). I też najchętniej Gypsy in me ;). Odpowiedz Link
sineira Re: a może Kalyani? 05.10.08, 21:40 Też popieram! Wzory mają cudne, takie wesołe, świeże i radosne, a jednocześnie seksowne. I te kolory! Odpowiedz Link
sheilunia Wizytówki :D 02.10.08, 10:36 Chyba działają :D jak pojawią się dziewczyny, które o doborze stanika nie mają pojęcia i będą mówić, że są "Od Agi", to znaczy, że moje nawracanie przy okazji różnych koncertów czy wypadów na piwo jednak było słuszne. Ostatnio dostałam smsa od kumpeli "jak teraz dostanę wypłatę, to się wybiorę do tej Twojej znajomej, bo aż mnie ciekawi, co mi dziewczyny tam doradzą". Chyba na ploty niebawem wpadnę :P Odpowiedz Link
yoshitoshi i znów coś nowego :o) 04.10.08, 13:13 Witam, kolejne nowości: Fantasie: Kara - ecru - 30 do 38, D do K Fauve: Evie - red - 30 do 38, D do GG Jak zwylke zapraszam :o) Odpowiedz Link
mig_usia Re: i znów coś nowego - pytanie do Yoshi :) 04.10.08, 14:20 mam pytanie dot czarnej mimi w wersji gg i sprzedazy niestacjonarnej (bom nie z poznania) - nie doszukalam sie twojego maila - prosze odezwij sie na mojego gazetowego badz podaj swoj bo mam pytanie na prv;) Odpowiedz Link
yoshitoshi Re: i znów coś nowego - pytanie do Yoshi :) 04.10.08, 15:02 yoshi_lingerie@o2.pl Odpowiedz Link
marybg pytanie do Yoshi 04.10.08, 20:37 Może pominęłam jakąś info więc zadaję tutaj pytanko: czy doszły już mniejsze obwody z Fantasie Smoothing - Moulded Multiways-potrzebuje pewnie 30 E lub F.Pozdrawiam.Marybg Odpowiedz Link
sailing_girl Byłam, mierzyłam, kupiłam :))))) 05.10.08, 16:37 Opłacało się jechać 120 km ;) Przymierzyłam kilkadziesiąt biustonoszy, żeby się przekonać, że wszystkie, które chciałam kupić internetowo nie są dla mojego biustu. Natomiast te, których nie brałam pod uwagę, ponieważ miały opinię np. "rozjeżdżających się", a ja chciałam koniecznie stanik mocno zbierający biust, okazało się że na mnie leżą świetnie... I ostatecznie wyjechałam z kompletem Tango II plunge w przepięknym intensywnym różu :), Coquette Masquerade i naszą polską Dalią, która mój biust zbiera idealnie :) Wybór modeli i rozmiarów jest bardzo duży, dziewczyny w sklepie fantastyczne i na pewno pojawię się tam jeszcze nie raz :) Odpowiedz Link
yo_anka Czy możecie polecić jakąś dobrą GORSECIARKĘ Poznań 06.10.08, 16:08 Muszę podszyć (zwęzić) parę obwodów, poskracać i poprzeszywać ramiączka w kilku stanikach i strojach aby je zrewitalizować :)))) Czy macie kogoś sprawdzonego kto wie o co chodzi, najchętniej gorseciarką, lub krawcową z doświadczeniem przy przerabianiu staników w Poznaniu? Odpowiedz Link
yoshitoshi Nowiutka dostawa :-) 09.10.08, 13:54 Tym razem salon został wzbogacony o: Fantasie: Louise (Rosa) 30-38 D-GG Freya (uzupełnienie rozmiarówki): Eleanor (Olive) 28-36 D-J Clarissa (Amethyst) 28-38 D-J Panache: Eliza (Black) 30-36 D-G Dalia: Oliwia (Zieleń) 65-75 C-H Kamelia (Czerń) 70-80 C-G oraz nowości z: Lisca Cheek Zapraszam i pozdrawiam :o) Odpowiedz Link
yoshitoshi Re: yoshi kupię u Ciebie przedłużkę? 12.10.08, 17:56 no jeszcze się nie dorobiłam, ciągle o nich zapominam, ale już biorę sie za to :o) dzięki za przypomnienie Odpowiedz Link
mai_clamor CHWAŁA!!!! :) 11.10.08, 00:10 Jak czytam te wszystkie szczęśliwe wypowiedzi dziewczyn to tak mi się ciepło robi na serduchu :) I też chcę tam byyyyyyyć!!! :) Zrobię wszystko żeby swoje najbliższe plany skierować w stronę Poznania:D Czy w Yoshi'owym sklepiku znajdą się także stroje plażowe? :) Odpowiedz Link
alipka1 Re: CHWAŁA!!!! :) 11.10.08, 23:43 Mogę potwierdzić, że w sklepie Yoshi jest świetny wybór i miła, kompetentna obsługa. Polecam jedynie nie wpadać tam z grupa 13 bab z całej Polski 20 minut przed zamknięciem. Dobrze, że Fontanna Czekolady osłodziła nam nieco rozczarowanie. Odpowiedz Link
alipka1 Re: CHWAŁA!!!! :) 13.10.08, 08:44 No o tej porze to nie byłysmy juz mile widzianymi gośćmi w sklepie. Poinformowano nas, że zaraz zamykają i że zapraszają kiedy indziej. Odpowiedz Link
yoshitoshi Re: CHWAŁA!!!! :) 13.10.08, 10:47 Godziny otwarcia sklepu są wszystkim wiadome, a dziewczyny po prostu się przeraziły :o) Myślę, że nie ma co mieć im za złe, bo nie tylko pracą człowiek żyje i też ma życie prywatne i plany, tym bardziej, że to już weekend był :o) Odpowiedz Link
yoshitoshi Re: CHWAŁA!!!! :) 15.10.08, 10:17 Mai_clamor oczywiście, że stroje kąpielowe będą. Nowej kolekcji spodziewamy się w połowie lutego. Będziemy mieli kostiumy z Freya, Panache i innych producentów. Serdecznie zapraszam :o) Odpowiedz Link
mai_clamor Re: CHWAŁA!!!! :) 17.10.08, 15:29 yoshitoshi napisała: > Mai_clamor oczywiście, że stroje kąpielowe będą. Nowej kolekcji > spodziewamy się w połowie lutego. Będziemy mieli kostiumy z Freya, > Panache i innych producentów. > Serdecznie zapraszam :o) Iiiiiiiiichhaaaa!!!! :D To czekam do lutego i do wakacji:D:D:D Odpowiedz Link
yoshitoshi piersi w Wilekopolsce - wygraj wycieczkę do Egiptu 12.10.08, 19:15 Może powinnam założyć osobny wątek, ale temat dotyczy Wielkopolski, więc nie będę zaśmiecać forum :o) Piersi w Wielkopolsce, piersi w Poznaniu - czyli wygraj wycieczkę do Eiptu dla dwóch osób. Co należy zrobić: przyjść do sklepu Yoshi dać sie dobrze ostanikować zrobić sobie zdjęcie (bez twarzy) umieścić na stronie konkursowej piersiwpoznaniu.net i tyle słuchajcie radia RMI, bo można wygrać jeszcze zaproszenie na ekskluzywne bra party i bony towarowe do naszego sklepu :o) akcja trwa do 7 listopada. Zapraszam do zabawy !!! Odpowiedz Link
nathd Czy jest czerwona Antoska (Masquerade)? 13.10.08, 10:05 Jakoś nie natrafiałam na maila do Yoshi, dlatego pytam na forum: czy w sklepie jest czerwona Antoska w rozmiarze 34FF? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link
yoshitoshi Re: Czy jest czerwona Antoska (Masquerade)? 15.10.08, 10:13 Nie posiadamy Antoinette, niestety. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kk345 Re: Czy jest czerwona Antoska (Masquerade)? 18.10.08, 18:00 Yoshi, a czy planujesz Antośki w jakimś dającym się przewidzieć terminie? Interesuje mnie gorset... Odpowiedz Link
evolet Re: Czy jest czerwona Antoska (Masquerade)? 19.10.08, 00:17 z tego, co wiem, Antosiek nie będzie. Minervy też nie. i dostaw Masquerade jesiennych chyba też nie:/ Odpowiedz Link
yoshitoshi Re: Czy jest czerwona Antoska (Masquerade)? 20.10.08, 14:27 Z Masquerade spodziewamy się teraz jedynie uzupełnienia biustonoszy z Hestii. A co do gorsetów to mamy gorsety z Hestii, Sahary oraz będziemy mieli z Panache: Confetti. Pozdrawiam :o) Odpowiedz Link
thorrey Ja też byłam! 14.10.08, 09:50 Dopisuję się do grona zadowolonych klientek - też wczoraj byłam, gorset był dla mnie odłożony (Sahara 70F - okazał się idealny), i jeszcze sobie trochę pomierzyłam, ale nie za dużo, bo cały czas dzwoniła mi komórka, co jest trochę deprymujące jak się akurat mierzy staniki. Gdyby nie to, to bym chyba z godzinę siedziała w sklepie :). Odpowiedz Link
aleks2539 Re: Ja też byłam! 15.10.08, 22:15 Niesamowite :) Słyszałam jak komórka Ci dzwoniła. I że mówiłaś że jesteś w tym nowym sklepie ze stanikami :) Byłam w przymierzalni obok. Oczywiście z biustonoszem wyszłam ze sklepu :) Najpierw przymierzałam staniki usztywniane (uparta jestem). Nic nie dostałam. Poszłam do Avocado, babka trochę mnie do siebie zniechęciła ale dała przymierzyć miękki stanik no i wróciłam do Yoshi. Wyszłam ze Fantasie Kara :) Polecam serdecznie. I nie wiem ile ta dziewczyna - szczupła ciemnie długie włosy u Ciebie zarabia ale z pewnością jej się i tak podwyżka należy!!!! Odpowiedz Link
yoshitoshi Hmmm... kolejne zachęcające modele 15.10.08, 17:10 Tym razem z nowości mamy: Fauve: India (black) 30-38 D-GG Fantasie: Kara (mocca) 30-40 D-K oraz uzupełnienie: Matilda Antoinette Darcey Sophie jak również uzupełnienie biustonoszy dla matek karmiących. Serdecznie zapraszam. Odpowiedz Link
secka Pytanie 15.10.08, 20:01 A kiedy się można spodziewać Sienny czerwonej? (pewnie już to pytanie staje się nudne ;) W tym tygodniu jeszcze, czy w przyszłym? Odpowiedz Link
m.arta.m to co z tym sklepem internetowym..? :) 15.10.08, 20:25 jako że 2 miesiące minęły- pytam: Kiedy możemy się spodziewać, że ruszy sklep internetowy? Są już jakieś kroki w tym kierunku podejmowane? Chętnie zawitałabym osobiście, ale niestety- brak takiej możliwości, więc póki co czekam na ten internetowy Odpowiedz Link
yoshitoshi Oczekiwane uzupełnienie Sienny i Hestii... 16.10.08, 15:12 Dobra wiadomość... doszły do nas: Panache: Sienna (aqua/black) 30-34 F-K Masquerade: Gorset Hestia (black) 30-34 D-G Zapraszam serdecznie :o) Odpowiedz Link
yo_anka Re: Oczekiwane uzupełnienie Sienny i Hestii... 17.10.08, 10:07 to rezerwuję 65K!!! Będę w sobotę! Odpowiedz Link
yoshitoshi Re: Oczekiwane uzupełnienie Sienny i Hestii... 17.10.08, 13:43 65K odłożone :o) Czeka Pozdrawiam Odpowiedz Link
yoshitoshi Są, już są ... modele z wyprzedaży 17.10.08, 11:03 Do salonu przyszła dostawa takich oto modeli z wyprzedaży: Panache: - Superbra: a) Sienna (mint green) 30-32 D-DD + stringi b) Fiesta (ivory/fuchsia) 30-36 D-J + stringi c) Scarlett (floral) 30-38 D-K + szorty d) Eliza (fuchsia) 30D + stringi - Frilly intimates: a) Mitzi (ivory/candy) 30-36 D-G + stringi b) Kate: * (white/mint) 30-36 E-G + stringi, szorty * (candy/ivory) 30-36 D-G + stringi, szorty c) Brooke (mint): + stringi, szorty * usztywniany 30-36 D-G * push-up 30-34 C-DD d) Louise (ivory/mint/coral) 30-36 B-G + szorty oraz kostiumy kąpielowe: a) Illusion (jade) 32FF, 34F --> jednoczęściowy b) Delano (brown/jade) 32FF, 34F --> jednoczęściowy * Delano figi : 8 (XS), 12 (M). Serdecznie zapraszamy :o) Odpowiedz Link
sangria21 Re: Są, już są ... modele z wyprzedaży 17.10.08, 15:15 Czy byłaby możliwość odłożenia Frilly Intimates Kate miętowej 30E do poniedziałku? :) Odpowiedz Link
yoshitoshi Re: Są, już są ... modele z wyprzedaży 17.10.08, 15:41 Niestety już nie mamy tego rozmiaru, został sprzedany. Natomiast inne modele mamy w tym rozmiarze np. Kate candy/ivory. Zapraszam serdecznie :o) Odpowiedz Link
sangria21 Re: Są, już są ... modele z wyprzedaży 17.10.08, 16:31 W jeden dzień? :( Cóż.. oszczędzę sporo na bilecie ;) dziękuję za szybką odpowiedź. Odpowiedz Link
yo_anka Re: Są, już są ... modele z wyprzedaży 18.10.08, 20:51 Ach jak szkoda ze miętowej sienny już nie ma w moim rozmiarze..... Ale i tak jestem przeszczęśliwa z aqua :)))) Odpowiedz Link
venia7 Re: Są, już są ... modele z wyprzedaży 24.10.08, 12:37 I jak tam dziewczyny wrażenia z wyprzedażowych modeli? Odpowiedz Link
yoshitoshi www.yoshi-lingerie.pl 20.10.08, 21:35 Zapraszam serdecznie na stronę sklepu. Co prawda jeszcze nie sklep internetowy, ale już coś :o) Odpowiedz Link
quintafalsa Gratulacje! 20.10.08, 23:08 Yoshi! Prześliczna stronka! Naprawdę zachęcająca do odwiedzenia Twojego sklepu. Kiedy dojdzie do tego jeszcze sklep to już w ogóle będzie cudowna. Wrażenie robi bardzo dobre. Elegancka i miła dla oka. Pomyślana funkcjonalnie bardzo. Ale... Napiszę, bo świeża, więc nie wszystko wszędzie może działać. U mnie pojawia się taki problem, że strona cała przesuwa się razem z kursorem, niezależnie w jakim polu znajduje się on znajduje. Podobnie tekst w okienku. To bardzo utrudnia czytanie, bo wystarczy niechcący ruszyć myszką, a tekst się przewija. Ma to fajny efekt przy oglądaniu panoramy sklepu (doskonały pomysł zresztą!), ale w pozostałych działach mocno utrudnia nawigację. Sądzę, że autor strony szybko się z czymś takim upora. Używam Mozilla Firefox. Tak czy inaczej gratuluję! Stronka przepiękna :) Odpowiedz Link
nelly123 www.yoshi-lingerie.pl 21.10.08, 07:28 Ja też się przyłączam do gratulacji :). SUPER :) Odpowiedz Link
kwiatek04 Re: www.yoshi-lingerie.pl 24.10.08, 15:26 Yoshi: gratuluje strony. Naprawde super :D Mam tylko male uwagi: ;) zauwazylam troche literowek w tekscie i nie pokazuje mi polskich znakow, tylko jakies szlaczki na Mozilli 3.0.3 i Explorerze 7 Odpowiedz Link
yo_anka Re: www.yoshi-lingerie.pl 24.10.08, 18:45 Piękna stron, znakomite zdjęcia i look around całego salonu! BRAVO! Tylko nie zauważyłam gdzieś (albo nie umiem znaleźć) podanych godzin otwarcia, dla kogoś kto się tam wybiera po pracy to ważna byłaby informacja ze jesteście do 19:00!!! Odpowiedz Link
m.arta.m Re: www.yoshi-lingerie.pl 24.10.08, 19:22 a już miałam nadzieję, że będę mogla znów uszczuplić swoje konto... ;) Ale: Super strona! Bardzo przyjemny layout, do tego te świetne zakładki- bardzo mi się podoba. Śliczny sklep- aż samej zachciało mi się Poznań odwiedzić. Cu-dow-nie :) A do tego wszystkiego w tle stanik, który właśnie do mnie wędruje przez morza i lądy ;) Odpowiedz Link
yoshitoshi Nowa Dalia ... 27.10.08, 16:33 Tym razem w naszym salonie pojawił się nowy model Dalii: Flawia (fiolet): *soft 70-85 D-H *semi-soft 65-95 D-H Zapraszam bardzo serdecznie :o) Odpowiedz Link
yoshitoshi Re: nudna jestem, ale... 28.10.08, 13:35 Sami czekamy na czerwoną siennę. Aktualnie nie jestem w stanie bliżej określić kiedy będziemy mieli ją na stanie. Jak ją dostaniemy to od razu damy znać. Pozdrawiam :o) Odpowiedz Link
secka Re: nudna jestem, ale... 28.10.08, 14:11 to czekam z niecierpliwością, to mój spóźniony prezent urodzinowy :D Odpowiedz Link
yoshitoshi Tym razem Corin... 29.10.08, 18:57 Tym razem do naszego salonu zawitał nowy model z Corin: * bardotka Amethyst (czerń) 70-80 A-D * push-up Amethyst (czerń) 70-80 A-D * soft Amethyst (czerń) 70-95 C-G Zapraszam serdecznie :o) Odpowiedz Link
natala1512 otwarcie Yoshi 10.11. 06.11.08, 11:28 Czy sklep jest w tym dniu otwarty? Jeśli tak, to w jakich godzinach? Odpowiedz Link
kothie Re: Tym razem Corin... 09.01.09, 10:46 yoshitoshi napisała: > Tym razem do naszego salonu zawitał nowy model z Corin: > > * bardotka Amethyst (czerń) 70-80 A-D > * push-up Amethyst (czerń) 70-80 A-D > * soft Amethyst (czerń) 70-95 C-G > > Zapraszam serdecznie :o) BARDZO DOBRY WYBÓR. SAMA NABYŁAM TEN STANIK KILKA MIESIĘCY TEMU I JESTEM ZACHWYCONA:) NAJBARDZIEJ Z TEGO, ŻE DOSKONALE LEŻY I JEST NIESAMOWICIE WYGODNY. SAMA MAM ROZMIAR 90E, CZASAMI 85F I BARDZO DOBRZE ODNAJDUJE SIĘ W PRODUKTACH MARKI CORIN. GORĄCO POLECAM!!! Odpowiedz Link
nelly123 Yoshi, jaki to model stanika 05.11.08, 12:18 Yoshi, jaki to model staniczka tnij.org/cbiq . Jest piękny, w jakich rozmiarach występuje?? Pozdr. Odpowiedz Link
yoshitoshi Re: Yoshi, jaki to model stanika 05.11.08, 13:49 A to jest nasza Dalia :o) rozmiary od 65 D-H Odpowiedz Link
nelly123 Re: Yoshi, jaki to model stanika 05.11.08, 14:27 Przepiękna jest, ale co z tego jak dla mnie za mała....chlip, chlip..... Odpowiedz Link
ema.emiliana Re: Yoshi 05.11.08, 21:14 Wybieram się na zakupy do Was w poniedziałek 10 listopada...mam nadzieje, że sklep będzie otwarty? Prosze odpisz, żebym nie jechała na darmo, bo nie mieszkam w Poznaniu. Z góry dziękuje:) Odpowiedz Link
yoshitoshi Re: Yoshi 06.11.08, 12:33 W poniedziałek 10 listopada sklep będzie czynny w standardowych godzinach, czyli od 10 do 19. Zapraszam :o) Odpowiedz Link
ema.emiliana Re: Yoshi 11.11.08, 20:45 Byłam i mam nadzieje zostać stałą klientką:) Kupiłyśmy z siostrą po 2 sztuki: freye i fantasie. Obsługa perfekt, wybór perfekt, wystrój i atmosfera sklepu perfekt!!! Jestem zachwycona:):):) Dziękuje! Odpowiedz Link
yoshitoshi Re: Yoshi 12.11.08, 11:26 Cieszę się, że były Panie zadowolone. Zapraszam ponownie :o) Odpowiedz Link
jolina3 Byłam! 06.11.08, 13:28 Byłam tam w poniedziałek. Kupiłam 2 staniki. Serdecznie dziękuję za przemiłą, fachową, cierpliwą i sympatyczną obsługę :))) Miejsce i komfort zakupu fantastyczny!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
yoshitoshi Nowy towar już przybył... 13.11.08, 18:01 A oto co nowego tym razem u Nas: Freya: a) Retro plunge (czerń) 28-36 B-G b) Rio (biel) 28-36 C-H Fantasie: a) Evie plunge (czerń) 30-36 D-FF b) Evie balcony (czerń) 30-38 G-GG Jednak to nie wszystko. Dotarło do Nas również uzupełnienie towaru, który mamy już w salonie, a mianowicie: Freya: a) Iona (grafit) szorty S,M figi XS b) Pollyanna (czerń, biel, karmel) różne rozmiary c) Retro plunge (cameo) 30D, 36F d) Cassie (zieleń) 28-38 D-GG e) Matilda (fiolet/róż) 28DD, 30GG f) Eleanor (oliwka) 30 DD,HH 32 HH 38 J Fantasie: a) Smoothing moulded multiway (czerń) 30-32 E-FF b) Kara (ecru) 32-40 GG-K Zapraszam bardzo serdecznie :o) Odpowiedz Link
venia7 Re: Nowy towar już przybył... 14.11.08, 11:30 Jestem zachwycona Retro plunge w czerni. Ma śliczny, lekko połyskujący materiał. Polacam :-) Odpowiedz Link
yoshitoshi Nowa Freya ... 17.11.08, 15:44 Tym razem z Freya dotarła do nas GRETA (czerń): a) padded plunge bra (semi-soft) 30-38 C-F b) plunge bra (soft) 28-36 E-G c) balcony bra (soft) 30-36 GG-J oraz figi, stringi i szorty. Zapraszam bardzo serdecznie :o) Odpowiedz Link
yoshitoshi Kolejna dostawa ... 18.11.08, 15:11 Następna dostawa. Tym razem: Fauve: a) India (czerwień) 30-34 D-GG oraz uzupełnienie: Freya: a) Eleanor (zieleń) 34E b) Millie (róż) 30-40 D-HH Fantasie: a) Bridgette (czerń) 30E Zapraszam serdecznie :o) Odpowiedz Link
mai_clamor a stroje plażowe? :) 18.11.08, 19:40 Mam pytanie: czy o tej porze roku zastanę w Yoshi'owym sklepiku wybór strojów plażowych? Chciałabym sprawić sobie taki prezent odmamowy na gwiazdkę, ale pewnie lepiej poczekać na urodziny latem, co...? :) Odpowiedz Link
yoshitoshi Re: a stroje plażowe? :) 20.11.08, 19:50 Witam, mamy dosłownie kilka sztuk, ale już w lutym otrzymamy nowiuteńką kolekcję strojów plażowych z Panache, Freya i Fantasie :o) Odpowiedz Link
yoshitoshi Nowa Eleanor :-) 25.11.08, 15:53 Właśnie dziś dotarła do nas nowa Eleanor (raisin): * 28 E-G * 30 E-J * 32 E-H * 34 E-H * 36 E-H oraz stringi, luxury stringi, figi. Zapraszam serdecznie :o) Odpowiedz Link
biljana Pytanie do Yoshi 25.11.08, 17:27 Chcemy się z koleżanką wybrać do Poznania do twojego sklepu. Ale chciałybyśmy wiedzieć najpierw, czy warto inwestować w bilety pociągowe (trasa wawa-poznań;))) W związku z tym mam pytanie, czy znajdziemy wybór 60 tek (miseczki C-F) ewentualnie 65 (C-DD) ? czy też są tylko pojedyncze sztuki dla małobiuściastych? Tak mi się marzą śliczne Sienny, Minni, Arizy, Elizy, Polki itp. Jakoś nie jestem fanką Tango i Rio. Będę wdzięczna za odpowiedz w wątku lub na pocztę gazetową, bo do sklepu nie idzie się od paru dni dodzwonic. Pozdrawiam Odpowiedz Link