joankb 31.10.08, 19:58 Adres: www.boudiche.com/ Kupował ktoś coś? Ceny nie są najniższe, ale wypatrzyłam coś, co chciałabym wypróbować. Koszty przesyłki kosmiczne niestety, ale na cały świat wysyłają (chyba?) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jud.yta Re: Boudiche Lingerie - koszt wysyłki 01.11.08, 13:26 Wklejam maila, którego od nich otrzymałam z pytaniem właśnie o koszt wysyłki: "Standard Worldwide postage is £12 and Express Worldwide is £24.00. =ou will find these options on our website when you come to make the final =ayment. Best wishes, Fifi Downie" Odpowiedz Link
joankb Re: Boudiche Lingerie - koszt wysyłki 01.11.08, 13:38 Tak też jest na stronie. Dla jednego stanika to jest stanowczo duuużo. Nawet dla dwóch :)) Odpowiedz Link
nathd Re: Boudiche Lingerie - koszt wysyłki 01.11.08, 18:35 Mnie też przeraziły te koszty wysyłki, a już miałam się skusić na Freye po 6 funtów z wyprzedaży :( Odpowiedz Link
jud.yta Re: Boudiche Lingerie - koszt wysyłki 01.11.08, 19:09 Tylko, że jak ją wrzucisz do koszyka, to jej nie ma :(, bynajmniej większość rozmiarów. Odpowiedz Link
plica Re: Boudiche Lingerie 02.11.08, 20:43 yyyyyyyyyyyyyyy www.boudiche.com/product.php/3427/fayreform-vitality-underwired-bra-red 10ł ? joankb jak bedziesz cos zamawiac daj znac :) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Boudiche Lingerie 02.11.08, 22:59 this item is currently out of stock ;) generalnie to taka podpucha chyba :( Odpowiedz Link
plica Re: Boudiche Lingerie 03.11.08, 07:29 o. za pierwszym razem jakos mi ten tekst umknal Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Boudiche Lingerie 03.11.08, 11:02 za pierwszym razem go nie było ;) (jakby był, to by mi się rzucił na oko, bom wrażliwa na czerwień ;)) Odpowiedz Link
ally123 Re: Boudiche Lingerie 13.01.09, 06:32 zrobiłam zamówienie. Kontakt mailowy taki sobie, nie dostałam odpowiedzi na jednego z trzech wyslanych maili. Mocno zawyżone koszty wysyłki. Signed for jest w tym sklepie za ponad 12 funtów, na kopercie jest znaczek za 5 funtów. No i do zamówienia dochodzi jeszcze dziwny podatek, około 10% zamówienia. Generalnie wszystko doszło szybko ale pod wrażeniem nie jestem. Odpowiedz Link
ally123 Re: Boudiche Lingerie 13.01.09, 10:59 juz rozpracowałam ten podatek - nie jest dodatkowy, tylko wliczony w cenę bielizny. Przy składaniu zamówienia wygląda jakby był dodatkowy, ponieważ doliczany jest do pełnej ceny bielizny. Sumaryczna kwota się zgadza. Odpowiedz Link