rybka789 21.11.08, 01:27 Kupiłam stanikpanache 34gg. Na potrzeby karmienia przerobiłam na karmnik. Marzy misię stanik Rosalie Petal FREYA do karmienia zy powinnam zamówic przez internet ten sam rozmiar? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziudziulek Re: prosze o pomoc o karmnik 21.11.08, 09:04 rybka "idź" do wątku o karmnikach, tam dziewczyny Ci doradzą. A ten panache 34GG masz w dobrym rozmiarze? No i jaki model? Panachów trochę jest na rynku :)) Odpowiedz Link
chrumpsowa Re: prosze o pomoc o karmnik 21.11.08, 11:06 Mi sie marzyl ten Rosalie petal, kupilam i choc wizualnie nie najgorszy to podtrzymanie i rozdzielenie piersi do kitu! Wlasnie kupilam zapiecia i bede przerabiala moja fantaisie full cup i tango pure, ktore ostatnio kupilam. Co prawda oba sa typu full cup (mimo, ze tango niby balkonetka, ale piersi identyczne jak w full cupie), a full cup niestety to nie jest wymarzony fason, ale ja w Rosalie fatalnie sie czuje. Chcialabym miec jabluszka takze karmiac a w Rosalie mam jamnicze uszy. Natomiast jesli chcesz koniecznie kupic Rosalie to wg. mnie jest to duzomiseczkowiec ani scisliwy, ani obcisly. Kokardka ladna, wzorek ladny, koronka przy misce tez ladna. Ale co mi po tym, ze stanik ladny, skoro nie spelnia swojej funkcji i biust zle podtrzymuje tzn. nie podtrzymuje i nie rozdziela?! Odpowiedz Link