Dodaj do ulubionych

LUBLINIANKI łączcie się (3)

• agafka88 Proszę o kontakt następujące osoby 18.03.09, 22:30
      B.Lakos, normalna_ja, proszę o sprawdzenie maila i odpowiedź :)

ewusia123, kasiakaz1, moni.a30, morra111, slonko771, proszę o uzupełnienie
      tabeli z wymiarami Waszymi i/lub osób towarzyszących i stanikami do niedzieli,
      jeżeli nie, to wykreślę Was z listy i wpuszczę na Wasze miejsca osoby z listy
      rezerwowej.
      • ewusia132 Re: Proszę o kontakt następujące osoby 20.03.09, 20:42
        ja już uzupełniłam wcześniej dane.. teraz ten zwis (dzięki za obrazowy opis)
        dopisałam
        masz/widzisz te wymiary moje czy nie? Odpisz żebym wiedziała czy kombinować z
        nimi dalej ;) jak najbardziej chętna na zlot - jadę pekaesem ok 100 km więc nie
        bardzo mam możliwość przytargania krzeseł i takich tam ale wezmę elle taki i w
        tym rozmiarze
        www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=MC-E72328&mci=&size=&colour=&image=r1043-p550753-front
    • agafka88 towarzysko:) 19.03.09, 01:41
      jak długo przeciętna Lublinianka jest uświadomiona? Udaje Wam się uświadamiać
      innych?

Ja jestem na Lobby od lutego zeszłego roku, a Wy? :)
      • mirka.zdzirka Re: towarzysko:) 19.03.09, 08:43
        Ja to tak w połowie lublinianka, a w połowie warszawianka (tzn.
        spędziłam w Lublinie całe 18 lat, i mam tam całą rodzinę) -
        uświadomiona od prawie roku - w maju zeszłego roku przeczytałam
        artykuł w Olivii, w którym był wywiad z Kasicą i jeszcze jedną
        dziewczyną z Lobby i tak ruszyła lawina :) Na początku forum jedynie
        podczytywałam, a udzielam się od niedawna.
        Dobre lub prawie dobre rozmiarowo staniki noszę od ponad pół roku.
        Do niedawna bałam się uświadamiać innych, bo ingerowanie w czyjąś
        bielizne uważałam za troszkę mało taktowne, ale mi przeszło i teraz
        sie wzięłam na serio za uświadamianie ;) Na pierwszy ogień poszły
        współlokatorki, a potem jeszcze kilka koleżanek, które w ten piątek
        zabieram na zakupy do Dopasowanej ;) Niby sukcesów na razie
        niewiele, ale od czegoś trzeba zacząć :)))
      • nicol.lublin Re: towarzysko:) 19.03.09, 09:02
        ja w sumie niedługo po tobie :-) z resztą cieszę się, że miałyśmy
        przyjemność spotkać się osobiście kilka razy.

co do uświadamiania, to ja już się uspokoiłam. nie napadam każdej
        napotkanej osoby, znudziło i się, bo skutreczność była zerowa. teraz
        sonduję grunt i uświadamiam powoli. nawet z sukcesami.

niestety na mnie niewiele rzeczy pasuje i ciagle się biedzę z
        zakupami. przeważnie wszystko biegnie na allegro :-( dlatego pomimo
        wysokich cen liczę na zakupy na zjeździe.
      • luizka_85 Re: towarzysko:) 19.03.09, 09:25
        Ja w maju zeszłego roku dowiedziałam się, że są staniki z obwodem mniejszym niż
        70. W sumie to tak przypadkiem, bo nawet nie szukałam informacji o stanikach. W
        czerwcu kupiłam swój pierwszy biustonosz, może nie był idealnie dobrany, ale i
        tak jak go przymierzyłam,to wiedziałam, że już nigdy więcej nie założę starego
        rozmiaru :)I od tego się zaczęło. Potem zaczęłam coraz więcej czytać, popełniać
        mniej błędów w dobieraniu, no a przede wszystkim coraz więcej kupować :)
        Jeśli chodzi o uświadamianie, to za dużych sukcesów na żywo nie mam (lepiej
        wychodzi mi internetowo). Moje koleżanki są dobrze wyedukowane teoretycznie, ale
        z praktyką gorzej, głównie dlatego, że im jest dobrze tak jak jest.

• smallfemme Re: towarzysko:) 19.03.09, 10:17
        Uświadomiona od połowy lipca ubiegłego roku. Uświadomionych mam kilka, coraz
        bardziej zżywają się ze swoimi stanikami i przestają wymieniać je na inne kiedy
        nie widzę. Tylko trzeba teraz przełamać kłopot cenowy, bo jako uczennice nie
        potrafią się przekonać do kupowania staników za co najmniej 100 zł...
      • kasienka.b Re: towarzysko:) 19.03.09, 13:04
        uświadomiona od około półtora roku, na Lobby prawie rok choć na początku
        podczytywałam, zarejestrowałam się dopiero później :)
        Uświadamiam kogo tylko mogę - rodzinę, koleżanki... W stanikologię wciągnęłam
        się bardzo mocno i mam nadzieję, że będzie to mój sposób na życie :)
        • normalna_ja Agafka, nie mam maila....n/t 19.03.09, 13:16

• agafka88 Re: Agafka, nie mam maila....n/t 19.03.09, 13:26
            Wysłałam jeszcze raz, sprawdź gazetowego :)
            • normalna_ja odesłałam, dzięki :) 19.03.09, 13:33

• zmijunia.lbn Re: towarzysko:) 19.03.09, 14:45
        Zaczęło się w maju. Najpierw był szok, zachwycona zmianą chciałam ostatnikować
        cały świat.. A potem okazało się, że nie da rady i nie włażę już z butami w
        cudze dekolty. Ludzie wiedzą, że jestem w temacie i czasami ktoś mnie o coś
        pyta, prosi o radę, ale baaardzo rzadko. Uświadomiłam jednego Królika,
        zainteresowałam jedną koleżankę tematem i razem z siostrą wpłynęłam na mamę -
        dalej kupuje tryjumfy, ale dobiera je sobie w miarę możliwości i coraz częściej
        wie, kiedy coś jest niehalo. Łezka mi się w oku kręci, jak patrzę na jej
        ewolucję. :)))))
        • rebellious0139 Re: towarzysko:) 31.03.09, 23:03
          Ja lobbuję od listopada 2008 (w parze idzie tez prawidłowe ostanikowanie -
          zaczynałam od Rio). Na forum trafiłam przy okazji poszukiwania sukienki na "duży
          biust" (którego w tym momencie DUŻYM już bym nie nazwała;)). Teraz mam bzika na
          punkcie staników w dobrych rozmiarach, a Lobby pozwoliło mi wyzbyć się
          kompleksów w tej materii.
          No i mam na koncie dwie uświadomione koleżanki.
          Jedna z 75C na 65E, druga z (o zgrozo!) 75C/80B/85C i co tylko dostępne na
          targu, na 60G. :)
          Obecnie jestem w trakcie uświadamiania mamy, na moje oko rozmiar 70FF. ;)
      • lost-in-time Re: towarzysko:) 19.03.09, 16:22
        agafka88 napisała:

> jak długo przeciętna Lublinianka jest uświadomiona? Udaje Wam się uświadamiać
        > innych?
        >
        > Ja jestem na Lobby od lutego zeszłego roku, a Wy? :)

Uświadomiona od roku. Niestety prawie nie zaglądałam na Lobby przez ten czas.
        Kaganek oświaty ;) niosę w innej dziedzinie, ale Wam gorąco kibicuję :)
        • maly_glodzik Czy to nie będzie problem? 27.03.09, 08:33
          Jeśli zabiorę ze soba swoją 2 - letnią córkę?? Niestety mm taką
          nieinna sytuację i nie mam z kim jej zostawić, tata i babcia
          pracują, a druga babcia daleko :(
          Ponieważ bardzo mi zależy na tym zlociei oczywiście dopasowaniu
          jakiegoś stanika to nie chcę z tego powodu rezygnować.
          I tak pewnie dosyć szybko będę musiała opuścić szanowne grono,
          mimo że córci moja baaardzo kocha piersi :)
      • aksanti Re: towarzysko:) 19.03.09, 17:36
        uświadomienie zaczęło się od artykułu w Wysokich Obcasach:) w połowie lata zaczęłam intensywnie czytać LB i LMB:) w jesieni zaczęły się zakupy internetowe-mam już w miarę dobrane staniki, a tydzień temu z okazji bra-fitting'u w babim lecie udało się przekonać moją koleżankę do zmiany z 80/85A na 75D :)
      • wolffie Re: towarzysko:) 19.03.09, 23:09
        ja jestem uświadomiona od listopada 2008, tzn wtedy zaczęłam czytać Lobby,
        kupiłam sobie pierwsze staniki w grudniu ale przełomowy był dopiero brafitting w
        Intimo do którego wpadliśmy przy okazji wyjazdu sylwestrowego - dokładnie w
        sylwestra wyszłam z pierwszym naprawdę dobrze dobranym stanikiem.
        Próbuję uświadamiać kogo się da. W zasadzie z każdą znajomą kobieta o tym
        rozmawiam. A nawet mój mąż wstępnie mi nagania różne kobietki opowiadając o moim
        nowym hobby. Ale wymiernych rezultatów brak na razie. Za to większość deklaruje
        chęć udania się do sklepu jak już ten się pojawi w Lublinie.
      • wolffie A pamiętacie jak trafiłyście na Lobby? 19.03.09, 23:19
        Bo ja za nic nie mogę sobie przypomnieć - mimo że to tak niedawno było :))
        Na pewno pierwsze ziarno zasiane zostało artykułem w WO - najpierw o
        Grochowskiej, potem o Kasicy - ale w sumie przeczytałam z zainteresowaniem i
        jakoś do siebie nie odniosłam. Bo wydawało mi się że ja bardzo małobiuściasta
        jestem i dlatego żaden stanik na mnie nie pasuje (a było dokładnie odwrotnie
        rotf) a że nie znoszę jak mi niewygodnie to biegałam bez staników a biust mi
        generalnie nie przeszkadzał.
        I teraz się głowię - dlaczego właściwie ja tu zajrzałam? Jaki link mnie zwabił i
        co przeczytałam pierwszego co mnie zaintrygowało żeby zostać - poza faktem że
        biust mi zaczął obwisać i już się domagał żeby coś z nim wreszcie zrobić :)))
        A wy jak tu trafiłyście, co przykuło waszą uwagę?
        • agafka88 Re: A pamiętacie jak trafiłyście na Lobby? 19.03.09, 23:24
          Ja najpierw trafiłam na lobby poprzez główną stronę forum, było reklamowane w
          forach prywatnych - weszłam, przeczytałam chyba najgłupsze teksty ekspedientek,
          pośmiałam się, dodałam do ulubionych for i... na długi czas zapomniałam (grubo
          ponad rok, o ja głupia!). Później szukałam w necie fajnych blogów, weszłam na
          ranking bloxa i leciałam po kolei, aż natrafiłam na stanikomanię, a tam biusty
          tygodnia (dzięki Kasico!). Naukę lobby przyjęłam jako wyrocznię jeszcze zanim
          dotarł do mnie pierwszy stanik :D No i wpadłam po uszy, zagnieździłam się tu i
          siłą mnie stąd nie można wykopać :D
          • abla55 Re: A pamiętacie jak trafiłyście na Lobby? 20.03.09, 08:08
            Jestem tu od niedawna, ale najpierw trafiłam na stronę stanikomania,
            gdzie odkryłam w czym rzecz, a stamtąd trafiłam tutaj. A tak wogóle
            to zaczęło się od tego że szukałam w internecie jakiegoś biustu dla
            siebie bo to co kupuję w sklepach to porażka, a tu okazało się że to
            nie wina stanika tylko rozmiaru.
            • normalna_ja Re: A pamiętacie jak trafiłyście na Lobby? 20.03.09, 17:44
              na Lobby zaglądałam co jakiś czas, ale po uszy wpadłam dopiero we
              wrześniu (chyba) zeszłego roku głównie za sprawą koleżanki z pracy,
              która również tu jest :)
          • liluslilus Re: A pamiętacie jak trafiłyście na Lobby? 20.03.09, 22:25
            No własnie, ta Kasica i jej Stanikomania... ale długi czas zaglądałam tylko tam.
            Czekałam na kolejną notkę z zapartym tchem i czytałam z wypiekami na twarzy;) po
            paru miesiacach wzięłam się w garść a raczej wzięłam mój biust w garść -
            zawitałam na Lobby.. i zostałam:D Jak sobie pomyśle co by było gdybym to nie
            trafiła.... brrr;);P
        • wariamiktoria Re: A pamiętacie jak trafiłyście na Lobby? 22.03.09, 09:31
          Przeczytałam artykuł w WO w kwietniu 2008, poczytałam lobby i nic nie zrobiłam.
          W czerwcu mąż obdarował mnie pięknym kompletem w którym był push-up 75D z
          którego biust mi się wylewał poszłam wymienić, zmieniłam obwód pamiętając rady z
          lobby, zwiększyłam miskę (za mało) i wyszłam z 70E a wieczorem płakałam siostrze
          ze słuchawki ze szczęścia, że mnie kręgosłup nie boli. Następnego dnia w dużym
          t-shircie łapałam uciekające piersi i kolejny poświęciłam na poszukiwania
          pasującego. Wyszłam z 70G które na wakacjach rozciągnęło się potwornie, w
          międzyczasie podczytałam konkretnie i na jesieni dzięki kalkulatorowi
          The_mariski miałam nareszcie 65G :)
          A po raz pierwszy odezwałam się dopiero Śr, 01-10-2008, 12:26:46
    • agafka88 ogłoszenia duszpasterskie ;) 19.03.09, 15:28
      Dziewczyny, wysłałam Wam wszystkim, które jesteście na liście zlotowej maile
      dotyczące zlotu lubelskiego. Nie przeraźcie się długością proszę, i
      przeczytajcie do końca ;) Podane są tam min. kwestie organizacyjne, dokładne
      miejsce, data i godzina spotkania (proszę o nie upublicznianie tu na forum
      miejsca spotkania, nie chcemy nieproszonych gości ;)).

powysyłałam maile na te adresy, na które udostępniałam Wam tabele (czyli gmaile
      lub gazetowe)

Jeżeli któraś nie dostała, proszę o kontakt.
      • mala-misia Re: ogłoszenia duszpasterskie ;) 19.03.09, 20:11
        a ja tak sobie pomyślałam, że można by wprowadzić jakieś oznakowanie "zlotowiczek" ;) jestem świeżynką na forum i nawet nie widziałam kto mnie w babim lecie instruował co i jak dobierac i mierzyć, a taka karteczka (z nickiem lub imieniem albo 2w1) mogłaby być pomocna przy zawieraniu nowych znajomości, no i nie ma głupich sytuacji, że się imienia forumowiczki nie pamięta bo jest na karteczce...co Wy na to?
        • agafka88 Re: ogłoszenia duszpasterskie ;) 19.03.09, 20:29
          mala-misia napisała:

> a ja tak sobie pomyślałam, że można by wprowadzić jakieś oznakowanie "zlotowicz
          > ek" ;) jestem świeżynką na forum i nawet nie widziałam kto mnie w babim lecie i
          > nstruował co i jak dobierac i mierzyć, a taka karteczka (z nickiem lub imieniem
          > albo 2w1) mogłaby być pomocna przy zawieraniu nowych znajomości, no i nie ma g
          > łupich sytuacji, że się imienia forumowiczki nie pamięta bo jest na karteczce..
          > .co Wy na to?

Będą będą identyfikatory, myślisz, że po co mi Wasze imiona? Właśnie do
          identyfikatorów :)
          • mala-misia ;) 19.03.09, 20:33
            :P a to przepraszam. Jestem pod wrażeniem organizacji i wszystkiego co ze zlotem/brafittingiem związane :)
            • agafka88 Re: ;) 19.03.09, 20:40
              mala-misia napisała:

> :P a to przepraszam. Jestem pod wrażeniem organizacji i wszystkiego co ze zlote
              > m/brafittingiem związane :)

Nie ma za co przepraszać ;) Zresztą na zeszłym zlocie karteczki były, ale bez
              plastikowych identyfikatorów, bo wydawało mi się,że można je kupić w Lublinie
              bez problemów, a tu w dniu zlotu nie było ich w 20 różnych sklepach biurowych,
              kioskach, itp - tym razem będę mądrzejsza i kupię wcześniej :P
              • the_mariska Re: ;) 19.03.09, 20:46
                Aga, to już był drugi zlot kiedy robienie identyfikatorów nam nie wyszło -
                myślisz, że tym razem się uda? :P
                • agafka88 Re: ;) 19.03.09, 20:49
                  the_mariska napisała:

> Aga, to już był drugi zlot kiedy robienie identyfikatorów nam nie wyszło -
                  > myślisz, że tym razem się uda? :P

Nie chcę mówić, kto zaspał/nie wydrukował na pierwszy - chociaż wtedy każdy sam
                  się podpisał, więc było ok. Za drugi biorę winę na siebie ;)

Jak to się mówi, do trzech razy sztuka, musi się udać :D
                  • monikate Agafko 19.03.09, 21:11
                    Odpisałam. Ale dostałam zasadniczo tylko potwierdzenie, natomiast długiego maila
                    niet.
                    • agafka88 Re: Agafko 19.03.09, 21:24
                      masz długiego maila? :) i dostęp do tabeli?
                      • monikate Re: Agafko 19.03.09, 21:28
                        Nie :(
              • smallfemme Re: ;) 19.03.09, 21:33
                Ja mogę sie podjąć zrobienie identyfikatorów! :) To jestem ta ja od sklepu z artykułami biurowymi ;) Koszt jednego to ok 50 gr jeśli byłybyście zainteresowane taką opcja :)
                • agafka88 Re: ;) 19.03.09, 21:43
                  smallfemme napisała:

> Ja mogę sie podjąć zrobienie identyfikatorów! :) To jestem ta ja od sklepu z ar
                  > tykułami biurowymi ;) Koszt jednego to ok 50 gr jeśli byłybyście zainteresowane
                  > taką opcja :)

ooooo, fajnie :D Projekt identyfikatorów już mamy (thank you Mariska ;)), więc
                  mogę wydrukować, ale byłabym niezmiernie wdzięczna, jakbyś przyniosła ok. 55
                  identyfikatorów na zlot (dokładną liczbę podam przed zlotem). Oczywiście
                  pieniążki zwrócę na miejscu.
                  • the_mariska Coś czuję, że.. 19.03.09, 22:02
                    ..to znowu będzie jakiś nowy projekt, bo nie mogę znaleźć starego. Praca na 3
                    różnych komputerach połączona z częstym formatowaniem dysku jest ZUA. Ale
                    rysowanie nowego identyfikatora to akurat sama przyjemność :)
                    • monikate Agafko 19.03.09, 22:09
                      Uzupełniłam, wysłałam :)
      • malgos_j Re: ogłoszenia duszpasterskie ;) 23.03.09, 09:28
        uzupeŁniŁam i mam nadzieję, że nic nie pomieszaŁam, komputer mi jakieś figle
        ostatnio pŁata:)
    • mala-misia co do effuniaków 20.03.09, 14:04
      tak przez chwilę przemknęła mi myśl czy Effuniak wyrobi się z uszyciem takiej ilości staników :o na pewno kilka rozmiarów ma w zanadrzu, ale jak poczytałam wątek o zamówieniach u niej to zaczęłam mieć wątpliwości (wybaczcie) ;) Ta kobieta musi mieć chyba ze sześć par rąk żeby to wszystko ogarnąć... :)
    • maly_glodzik Lista staników na zlot?? 20.03.09, 14:20
      Ja bym chciała dopisać swoje: polyanna biała 30 HH, inferno coral 32
      G, fiesta fuksja/ivory 30HH i harmony bordo 30 HH.
      • agafka88 Re: Lista staników na zlot?? 20.03.09, 14:33
        maly_gloszik, staniki dopisujemy w tej tabeli, co Wam linkowałam, tam jest drugi
        arkusz "staniki" i tam należy to wpisać. Ok?
        • the_mariska Aga, odezwij się na GG ;) n/t 20.03.09, 14:40

• agafka88 Re: Aga, odezwij się na GG ;) n/t 20.03.09, 22:07
            Wczesniej się nie odzywala, bo bylam w autobusie, a teraz jestem w domu i nie
            mogę się wbic na wlasne gg,bo po raz pierwszy w życiu zapomnialam hasła. Będę na
            gg dopiero koło niedzieli - poniedziałku
        • maly_glodzik Re: Lista staników na zlot?? 20.03.09, 14:50
          slepa komenda ze mnie :)
          • zmijunia.lbn Re: Lista staników na zlot?? 20.03.09, 14:58
            A ja chyba na zlot z torbą podróżną przyjdę - ok. 10 swoich i ok. 15 siostry
            (przyjadą do mnie dzisiaj jeszcze :D). Czuję się co najmniej dziwnie, chyba
            tylko Agafka przynosi więcej. :P
            • mala-misia Re: Lista staników na zlot?? 20.03.09, 15:14
              im więcej tym lepiej :) szaleństwo przymierzania będzie (już się doczekać nie mogę)
            • agafka88 Re: Lista staników na zlot?? 20.03.09, 21:24
              zmijunia.lbn napisała:

> A ja chyba na zlot z torbą podróżną przyjdę - ok. 10 swoich i ok. 15 siostry
              > (przyjadą do mnie dzisiaj jeszcze :D). Czuję się co najmniej dziwnie, chyba
              > tylko Agafka przynosi więcej. :P
              >

to Agafka czuje się conajmniej dziwnie, że nakupowała tyle staników. No ale
              conajmniej 6 do sprzedania, jak nie więcej, tylko to już po zlotach sprzedam,
              żebyście sobie mogły pomierzyć ;)

I nie martw się żmijunia, Limonka pewnie nas przebije :)
              • nicol.lublin Re: Lista staników na zlot?? 20.03.09, 22:23
                akurat jeśli chodzi o limonkę, to jestem pewna :-)
                • limonka_01 Re: Lista staników na zlot?? 21.03.09, 00:48
                  Hmmm... myślałam, aby nie przynosić żadnego, bo przecież sklep, bo nowe Freye i
                  inne ciekawostki...
                  • agafka88 Re: Lista staników na zlot?? 21.03.09, 00:55
                    limonka_01 napisała:

> Hmmm... myślałam, aby nie przynosić żadnego, bo przecież sklep, bo nowe Freye i
                    > inne ciekawostki...

Przynieś, przynieś, myślę, że na pewno się przydadzą - masz dużo staników, które
                    można wypolować na ebayu + fantasie i inne staniki których w sklepie nie będzie.
                    Mi biust znowu urósł i nie wiem, czy się jeszcze w Rimini zmieszczę, chciałam
                    wypróbować :)
            • malgos_j Re: Lista staników na zlot?? 23.03.09, 10:01
              Też bym musiala pewnie plecak wziąć:),ale pierwszy raz wyjechalam do rodziny bez wszystkich staników, zawsze bralam, bo na pewno ktoś będzie potrzebowal przymierzyć:), miarkę w torebce tez mam zawsze:)Ale na pewno kolekcję powiększymy też o 60g siostry jak tylko uda jej się dopisać je do listy staników.
      • nikopolis1 Re: Lista staników na zlot?? 23.03.09, 13:30
        właśnie przejrzałam listę i zauważyłam, że będzie mało staników 30e:(, może coś
        jeszcze przyniesiecie w tym rozmiarze?
        • agafka88 Re: Lista staników na zlot?? 23.03.09, 13:35
          nikopolis1 napisała:

> właśnie przejrzałam listę i zauważyłam, że będzie mało staników 30e:(, może coś
          > jeszcze przyniesiecie w tym rozmiarze?

Ale będą jeszcze effuniaki i staniki sklepowe. A co do tabeli - to przejrzę
          dzisiaj, kto nie wpisał jeszcze staników i wyślę maile ponaglające ;)
          • nikopolis1 Re: Lista staników na zlot?? 23.03.09, 13:45
            dzięki, ja MUSZĘ sobie kupić jakieś staniki, liczę na effuniak (zamawiałam na
            ostatnim zlocie w Lublinie i nadal czekam) no i na jakiś jeszcze. Fajnie by
            było, gdybym miała szansę obczaić jakieś karmniki:)
            • agafka88 Re: Lista staników na zlot?? 23.03.09, 13:47
              nikopolis1 napisała:

> dzięki, ja MUSZĘ sobie kupić jakieś staniki, liczę na effuniak (zamawiałam na
              > ostatnim zlocie w Lublinie i nadal czekam) no i na jakiś jeszcze. Fajnie by
              > było, gdybym miała szansę obczaić jakieś karmniki:)

Co do karmników - to niestety obawiam się, że może nie być. Ale pytając tak
              serio - nie wolisz przerabiać metodą ze stanikomanii? Bo większość karmników
              oprócz melissy to niestety bezfiszbinowa jest...
              • wariamiktoria Re: Lista staników na zlot?? 23.03.09, 14:04
                Nikopolis1 ja na pewno jak będzie potrzeba to przerobię jakiegoś taniego
                szerokofiszbinowca (daleko od kanalików mlecznych choć ja wąskofiszbinowiec) na
                karmnik a nie będę się męczyć w bezfiszbinowych i cierpieć jeśli nawał mi się
                zdarzy. Także chętnie połączę siły w przeróbce karmników. No i na pewno Comexim
                jeśli wąskie fiszbiny mi nie przeszkodzą do tego czasu będzie robił również
                karmniki - już mi p.Anna Matczak obiecała pomyśleć i o karmnikach, o stanikach z
                kieszonką na protezę itd.
                A może Effuniak szuka ciężarnej do przyszłego testowania karmników? Ehh,
                rozmarzyłam się :)
                • nikopolis1 Re: Lista staników na zlot?? 23.03.09, 19:48
                  ja na razie nie mam żadnego stanika nadającego się do przerobienia. a dlaczego
                  karmnik nie może mieć fiszbin?
                  • agafka88 Re: Lista staników na zlot?? 23.03.09, 19:57
                    nikopolis1 napisała:

> ja na razie nie mam żadnego stanika nadającego się do przerobienia. a dlaczego
                    > karmnik nie może mieć fiszbin?

Karmnik jak najbardziej może mieć fiszbiny! Tylko producenci z uporem maniaka
                    produkują bezfiszbinowe. Problem jest w tym, że jeżeli nosisz stanik w złym
                    rozmiarze fiszbiny mogą powodować zatory. W dobrym rozmiarze coś takiego nie
                    występuje, ale fiszbiny nie mogą być zbyt wąskie.
                    • nikopolis1 Re: Lista staników na zlot?? 23.03.09, 20:16
                      do porodu mam jeszcze trochę czasu (3 m-ce), "zakatuję" Was pytaniami na zlocie:)
                      • didulina karmniki 23.03.09, 23:34
                        Potwierdzam tezę Agafki - fiszbiny w niczym nie przeszkadzją, jeżeli
                        tylko nosisz dobry rozmiar miseczki. Karmię mojego ssaka drugi rok
                        strojąc się w biustniki z fiszbinami - zastojów niet. A zważywszy na
                        wiek ssaka karmienie dość rzadkie - najczęściej raz dziennie, czasem
                        dwa.
                        • wariamiktoria Re: karmniki 24.03.09, 07:47
                          Co do przeróbki jakiegoś taniego: mam zamiar polować na naszym bazarku, allegro
                          i eBayu gdy będę już znać bliżej rozmiar właściwy. Na razie rozmiar skoczył mi o
                          miseczkę a to dopiero początek ciąży więc co będzie bliżej rozwiązania nie wiem.
                          Jeśli do rozwiązania zostały Ci 3 miesiące to nie wiesz również jaki rozmiar
                          będzie Ci potrzebny gdy zaczniesz karmienie więc i tak nie ma sensu teraz
                          kupować pasującego karmnika bo za te 3 miesiące może okazać się za ciasny.
                          • nikopolis1 Re: karmniki 24.03.09, 10:05
                            właśnie wczoraj wieczorem wyczytałam, że karmnik trzeba kupić w ostatnim
                            momencie, bo wcześniej nie wiadomo jaki rozmiar:)

• kasienka.b OT - Marysiu 24.03.09, 19:27
                            gratuluję :)
          • terepak Re: Lista staników na zlot?? 23.03.09, 21:55
            A mogłybyście sprawdzić czy w tabeli są staniki z mojego przedziału.
            Oczywiście oprócz moich. Ja niestety nie mam dostępu do tabelki.
            Plis
            • agafka88 Re: Lista staników na zlot?? 23.03.09, 21:59
              terepak napisała:

> A mogłybyście sprawdzić czy w tabeli są staniki z mojego przedziału.
              > Oczywiście oprócz moich. Ja niestety nie mam dostępu do tabelki.
              > Plis

Nie ma, ale powinny być staniki sklepowe w takich rozmiarach
              • terepak Re: Lista staników na zlot?? 24.03.09, 21:49
                Dzięki. Pozostaje mi liczyć na sklepy. Ale czy w takim razie jest
                sens przynosić moje?
                • wolffie Re: Lista staników na zlot?? 24.03.09, 21:57
                  terepak napisała:

> Dzięki. Pozostaje mi liczyć na sklepy. Ale czy w takim razie jest
                  > sens przynosić moje?

No jasne, że jest. Sklepy mają aktualne kolekcje, a z tych starszych można coś
                  tanio upolować na ebayu - jak już się wie, że będzie na nas pasowało. I fajnie
                  obejrzeć na żywo poprzednie kolekcje.
    • morra111 wpisana 20.03.09, 15:40
      już jestem w tabeli :)
    • agafka88 Lublinianki! Pochwalcie się! :) 21.03.09, 01:01
      właśnie odkryłam w sygnaturce liluslilus, że robi fajne kolczyki i pudełka :) są
      jeszcze wśród nas jakieś uzdolnione dziewczyny? Ja Was zachęcam do zabrania
      Waszych dzieł na zlot, zawsze klientela się znajdzie, a zlotowiczki będą miały
      okazję się obkupić:)

Ja np. pamiętam, że w Warszawie w zeszłym roku była jedna lobbystka-makijażyska
      z kuferkiem pełnym kosmetyków i nawet prezentowała na innych dziewczynach, jak
      podkreślać makijażem urodę:) Strasznie to fajne było!

Tak więc zachęcam Was do pochwalenia się swoimi talentami i ewnetualnie
      zaprezentowania się na zlocie :)
      • monikate Re: Lublinianki! Pochwalcie się! :) 21.03.09, 17:12
        Staników u mnie niet, ale cieszę się, że inne przyniosą. A propos: skąd
        wzięłyście takie ilości?
        • limonka_01 Re: Lublinianki! Pochwalcie się! :) 21.03.09, 17:16
          To dobrze dla Ciebie, że nie masz staników, bo zwykle dokonujemy rozboju na nowo
          pozyskanych forumkach ;)
          • agafka88 Re: Lublinianki! Pochwalcie się! :) 21.03.09, 22:17
            limonka_01 napisała:

> To dobrze dla Ciebie, że nie masz staników, bo zwykle dokonujemy rozboju na now
            > o
            > pozyskanych forumkach ;)

właśnie, dawno już nie ściągalam haraczu - strzeżcie się nowe forumki :D
            • wariamiktoria Re: Lublinianki! Pochwalcie się! :) 22.03.09, 09:23
              Ale Ty głównie push-up 75B ściągasz na swoją wymarzoną kołderkę :) Ja po
              ostatnim dopasowywaniu też chyba zacznę ściągać haracz, tyle gąbki, że zacznę
              maskotki z nich robić :D
              • mala-misia Re: Lublinianki! Pochwalcie się! :) 22.03.09, 20:31
                Agafka mogę się spokojnie dorzucić do kołderki, jeżeli faktycznie potrzebne są 75B (mam ich niestety kilka na stanie) niech to będzie tzw. wpisowe ;) chętnie bym się pozbyła wszystkich bo mają za małe miseczki no i oczywiście obwody do ...y, ale w czym ja będę chodziła?
                • nikopolis1 Re: Lublinianki! Pochwalcie się! :) 23.03.09, 08:54
                  jak ktoś chce 70b, to ja też mogę przynieść:) 2 Valisere i 2 triumpha (odpinane
                  ramiączka)
                • agafka88 Re: Lublinianki! Pochwalcie się! :) 23.03.09, 12:47
                  mala-misia napisała:

> Agafka mogę się spokojnie dorzucić do kołderki, jeżeli faktycznie potrzebne są
                  > 75B (mam ich niestety kilka na stanie) niech to będzie tzw. wpisowe ;) chętnie
                  > bym się pozbyła wszystkich bo mają za małe miseczki no i oczywiście obwody do .
                  > ..y, ale w czym ja będę chodziła?

W stanikach, które dobierzemy Ci na zlocie :)
            • mirka.zdzirka Re: Lublinianki! Pochwalcie się! :) 23.03.09, 09:19
              Ze mnie co prawda beztalencie totalne, ale małą kolekcję staników
              już uzbierałam ;) Tyle, że wcale tak chętnie się ich nie pozbędę :P
              A do kołderki, niestety, sama się nie mogę dorzucić, bo moim
              pierwszym w życiu puszapkiem była Kokietka, więc doświadczeń z
              cudami z H&M, tudzież z innych sklepów, nie posiadam ;) Z chęcią
              przyniosę natomiast moje stare Empreinte, które choć rozmiarowo
              zupełnie niedobrane, zostawiłam sobie, by wiedzieć, jak ma wyglądać
              arcydzieło sztuki bieliźniarskiej: burgundowa cienka niczym w
              Arabelce siateczka zdobiona haftami w kolorze czerwonego wina ;) Do
              tej pory nie widziałam ładniejszego stanika... ;)
              • beniutka_bo Re: Lublinianki! Pochwalcie się! :) 02.04.09, 17:10
                mam ponad 20par kolczyków-gł.szkło w różnych kolorkach-wezmę,więc jeśli któraś
                będzie chętna-zapraszam do zakupów:)
                Potrzebne jest coś do "własnej" ekspozycji? Pytam z ciekawości,bo stołu raczej
                ze "stolnicy"nie będę ciagnąć ;)
    • didulina Kasiakaz1 - wysłałam maila n/t 24.03.09, 11:33

• kasiakaz1 Re:didulina - odpisałam n/t 24.03.09, 16:17

• agafka88 dopasowana.pl na zlocie 24.03.09, 19:31
      Właśnie Pani Monika z dopasowanej napisała mi, że na 99% będzie na zlocie, tak
      więc będziemy miały jeszcze więcej staników do mierzenia.

jeżeli interesuje Was coś konkretnego, kontaktujcie się z Dopasowaną indywidualnie
    • agafka88 abla55 i magdusialbn sprawdźcie maile n/t 24.03.09, 19:45
      • abla55 Re: abla55 i magdusialbn sprawdźcie maile n/t 26.03.09, 18:09
        Już wszystko uzupełniłam
    • mokta napisałam w tabeli wymiary dla Effuniak- za późno? 26.03.09, 13:20
      ale strasznie późno przeczytałam, ze bedzie szyła dla zlotowiczek. Cholerna
      uczelnia!!!Może jeszcze nie bedzie za późno... Chociaż jeden...

A czy mogę przynieść ze soba ciuszki i takie tam pierółdki (koraliki np.) do
      sprzedania? Nakupowałam tego troche, leży to i kurz zbiera a grzech wyrzucić.
      Nie mam tego dużo ale nie wiem co z tym zrobić bo albo za małe, albo do niczego
      mi nie pasuje. Btw.

Mogę przynieść ze sobą 2-3 krzesła ogrodowe.
      • ycik Re: napisałam w tabeli wymiary dla Effuniak- za p 26.03.09, 14:43
        Mokta, a przynoś co tylko masz :) A nuż coś się komuś spodoba/przyda :)

A co do Effuniakowego stanika to się nie wypowiem, może napisz do Sekretariatu albo bezpośrednio do Ewy.
      • agafka88 Re: napisałam w tabeli wymiary dla Effuniak- za p 26.03.09, 15:59
        mokta napisała:

> ale strasznie późno przeczytałam, ze bedzie szyła dla zlotowiczek. Cholerna
        > uczelnia!!!Może jeszcze nie bedzie za późno... Chociaż jeden...

Może jeszcze nie będzie za późno. Jak na razie Ewa pewnie szyje na zlot w Warszawie.
        >
        > A czy mogę przynieść ze soba ciuszki i takie tam pierółdki (koraliki np.) do
        > sprzedania? Nakupowałam tego troche, leży to i kurz zbiera a grzech wyrzucić.

Ja nie widzę przeciwskazań :)
        >
        > Mogę przynieść ze sobą 2-3 krzesła ogrodowe.

Krzesła bardzo mile widziane! Bo jak na razie nie zgłosiło się zbyt wiele osób...
        • mokta wpadłam na pomysł, byc moze głupi 26.03.09, 18:34
          a może łóżko polowe przytargać? wiecej osób sie zmieści. Może być?
          • alwaa Re: wpadłam na pomysł, byc moze głupi 26.03.09, 18:59
            bardzo praktyczny pomysł :)
          • kasienka.b Re: wpadłam na pomysł, byc moze głupi 26.03.09, 19:52
            wszelkie siedzenia mile widziane:)
            • malgos_j Re: wpadłam na pomysł, byc moze głupi 26.03.09, 20:08
              Moge tylko przynieść poduszkę z samochodu na której siedzę jak prowadzę;( ale
              przyniosę ciacha:)
              • nicol.lublin Re: wpadłam na pomysł, byc moze głupi 26.03.09, 23:05
                dziewczyny a ja mam inną propozycję. znowu aby być na zlocie muszę
                uciec z zajęć na uczelni i kuźwa znowu z tych samych!!! czy nie
                dałoby się od razu określić jakichś dłuższych godzin zlotowania?
                żeby można było się poumawiać i jedne by przyszły na poczatku,
                drugie w środku, a trzecie na końcu i nie traciłybyśmy czasu w
                kolejkach do Ewy i sklepów?
                ja niestety nic nie przyniosę, bo będę od rana na zajęciach, ale
                mogę oddać mocno używaną freykę 30E (ktoś wyżej pisał, że potrzebuje)
    • maly_glodzik to ja jeszcze raz zapytam 27.03.09, 08:48
      Czy to nie będzie zbyt duży problem:
      Jeśli zabiorę ze soba swoją 2 - letnią córkę?? Niestety mm taką
      nie inna sytuację i nie mam z kim jej zostawić, tata i babcia
      pracują, a druga babcia daleko :(
      Ponieważ bardzo mi zależy na tym zlocie i oczywiście dopasowaniu
      jakiegoś stanika to nie chcę z tego powodu rezygnować.
      I tak pewnie dosyć szybko będę musiała opuścić szanowne grono,
      mimo że córcia moja baaardzo kocha piersi :)
      • agafka88 Re: to ja jeszcze raz zapytam 27.03.09, 11:25
        maly_glodzik napisała:

> Czy to nie będzie zbyt duży problem:
        > Jeśli zabiorę ze soba swoją 2 - letnią córkę?? Niestety mm taką
        > nie inna sytuację i nie mam z kim jej zostawić, tata i babcia
        > pracują, a druga babcia daleko :(

Maly_glodzik, ja nie widzę problemu, dziecko jest na tyle małe, że widok
        damskich piersi nie powinien stanowić problemu ;) Tylko musisz mieć świadomość,
        że tam będzie raczej tłoczno.
        • limonka_01 Re: to ja jeszcze raz zapytam 27.03.09, 13:10
          Szczególnie, że to dziecko płci żeńskiej i kwestia piersi nie powinna być jej
          obca ;)
          • maly_glodzik Re: to ja jeszcze raz zapytam 27.03.09, 14:10
            To super, kwestia piersi jest jej jeszcze bardzo bliska, bo to nadal
            ssak :D ale myślę, że na cudze piersi nie będzie się rzucać.
    • elizabarbara Re: LUBLINIANKI łączcie się (3) 27.03.09, 16:56
      hej:) dopiero przeczytalam o zlocie :) nie jestem aktywna forumowiczka, ale
      czesto Was podczytuje:)
      mam pytanko, czy jeszcze sa miejsca na zlociku? bo bardzo zalezy mi aby byc:)
      mam slub juz niedlugo i nadal nie kupilam zadnego biustonosza do sukni...
      niestety w Lublinie nie ma gdzie..

czekam na wiadomosc od organizatorow:), dziekuje z gory
      • kasienka.b Re: LUBLINIANKI łączcie się (3) 27.03.09, 18:05
        z tego co wiem, to lista jest już zamknięta, ale jeśli nie uda Ci się dostać na
        zlot, to niebawem ruszy sklep stacjonarny :) Ze ślubnych biustonoszy będzie np.
        Panache Hestia ivory :)
      • beniutka_bo TRANSPORT? 31.03.09, 22:41
        Czy może któraś z Was będzie jechała z Wawy i mogłabym się zabrać?
        • the_mariska Ja będę, ale tylko pociągiem .. 31.03.09, 22:44
          No chyba, że któraś z dziewczyn zabiera się samochodem i można się podpiąć :)
          • beniutka_bo Re: Ja będę, ale tylko pociągiem .. 31.03.09, 22:51
            To może się zgadamy o której? Zawsze raźniej,a Lublin trochę ogarniam:)
            Zawsze można zrobić małe "stadko" w przedziale i uśmiechać się do konduktora :)
          • mirka.zdzirka Re: Ja będę, ale tylko pociągiem .. 01.04.09, 08:34
            Ja z kolei jadę busem, ale już w piątek wieczorem. A Wy wybieracie
            się pewnie dopiero w sobotę...:)
            • monjan Re: Ja będę, ale tylko pociągiem .. 01.04.09, 09:43
              czy są jeszcze miejsca?niesmiało pytam, bo ja świeżynka...
          • beniutka_bo MARISKA 02.04.09, 20:54
            sprawdź maila-może się "zjedziemy"z Centrala?
            • the_mariska Odpisałam :) n/t 02.04.09, 21:08

• agafka88 nie ma mnie 27.03.09, 22:12
      dziewczyny, w związku ze zlotem w Warszawie do poniedziałku nie odpowiadam na
      żadne pytania na temat zlotu lubelskiego.

Pozdrawiam,
      Agata
      • gasolina84 NIEUŚWIADOMIONA 01.04.09, 09:57
        dziewczyny już po raz kolejny wybieram się do Babiego Lata na dopasowanie,
        niestety dziś znowu mi się nie uda, czy jest dla mnie jakaś szansa, że na
        kolejnym spotkaniu ktoś mnie uświadomi? a jeśli tak, to kiedy i gdzie kolejny
        zlot? czy też w BL?
        • wariamiktoria Re: NIEUŚWIADOMIONA 01.04.09, 12:06
          Zlot sobotni jest w innym niż Babie Lato miejscu. W BL organizujemy cyklicznie
          dopasowywanie. Jeśli nie trafisz na dzisiejsze spróbuj dotrzeć 15.04 lub 06.05
          albo na kolejne.
          • gasolina84 Re: NIEUŚWIADOMIONA 01.04.09, 14:28
            czyli 15.04 jest w Babim Lecie? a gdzie jeszcze i będę mogła
            dopasować właściwy rozmiar??
            • kasienka.b Re: NIEUŚWIADOMIONA 01.04.09, 19:24
              rozmiar będziesz mogła też dopasować w sklepie stacjonarnym, który właśnie
              powstaje w Lublinie i ruszy już niebawem.
    • dopasowana_pl Re: LUBLINIANKI łączcie się (3) 02.04.09, 14:57
      gdyby któraś z dziewczyn chciała coś konkretnego na zlot proszę
      pisać do mna na maila bądź na gg tak, żebym zdążyła wszystko
      spakować :)
    • monjan Re: LUBLINIANKI łączcie się (3) 02.04.09, 15:36
      agata, napisałam maila jeszcze raz w sprawie soboty
      daj mi proszę znać
      pozdrawiam
      • beniutka_bo Re: LUBLINIANKI łączcie się (3) 02.04.09, 20:56
        Pytanie techniczne: w jaki sposób oznaczamy swoje staniki? Po prostu
        przyczepiamy zawieszkę z nazwą,rozmiarem i właścicielką?
    • derenka Wyjaśnijcie o co chodzi :) 03.04.09, 14:16
      Hej.Bardzo Was proszę o wyjaśnienie o co w ogóle chodzi z tymi zlotami? Co tam
      jest ciekawego, czy jakieś rozmowy, porady itd?Czy też można kupić jakieś
      staniki i po jakiej cenie?Piszcie co tylko wiecie i jak najwięcej.Byłabym bardzo
      zainteresowana jeśli jeszcze będzie następnym razem, bo z tego co czytałam to na
      jutro nie będzie już miejsc.Gdzie się to odbywa?Dzięki serdeczne za wszystkie
      odpowiedzi.Pozdrawiam
      • agafka88 Re: Wyjaśnijcie o co chodzi :) 03.04.09, 14:35
        derenka napisała:

> Hej.Bardzo Was proszę o wyjaśnienie o co w ogóle chodzi z tymi zlotami? Co tam
        > jest ciekawego, czy jakieś rozmowy, porady itd?Czy też można kupić jakieś
        > staniki i po jakiej cenie?Piszcie co tylko wiecie i jak najwięcej.Byłabym bardz
        > o
        > zainteresowana jeśli jeszcze będzie następnym razem, bo z tego co czytałam to n
        > a
        > jutro nie będzie już miejsc.Gdzie się to odbywa?Dzięki serdeczne za wszystkie
        > odpowiedzi.Pozdrawiam

Ogólnie zloty mają głównie charakter towarzyski - forumki się ze sobą integrują,
        plotkują o stanikach itp. Na tym zlocie w Lublinie będzie przeprowadzony mały
        wykład na temat doboru dobrego stanika, będzie można kupić staniki, które
        przywiozą do nas zaproszone sklepy, oraz pomierzyć staniki naszej projektantki
        effuniak. Ogólnie polecam prześledzenie poprzednich wątków, ta dziewczyny
        dzieliły się wrażeniami zaraz po zlotach:
        lobby.blox.pl/2008/12/Alfabet-rozsiany-po-Polsce-1.html
        • agafka88 Re: Wyjaśnijcie o co chodzi :) 03.04.09, 14:36
          forumki przynoszą ze sobą też swoje staniki, mierzymy je, wymieniamy się
          uwagami, a te nieopasujące sprzedajemy.

Sklepy sprzedają staniki po cenach takich, jakie mają w sklepach, więc cen nie
          mogę jakichś ogólnych podać.
          • derenka Re: Wyjaśnijcie o co chodzi :) 03.04.09, 15:04
            agafka88 napisała:

> forumki przynoszą ze sobą też swoje staniki, mierzymy je, wymieniamy się
            > uwagami, a te nieopasujące sprzedajemy.
            >
            > Sklepy sprzedają staniki po cenach takich, jakie mają w sklepach, więc cen nie
            > mogę jakichś ogólnych podać.

a kiedy i gdzie odbywają się te zloty?
            • agafka88 Re: Wyjaśnijcie o co chodzi :) 03.04.09, 15:14
              kiedy? Kiedy zaprosi się forumki/sklepy i znajdzie się miejsce ;) ostatni zlot
              był w październiku, następny jest jutro.

Co 2 tyg. odbywają się spotkania bra-fittingowe w babim lecie, to tez doskonala
              okazja, zeby cos kupic/poznac forumki.

Mam Ci podac konkretny adres? ;) zloty odbywają się tam, gdzie wynajmiemy sobie
              lokal, ostatnio zlot był z BL, jeszcze wczesniej w moim mieszkaniu, a jutrzejszy
              odbędzie się w sklepie, który niedługo otwory kasienka.b
    • agafka88 UWAGA WAŻNE! 03.04.09, 19:17
      Właśnie otrzymałam wiadomość, że Effuniak niestety do nas do Lublina nie
      przyjedzie z powodów osobistych i niezależnych od niej. Nie jest to absolutnie
      związane z ostatnim awanturniczym wątkiem na forum dotyczącym Ewy.

Domyślam się, że możecie być rozczarowane, ale obiecuję, że postaram się
      zorganizować spotkanie w Ewą jak najszybciej jest to możliwe - niestety Ewa
      teraz ma bardzo napięty grafik, więc proszę o cierpliwość. O wszystkim będę
      informować na forum.

Jestem pewna, że mimo nieobecności naszej gwiazdy miło spędzimy razem czas i mam
      nadzieję, że żadna z Was nie zrezygnuje z tego powodu ze zlotu.

Wiadomość druga - sprawdzcie maile, na które udostępniałam Wam tabele, bo macie
      Pozdrawiam,
      Agafka
      • beniutka_bo ;( 03.04.09, 20:29
        A już się cieszyłam,ze poznam Ewę,zakiełkowała nadzieja na Effuniaczka.
        Szkoda.
        Trzymaj się Ewo!
      • mala-misia Re: UWAGA WAŻNE! 03.04.09, 20:51
        chyba nie wszystkie dostały wiadomości w tabeli? albo ja nie wiem gdzie szukać ;)

Szkoda, że tak z Ewą wyszło, ale przynajmniej będzie więcej czasu na inne nie tylko effuniakowe ;)
        • agafka88 Re: UWAGA WAŻNE! 03.04.09, 20:57
          mala-misia napisała:

> chyba nie wszystkie dostały wiadomości w tabeli? albo ja nie wiem gdzie szukać
          > ;)

A sprawdziłaś gmaila? Bo właśnie na gmaila miałaś przydzielony dostęp do tabeli
      • nicol.lublin Re: UWAGA WAŻNE! 03.04.09, 21:29
        no to jakie staniki będą oprócz comeximu? bo może ja i koleżanka też
        zrezygnujemy? muszę coś kupić i dlatego chciałam urwać się z zajęć!
        jak nie będzie nic dla mnie oddam miejsce komuś innemu.
        • agafka88 Re: UWAGA WAŻNE! 03.04.09, 21:36
          będzie CK portia i princess oraz staniki, które przywiezie sklep dopasowana,
          nie mam pojęcia jakie - ale przecież pani Monika pisała, że przywiezie coś na
          wasze specjalne życzenie, więc mogłyście zamawiać kolejne rozmiary.

Co do miejsc - wątpię, żeby o tej godzinie się jeszcze ktoś chętny na miejsce na
          zlocie pojawił.
        • beniutka_bo Re: UWAGA WAŻNE! 03.04.09, 21:38
          Z tego,co wiem, ma być P.Monika z Dopasowanej ze swoim asortymentem,ale nie
          wiem,co będzie- ws. "koncertu życzeń" można było się kontaktować ze sklepem-
          mail/tel/gg.
          Zawsze dochodzą jeszcze staniki giełdowe. No i oczywiście- czasem możliwość
          zmierzenia "upatrzonych" w necie,a to czasem pomaga się skutecznie wyleczyć z
          danego modelu:]
        • kasienka.b Re: UWAGA WAŻNE! 03.04.09, 23:11
          mam też kilka maskaradek no i na pewno dopasowana będzie coś miała, poza tym
          staniki forumowe ;)
      • nikopolis1 Re: UWAGA WAŻNE! 03.04.09, 21:51
        to strasznie smutna wiadomość
      • lost-in-time Re: UWAGA WAŻNE! 04.04.09, 00:39
        Ja również nie dostałam maila (nawet sprawdzałam w spamie).

Hmm... czy w takim razie, skoro nie będzie Effuniak, to będzie do kupienia coś z
        wąskofiszbinowców w okolicach mojego 34GG/32HH? (nie mam dostępu do tabeli).
        Ja żem ciężko chory człowiek, który musi podróżować z eskortą i nawet pal licho
        mnie, ale nie chciałabym tejże eskorty fatygować nadaremno (nadaremno w sensie
        zakupów, bo spotkanie na pewno będzie miłe i pouczające).
    • ewusia132 agafka - nie działa mi poczta coś :/ 03.04.09, 21:03
      więc napiszę tutaj, niestety nie bedę mogła przybyć jutro na zlot; przed chwilą zadzwonił do mnie tata - miał siedzieć jutro z dzieckiem moim - no więc zadzwonił, że wirusa jakiegoś ma i bardzo źle się czuje wiec nie będzie mógł jutro raczej z Bartusiem moim posiedzieć.. :(

kurcze tak sie cieszyłam :(

żyję nadzieją, że jak ruszy sklep kasienki to bedzie miala tez malenkie rozmiary i wtedy albo on-line albo przy okazji osobiscie do niej uderzę :)

piszę, bo moze ktos skorzysta z mojego miejsca..
      • aniac1 Re: agafka - nie działa mi poczta coś :/ 04.04.09, 09:00
        to ja zajmuję miejsce Ewusi132 dla koleżanki - Agnieszki :))
      • aniac1 Re: agafka - nie działa mi poczta coś :/ 04.04.09, 09:05
        no nie, jakiś pech. ona też nie może :( a jeszcze wczoraj wieczorem
        rozmawiałysmy, że gdyby sie cos zwolniło to idzie
    • didulina Raport przed zlotem 04.04.09, 12:35
      ...Wszystkie biustniki zrobiły się za małe w miskach!!!
      Idę do bankomatu :)
      • normalna_ja Re: Raport przed zlotem 04.04.09, 12:45
        mam nadzieję, że coś dziś kupię :)
        i że mój portfel to wytrzyma ;)

do zobaczenia :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka