Dodaj do ulubionych

Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotkach?

19.03.09, 23:52
Dziewczyny czy zdjęcia które wysyłacie do butters77 w ramach akcji:
lobby.blox.pl/2009/03/Akcja-spolecznosciowa-LOBBY.html
pokazuja Wasze twarze? Mam taka jawna;) fotke ale nie wyślę jej
jesli mam byc tam jednyna.
Przepraszam za śmiecenie i proszę o usuniecie jutro. Dzięki.
Obserwuj wątek
    • turzyca Re: Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotka 20.03.09, 00:01
      Kawalek twarzy, w kazdym razie oboje oczu. Bardzo dobrze mnie znajace osoby mnie
      pewnie rozpoznaja. :)
    • kuraiko Re: Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotka 20.03.09, 00:13
      nie - moja twarz podpisana moim nickiem w necie nie wchodzi w
      rachubę ;)
    • daslicht Re: Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotka 20.03.09, 00:15
      Ja mam tylko oczka z górą twarzy, bo mi dół do góry nie pasuje i
      fajne oczka psuje, o! :))))))
    • wolffie Re: Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotka 20.03.09, 00:55
      inez69 napisała:

> Dziewczyny czy zdjęcia które wysyłacie do butters77 w ramach akcji:
      > lobby.blox.pl/2009/03/Akcja-spolecznosciowa-LOBBY.html
      > pokazuja Wasze twarze? Mam taka jawna;) fotke ale nie wyślę jej
      > jesli mam byc tam jednyna.

Ja takie właśnie wysłałam. Mam też nadzieję że nie będę jedyna :(
      • kasica_k Re: Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotka 20.03.09, 02:51
        Nie będziesz, ja też mam zamiar pokazać facjatę w całości, i zdaje się, że nie
        tylko ja.
        • swierszczowa1 Re: Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotka 20.03.09, 05:44
          Ja też pokazałam. Tyle że ja w necie pod tym nickiem nigdy nie nawpisywałam
          (chyba), czegoś czego mogłabym się wstydzić i ewentualne rozpoznanie mnie przez
          kogoś nie przeszkadza mi.
          • effuniak Świerszczowa - świetny komentarz :DD 20.03.09, 07:32

• agafka88 Re: Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotka 20.03.09, 10:14
            swierszczowa1 napisała:

> Ja też pokazałam. Tyle że ja w necie pod tym nickiem nigdy nie nawpisywałam
            > (chyba), czegoś czego mogłabym się wstydzić i ewentualne rozpoznanie mnie przez
            > kogoś nie przeszkadza mi.

:D
          • limonka_01 apropos umieszczania zdjęć w necie 20.03.09, 21:06
            Równie dobrze mogłabym umieścić zdjęca swoich dzieci w internecie, bo przecież
            nic nie nawypisywały, czego mogłyby się one lub ja powstydzić, a ja jestem ich
            prawnym przedstawicielem i mam do tego prawo. Jednak nie robię tego. Zdjęć można
            nie chcieć umieszczać również z powodu chęci zachowania prywatności, a nie
            wstydu za napisane posty. I nie można wykpiwać kogoś, kto z zasady nie publikuje
            publicznie swojego wizerunku.
        • madzioreck Re: Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotka 20.03.09, 19:09
          Ja też pokazałam całą gębę :D
    • butters77 Nie będziesz jedyna:) 20.03.09, 09:39
      Niektóre dziewczyny przysyłają zdjęcia fragmentaryczne, ale jest i kilka pięknie
      roześmianych buziaków:)
    • zawsze_zielona Pokazałam moją gębusię;) 20.03.09, 10:45

• butters77 Na dówód, że "pokazujemy", powiem... 20.03.09, 11:01
        ...że tuteż będzie twarz - tylko na razie jest wycięta;))
    • aadrianka Re: Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotka 20.03.09, 12:39
      Pokazalabym caly pyszczek, ale troche zwlekalam ze zrobieniem
      zdjecia i w miedzyczasie przypaletalo sie nie tyle zapalenie
      spojowek, ile stan przedzapalny. Skutek: oczko czerwone i
      zapuchniete. Na zdjeciu trzeba bylo to jakos sprytnie zaslonic.:)
    • inez69 Wysłałam:) 20.03.09, 17:59
      Dzięki za oddzew:)
    • ewik-mysza Re: Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotka 20.03.09, 19:00
      ja wyslalam dwa zdjecia - jedno z zakryta 1/4 twarzy, a jedno bez
      zakrycia.. butters ma wybrac które bedzie lepiej pasowac hihi
      • piccolo_principe Re: Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotka 20.03.09, 20:41
        U mnie podobnie - wysłałam dwa zdjęcia, jedno z buźką, drugie z jej odbiciem w
        monitorze (wyszło tak przez przypadek!), zostawiłam Butters decyzję :)
    • agafka88 Re: Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotka 20.03.09, 23:55
      pokazałam twarz, a na dodatek kawałek gorsetu antośkowego :)
    • martvica miałam pokazać 21.03.09, 00:03
      ale się nie zebrałam :(
      • agafka88 Re: miałam pokazać 21.03.09, 00:07
        może jeszcze da się wysłać. cykaj fotkę szybko ;)
      • besame.mucho Re: miałam pokazać 21.03.09, 00:08
        Tak jak ja. Miałam wrócić wcześniej do domu i zrobić, ale się
        zasiedziałam u kolegi i kompletnie zapomniałam. Następnym razem zrobię
        na samym początku, zamiast odkładać z dnia na dzień :).
        • m.arta.m -> besame 21.03.09, 00:14
          pamiętaj wtedy, by zmobilizować i mnie. naprawdę wierzę, że do następnego razu
          będę mieć znowu aparat;)
      • turzyca Re: miałam pokazać 21.03.09, 00:51
        A ja sie tym razem zmobilizowalam nad podziw punktualnie. Az sie sama dziwie.
        Ale to wynik tego, ze sama sobie fotki cyknac nie umiem (za krotkie ramiona,
        moze powinnam robic z opcja makro?), a wyrwanie czasu Lubemu jest ostatnio
        zajeciem ekwilibrystycznym, wiec sie umawialam na sesje fotograficzna z
        tygodniowym wyprzedzeniem. :D
        Za to w polowie sesji przypomnialam sobie, ze jeszcze musze isc zaglosowac, bo
        mi lokal zamkna. :) Zdazylam!
        • butters77 Turzyco, godna pochwały postawa obywatelska!:) 21.03.09, 08:53
          A spóźnialskie niech żałują!:)
          • kotwtrampkach Re: Turzyco, godna pochwały postawa obywatelska!: 21.03.09, 13:19
            ja żałuję.. Ale pod koniec marca sobie kupuję aparat i może będzie druga tura
            kiedyś...? :-)
            • elodia Re: aparat, aparat, ja komórką zrobiłam i ok:) 21.03.09, 13:59
              doszło:)
    • panistrusia Re: Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotka 21.03.09, 00:06
      Ja pokazałam całą twarz.
      • the_mariska Re: Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotka 21.03.09, 00:11
        A ja wysłałam w końcu zdjęcie niezwiązane z komputerem ani Lobby (bo nie udało
        mi się upolować aparatu), za to prezentujące dumnie Antośkowy gorset, gitarę i
        moją głupią minę :) Mam nadzieję, że to przejdzie :)
        • agafka88 Re: Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotka 21.03.09, 00:25
          the_mariska napisała:

> A ja wysłałam w końcu zdjęcie niezwiązane z komputerem ani Lobby (bo nie udało
          > mi się upolować aparatu), za to prezentujące dumnie Antośkowy gorset, gitarę i
          > moją głupią minę :)

No jak możesz! Antośka nie związana z Lobby?! chyba zostaniesz bluźniercą roku ;))

PS. odewij sie dobra kobieto do mnie na gg, bo udało mi się je shakować ;)) ale
          nie mam Twojego numeru

• koza-1985 Re: Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotka 21.03.09, 00:30
      pokazałam profil twarzy
      dobrze że jest nas więcej, że nie same biusty będziemy pokazywać a co!

choć w galerii wylewałyście miód na moje serce, a właściwie nogi, więc może
      je powinnam wam w całości pokazać ;P
      • butters77 Re: Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotka 21.03.09, 08:59
        Zdjęcie samych nóg też byłoby fajne:)
    • butters77 Już za chwileczkę, już za momencik..;) 21.03.09, 09:25
      Dziewczyny,
      ponieważ kolaż ukaże się już dziś, chciałam upewnić się, czy każda z Was, która
      przysłała mi zdjęcie, otrzymała potwierdzenie odbioru. Odpowiadałam na każdego
      maila, więc jeśli któraś nie dostała wiadomości zwrotnej, oznacza to, że mail
      nie dotarł - w takim wypadku proszę szybko podnieść alarm w tym miejscu!:)

PS. A kolaż ukaże się ok. 14-15;)
      • a_girl Jam dostała :) n/t 21.03.09, 11:42
      • babajaga87 Re: Już za chwileczkę, już za momencik..;) 21.03.09, 12:06
        ALARM!!! Ja zapomniałam i dopiero teraz wysłałam swoje zdjęcie!!!
      • imp18 I gdzie ten kolaż ? :P 21.03.09, 15:10
        • koza-1985 Re: I gdzie ten kolaż ? :P 21.03.09, 15:14
          no właśnie?
          za chwilę wychodzę, a wieczorem moje zdolności percepcji mogą być zaburzone :/
          • butters77 Mały poślizg spowodowany tymi, które zaspały;) n/t 21.03.09, 15:29

• yaga7 Re: Mały poślizg spowodowany tymi, które zaspały; 21.03.09, 17:42
              Jakbym wiedziała, że można zaspać i dosłać później, to bym wysłała :P

Ale może uda się w czasie następnego :)
              • plica to o ktorej bedzie ten kolaz? 21.03.09, 19:12

• butters77 JEST:) 21.03.09, 20:26
                  O, TUTAJ :)

Na przyszłość muszę zostawić sobie więcej czasu od zamknięcia zgłoszeń do momentu publikacji;) W tym przypadku 70% (serio:) zdjęć nadeszło wczoraj wieczorem i przeliczyłam się z czasem ich "obróbki";)

Miłego oglądania!
                  • anetek_b Re: JEST:) 21.03.09, 20:34
                    O mró, jaki śliczny. No cóż, pewnie nie będę osamotniona w żałowaniu, żem się zagapiła i nie wysłała ;-)
    • inez69 Re: Niech nas zobaczą-pokazujecie twarze na fotka 21.03.09, 20:24
      Juz jest! :) :) :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka