anna-pia 01.10.08, 00:01 mi się wydaje, że 32JJ powinno byc dobre, zwłaszcza że masz już doświadczenie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma.ya Re: galeryjki - pomoc dla ma.ya 02.10.08, 22:14 Dziękuję. Zamówiłam na razie Arabelkę 32j i szukam gdzie w promocyjnych cenach Tango II w innym kolorze niż Hot Pink. Jak paczki przyślą to też się obfocę do galerii, skoro już raz się przemogłam i opanowałam samowyzwalacz ;) Odpowiedz Link
anna-pia Re: galeryjki - pomoc dla ma.ya 04.10.08, 00:18 Oj, z Arabelką Uważaj, ona się strasznie rozciąga. Jeśli jest JJ, to weź raczej 30JJ, ale to będzie niezbyt ładny stanik :( Odpowiedz Link
molowiak Re: galeryjki - pomoc dla ma.ya 04.10.08, 10:25 też myślę, że 32JJ powinno wystarczyć, uważaj na arabelkę z dwóch powodów 1. to rozciągliwy duzomiseczkowiec, więc trzeba brać obwód oczko mniejszy i miskę oczko mniejszą czyli wychodziło by nieistniejące 30K 2. z dużych luźnych biustów często robi tzw podstawki do piwa (od dołu zaokrąglone a z góry płasko) tango 'hot pink' jest śliczne (mam właśnie na sobie) nie wali tak po oczach jak na niektórych sklepowych zdjęciach przy przerabianiu na karmnik spróbuj ten trzymacz przyszyć nie pod pachą a na przedłużeniu ramiączka pod piersią, zdecydowanie lepiej to wygląda Odpowiedz Link
molowiak przeróbka na karmnik foto 04.10.08, 10:31 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1498593,2,1.html Odpowiedz Link
maheda NIE dla Arabelki... 04.10.08, 12:00 Chyba, że chcesz od razu podszywać obwód. W miseczkach GG i wyżej Arabelka ma koszmarnie rozciągliwy obwód i trzeba brać ją naprawdę o wiele, wiele węższą, niż ustawa przewiduje. W związku z czym - jeśli dobre na Ciebie byłoby Tango 32JJ (a na to wygląda - zgadzam się z Molowiak) - nie kombinuj z Arabelką. Wcale a wcale. To już jeśli wolisz podszywać obwód - kup lepiej karmelową Pollyannę 34J i podszyj ;) Odpowiedz Link
justinehh Re: NIE dla Arabelki... 04.10.08, 14:34 arabellę oyster w rozmiarze 65 hh zapięłam od razu na ostatnią haftkę i chyba jeszcze musiałabym skrócić ramiączka żeby pozbyć się kaczych dziobów ... Odpowiedz Link
ma.ya Dzięki. 04.10.08, 22:05 Wiem, że Arabella rozciągliwa i kapryśna, ale tak mnie intrygują wpisy o niej, że b. chiałam zobaczyć na własnej skórze, a i cena była atrakcyjna (18Ł). Z Tango mam ten problem, że fiszbiny wbijają mi się w mostek i pod pachami (jak było nowe to boleśnie, teraz już nieznacznie) i chciałam wypróbować Freyę. Zastanawiałam się też nad Pollyanną właśnie. Dziękuję Wam wszystkim bardzo. Odpowiedz Link
joankb Re: Dzięki. 04.10.08, 22:26 Z Polly to już lepszy pomysł. Karmelowa jest naprawdę ścisła, trzyma biust w ryzach idealnie. Arabellka, nawet w moich, mniejszych rozmiarach to nie jest stanik "regeneracyjny", zostaw ją sobie na później. W okresie karmienia biust wymaga szczególnej troski. Odpowiedz Link