Dodaj do ulubionych

ABRAKADABRA

• czubaska Re: ABRAKADABRA 02.02.10, 15:14
      Witam!!!
      Kupiłam dzisiaj u Pani Tiffany Plunge (30 G). Jest to mój
      pierwszy "profesjonalny" stanik i dlatego mam kilka pytań. Jak stoję
      wyprostowana to jest wszystko w porządku. Jak już troszeczkę wezmę
      ramiona do przodu, to od razu robi mi się przestrzeń w miseczkach,
      że mogę wsadzić rękę (miseczki odstają mi od piersi). To samo się
      dzieje jak siedzę albo jak złożę ręce w tzw pozycję obronną. Po
      drugie: jak ruszam rękoma to obcierają mi się pachy i wewnętrzne
      strony ramion o stanik. Nie wiem czy jest to normalne, dlatego też
      proszę o odpowiedź.
      Pozdrawiam
      • ania.abrakadabra Re: ABRAKADABRA 02.02.10, 18:20
        czubaska napisała:

Witam serdecznie,
        Postaram rozwiać Pani wątpliwości dotyczące stanika

Jak stoję
        > wyprostowana to jest wszystko w porządku. Jak już troszeczkę wezmę
        > ramiona do przodu, to od razu robi mi się przestrzeń w miseczkach,
        > że mogę wsadzić rękę (miseczki odstają mi od piersi). To samo się
        > dzieje jak siedzę albo jak złożę ręce w tzw pozycję obronną.

Miseczki stanika powinny dobrze leżeć i być wypełnione przez piersi gdy stoi
        Pani w pozycji naturalnej, nie zaś w przeproście. Ten stanik tak właśnie leżał.
        Usztywniane staniki, z racji tego, że są wykonane z mniej plastycznych
        materiałów mają tendencję do lekkiego wbijania się przy przeproście oraz
        odstawania podczas garbienia. Zawsze zachęcamy Panie, gdy są w przymierzalni do
        ruchu, zakładania ubrań, podnoszenia rąk w celu obserwacji jak biustonosz
        pracuje na ciele i w jaki sposób prezentuje się w różnych pozycjach.

Po
        > drugie: jak ruszam rękoma to obcierają mi się pachy i wewnętrzne
        > strony ramion o stanik. Nie wiem czy jest to normalne.

Stanik ten jako model plunge jest wyżej zabudowany przy pachach, aby
        stabilizować piersi, które nie są trzymane przez niski mostek. Z drugiej strony
        zależało Pani na przykryciu ciała przy pachach (określanych mianem bułeczek),
        dlatego ten model wybrała Pani jako odpowiedni i zadowalający. Samo dotykanie
        miseczek czy obwodu stanika przez wewnętrzną stronę ramion jest normalne, bez
        stanika w tym miejscu ociera się skóra o skórę. Jednak sprawa wygody jest zawsze
        kwestą subiektywną, dlatego kilkakrotnie została Pani zapytana, czy ten model
        jest dla Pani komfortowy.
        Mam nadzieję, że pomogłam w rozwianiu wszystkich wątpliwości, w razie
        jakichkolwiek pytań zachęcam do kontaktu mailowego lub wizyty w sklepie.
        Serdecznie pozdrawiam.
    • kaja-sz Re: ABRAKADABRA 05.02.10, 23:00
      P. Aniu, już dosyć dawno nie byłam w Pani sklepie, bo w końcu dorobiłam się już
      kompletu dobrych staników na prawie każda okazję, ale wciąż wysyłam do Pani moje
      koleżanki, które wychodziły zawsze tak samo zadowolone jak i ja :) Aczkolwiek
      ostatnio jedna z nich powiedziała, że wydaje jej się, że nie było w sklepie Pani
      tylko ktoś inny... Czy to znaczy, że teraz już nie zawsze można zastać w sklepie
      Panią i nie zawsze liczyć na Pani obsługę? Jeżeli tak, to proszę zdradzić, kiedy
      w sklepie jest akurat Pani, bo ja już w inne ręce się nie oddam, jeżeli mogę tak
      to ująć :)?
    • ania.abrakadabra WALENTYNKOWA PROMOCJA 13.02.10, 10:13
      W dniu dzisiejszym na hasło "Walentynki" obowiązuje zniżka 20% na zakupy.

Serdecznie zapraszamy!

ABRAKADABRA
    • ptasia Re: ABRAKADABRA 13.02.10, 13:33
      po dłuższym namyśle postanowiłam opisać doświadczenia mojej koleżanki ze
      sklepem, niestety nie całkiem pozytywne.
      Namówiłyśmy ją - ja plus druga koleżanka, b. zadowolona z Abrakadabry - na
      wizytę, by dobrać właściwy rozmiar. Rzecz się działa tuż przed Bożym
      Narodzeniem. Koleżanka (nazwijmy ją X) przyszła do mnie 2 dni później, skarżąc
      się na dyskomfort z noszenia stanika. Zostało jej dobrane Harmony w rozm. 30ff.
      Po pierwsze, obwód został dość mocno zaniżony - X ma ok. 74-75 ścisło pod
      biustem, ale nie będę z tym dyskutować. To, co wydaje mi się dziwne, jest to, że
      pani Ania, która sama obsługiwała koleżankę, zapięła ją na najciaśniejszą haftkę
      (!) i powiedziała, że tak ma być. X dopiero po kilku godzinach poczuła, że jej
      za ciasno. Największym problemem były fiszbiny. X ma chyba biust dość blisko
      osadzony i fiszbiny leżały jej z przodu na piersiach (!), co było bardzo
      bolesne. Drugą kwestią były fiszbiny pod pachami. Ogólnie rzecz biorąc, imho
      fiszbiny w tym staniku są na nią za szerokie, bo sięgały właściwie do pleców, a
      przy mocnym skróceniu ramiączek przez panią Anię wbijały jej się w pachy.
      Próbowała przepychać je w kanaliku, ale wtedy bardziej wbijały się w mostek i
      dalej błędne koło. X jednak myślała, że "tak ma być, że stanik jest na początku
      niewygodny", choć w końcu zdecydowała się i na poluzowanie ramiączek i obwodu.
      Gdy zobaczyłam na żywo, o co chodzi, powiedziałam, by wróciła do sklepu
      reklamować dobranie stanika, bo samego stanika, noszonego 2 dni, raczej nie
      mogłaby oddać. Ponieważ wszystko działo się, jak pisałam, tuż przed BN, X
      wróciła do Abrakadabry na samym początku stycznia. Pani Ania przeprosiła za
      niezauważenie fiszbin leżących na piersiach, powiedziała, że nie może przyjąć
      zwrotu (zrozumiałe), ale wzięła stanik do przerobienia (mostku) u gorseciarki.
      Miał być gotowy za ok. tydzień. X czekała na telefon. I czekała... W końcu (po
      ok. 2-2,5 tygodniach) próbowała sama się dodzwonić do sklepu, co okazało się
      trudne, więc pojechała na miejsce. Pracownica sklepu (nie pani Ania)
      powiedziała, że stanik nie jest gotowy, bo gorseciarka miała dużo pracy, ma być
      gotowy za mniej więcej tydzień. Wydaje mi się, że w takiej sytuacji chyba
      wypadałoby do koleżanki zadzwonić i powiedzieć, że sprawia się opóźni?
      W końcu w tym tygodniu X odebrała stanik ze zwężonym mostkiem (po telefonie ze
      sklepu), ale fiszbiny pod pachami wciąż pozostają wiele do życzenia.
      • ania.abrakadabra Re: ABRAKADABRA - do ptasia 15.02.10, 11:36
        Witam,
        Dziękuję za post.
        Odniosę się najpierw do oczywistych spraw jakim jest spóźnienie w poprawkach.
        Przy zaistniałej sytuacji pozostaje mi przeprosić i naprawić swój błąd przy
        następnym zakupie adekwatnym rabatem.
        trudno mi się odnieść do kwestii dopasowania biustonosza gdyż jest to sytuacja
        mająca miejsce w przymierzalni i teraz pozostają jedynie słowa, które nie mają
        żadnego znaczenia. Niemniej chciałabym podzielić się swoimi uwagami nt tej sytuacji:
        - przy 74 cm obwód 65 nie jest MOCNO zaniżony. kwestią kluczową jest tu komfort
        Klientki. Obwód 70 mógł nie spełniać swojego zadania stąd 65. Każdej Klientce
        zadaje pytanie o komfort obwodu. Być może w przymierzalni było OK, po jakimś
        czasie już nie. Ciężko mi to ocenić w trakcie mierzenia.
        - zapięcie na OSTATNIĄ haftkę. Być może nastąpiło niezrozumienie OSTATNIEJ
        haftki. Zawsze zapinam biustonosz na tzw pierwsza z brzegu haftkę. Jeśli z
        jakiegokolwiek powodu zapinam na środkową bądź ostatnią to informuję o tym Klientkę.
        - RAMIĄCZKA - podobnie jak wyżej. Zdarza się, że napięcie ramiączek w
        przymierzalni jest OK, a później przy wykonywaniu różnych czynności to się zmienia.
        - fiszbiny - jeśli chodzi o ucisk fiszbin pod pachami - przykro mi ale takich
        sytuacji nie mogę przewidzieć. jeśli Klientka nie przekazuje mi swoich odczuć o
        dyskomforcie to pewnych rzeczy nie sposób jest zauważyć.
        reasumując - przykro mi że Pani Koleżanka nie jest w pełni zadowolona z zakupu,
        mimo to mam nadzieję że, zdecyduje się odwiedzić mnie ponownie i będę mogła
        zrekompensować jej tą niedogodność.

pozdrawiam
        Ania

• ptasia Re: ABRAKADABRA - do ptasia 15.02.10, 12:08
          Paniu Aniu, dziękuję za odp. Oczywiście, że pewne rzeczy wychodzą "w praniu".
          Akurat o tą "ostatnią haftkę" się mocno dopytywałam, bo wydawało mi się to
          bardzo dziwne, ale koleżanka stanowczo twierdziła, że została zapięta na
          najciaśniejszą, nie najluźniejszą. Widziałam, jak zapinała się potem w tym
          Harmony na najluźniejszą - tak zapięty obwód wydawał mi się w porządku, ścisły,
          ale nie zanadto, natomiast wierzę, że na najciaśniejszej haftce byłoby jej za
          ciasno. W końcu istotny jest nie tylko wymiar ścisły w cm, ale także luźny i
          indywidualna ściśliwość, otłuszczenie itd. No i - oczywiście mówię to z punktu
          widzenia konsumentki, nie osoby zajmującej się brafittingiem - dla mnie
          osobiście zaniżenie o 10 cm od ścisłego wymiaru to jest dużo. Nie myślę tutaj
          jedynie o obwodzie, ale o tym, co się dzieje z konstrukcją stanika, zwł. z
          fiszbinami, które są zaprojektowane na osobę o 10 cm szczuplejszą. Z tego powodu
          sama, jeśli tylko jest to możliwe, noszę możliwie jak najmniej zaniżony obwód,
          zbliżony do moich realnych wymiarów. Myślę, że stąd wynika jeden z problemów
          mojej koleżanki i zbytnia szerokość fiszbin, a stąd niewygoda. Akurat tak się
          składa, że wcześniej kupowałyśmy dla niej kostium kąpielowy Panache Quayside,
          ale w obwodzie 32, i - choć ten model słynie z szerokofiszbinowości - tu
          fiszbiny nie były na X za szerokie. Innymi słowy, sądzę, że może sam model
          stanika nie był najszczęśliwiej dobrany.
    • ania.abrakadabra NIESAMOWITA PROMOCJA W DNIACH 17-22 LUTEGO 17.02.10, 11:22
      tylko do końca tygodnia kupując 2 biustonosze, jeden otrzymasz z 50% rabatem.
      Zapraszamy!!!!
      • panna_cas Re: NIESAMOWITA PROMOCJA W DNIACH 17-22 LUTEGO 22.02.10, 16:00
        No i się w końcu wybrałam, po przestudiowaniu stanikomanii i forum
        biuściastych..choć sama do nich nie należę;)
        Uśmiech Pani Ani od drzwi, pozbawił mnie wszelkiego wstydu. Pani Ania była ze
        mną w przymierzalni i pokierowała mnie, jak powinien leżeć dobrze dopasowany
        biustonosz i jak sama powinnam go "obsługiwać".
        W żadnym sklepie z bielizną nie spotkałam się z taką obsługą, która przede
        wszystkim zna się na swojej pracy, jeden rzut oka i wie, o co chodzi. No po
        prostu super!!
        Szkoda że nic nie udało się dobrać, ale z wiosną przyjdą nowe fasony, przyjdę i
        ja :)
        • ania.abrakadabra TYLKO DZIŚ - MAIA PLUM ZA 110 ZŁ 24.02.10, 11:19
          ZAPRASZAM SERDECZNIE, ania
    • margolciar czy znajdę cos w rozmiarze 90GG? 23.02.10, 10:59
      ponieważ wracając z pracy jest ze mną synek przedszkolaczek wolę
      zapytać niż ganiać na darmo (dziecko ma 3 lata, nic więcej dodawać
      nie trzeba) :-D
      • ania.abrakadabra Re: czy znajdę cos w rozmiarze 90GG? 23.02.10, 12:52
        Niestety nie mamy nic w tym romziarze.
    • idziejoannaoch nowe showgirl 24.02.10, 15:03
      A czy są może w Abrakadabra nowe Showgirl?
      • panna_cas Nowa dostawa 04.03.10, 21:48
        Pani Aniu,
        czy jest już nowa dostawa 65-70DD?
    • ania.abrakadabra PROMOCJE W ABRAKADABRA 16.03.10, 12:15
      Witam,
      zapraszam na wyprzedaż resztek zimowych kolekcji!!!
      Na hasło LOBBY: Antoinette, Georgiana, Minuet, Maia plum za 105 zł, Eliza teal
      za 99 zł. Wszystkie biustonosze firmy Dalia i Krisline za 99 zł!!!!
      O dostępność modeli i rozmiarów prosimy pytać poprzez adres: ania@abrakadabra.me
    • pasmois SOBOTA, 20 MARCA - NIECZYNNE 19.03.10, 18:29
      Zapraszam w poniedziałek na Urodzinowy Tydzień Abrakadabry!!! Za niedogodności
      związane z jutrzejszym dniem - przepraszam.

P.S Piszę z prywatnego nicka ( z domu) - nie pamiętam hasła do firmowego :/
    • ania.abrakadabra URODZINOWY TYDZIEŃ W ABRAKADABRA 22.03.10, 21:40
      Z okazji 1 rocznicy pojawienia się ABRAKADABRA w Stanikowym Świecie zapraszam do
      skorzystania z urodzinowej promocji:
      PRZY ZAKUPIE 2 BIUSTONOSZY ( w tym jeden z aktualnej kolekcji), 3 otrzymasz za 1
      zł*.
      Po szczegóły zapraszam do sklepu :).
      • ania.abrakadabra ABRAKADABRA - NOWE MODELE 22.03.10, 21:42
        Z przyjemnością informuję że w sklepie dostępne są modele z najnowszych kolekcji
        Panache:
        Tango Spirit, Ariza w kolorze cielisto różowym, Estepona, Maia, Tiffany orchid
        oraz Toni.

Zapraszamy na Urodzinowy Tydzień Abrakadabry
      • roza_am Re: URODZINOWY TYDZIEŃ W ABRAKADABRA 22.03.10, 22:31
        > PRZY ZAKUPIE 2 BIUSTONOSZY ( w tym jeden z aktualnej kolekcji), 3 otrzymasz za
        1zł*.

Gwoli ścisłości 3 <trzy> czy 3. <trzeci> ?

Bo to wygląda zbyt pięknie by było prawdziwe :)
        • ania.abrakadabra Re: URODZINOWY TYDZIEŃ W ABRAKADABRA 22.03.10, 22:38
          3= trzeci :). Dzięki za uwagę.

• www.fotoadam.eu Re: URODZINOWY TYDZIEŃ W ABRAKADABRA 23.03.10, 17:23
            Pani Aniu czy będzie Pani w czwartek przed godziną 12 w sklepie? Bo chciałabym się do Pani wybrać.

pozdrawiam,
            Olga.
            • ania.abrakadabra Re: URODZINOWY TYDZIEŃ W ABRAKADABRA 24.03.10, 07:50
              www.fotoadam.eu napisał:

> Pani Aniu czy będzie Pani w czwartek przed godziną 12 w sklepie? Bo chciałabym
              > się do Pani wybrać.
              >
              > pozdrawiam,
              > Olga.

Będe, w czwartek jestem cały dzień. Zapraszam :)
    • ya_yaga Re: ABRAKADABRA 07.05.10, 15:26
      Witam serdecznie:)
      Czy są może kostiumy kąpielowe Kris Line? (najlepiej w okolicach 70FF/75F;)
      • ania.abrakadabra Re: ABRAKADABRA 18.05.10, 10:31
        ya_yaga napisała:

> Witam serdecznie:)
        > Czy są może kostiumy kąpielowe Kris Line? (najlepiej w okolicach 70FF/75F;)

Niestety nie mamy kostiumów Krisa.
      • brafiterkazg Re: ABRAKADABRA 22.11.10, 14:00
        ya_yaga napisała:

> Witam serdecznie:)
        > Czy są może kostiumy kąpielowe Kris Line? (najlepiej w okolicach 70FF/75F;)

Witam.
        Na wiosne powinne byc stroje z Kris Line i w BARDZO rozsadnej cenie.
        • ania.abrakadabra Re: ABRAKADABRA 22.11.10, 19:35
          brafiterkazg napisała:

> ya_yaga napisała:
          >
          > > Witam serdecznie:)
          > > Czy są może kostiumy kąpielowe Kris Line? (najlepiej w okolicach 70FF/75F
          > ;)
          >
          > Witam.
          > Na wiosne powinne byc stroje z Kris Line i w BARDZO rozsadnej cenie.

Brafiterkazg - a skąd masz takie informacje?
          • kasienka.body Re: ABRAKADABRA 22.11.10, 20:29
            z podpisu wnioskuję, że brafiterkazg to sklep w Zielonej Górze - nie wiem tylko czemu podpina się pod nie swój wątek ;)
            • ania.abrakadabra Re: ABRAKADABRA 01.12.10, 11:00
              No właśnie to mnie zastanowiło...
              • ania.abrakadabra ZIMOWA AKCJA :) 01.12.10, 11:02
                Tylko dziś dla odważnych zimowa promocja! Ile stopni Celsjusza na termometrze - tyle rabatu!!! 15% off na wszystkie modele w sklepie!!!! Zapraszamy!!!

• ania.abrakadabra SEXY MAMA wg Panache w ABRAKADABRA 20.05.10, 12:10
      Szanowne Mamy,
      już od poniedziałku 22 maja zapraszamy Mamy na fantastyczną akcję pt " Sexy Mama
      wg Panache". Każda z Pań która kupi biustonosz tej marki otrzyma 10% rabatu, a
      dodatkowo wypełniając ankietę weźmie udział w losowaniu bardzo atrakcyjnych
      nagród. Akcja potrwa do 26 maja 2010.

Serdecznie zapraszamy
      • jul-kaa Re: SEXY MAMA wg Panache w ABRAKADABRA 21.05.10, 10:42
        Aniu, ale 22 maja jest chyba w sobotę, nie..?
        • ania.abrakadabra Re: SEXY MAMA wg Panache w ABRAKADABRA 23.05.10, 19:25
          jul-kaa napisała:

> Aniu, ale 22 maja jest chyba w sobotę, nie..?

Oczywiście. Prawidłowa data, nieprawidłowy dzień. Przepraszam za pomyłkę.
    • lori_anna tankini? 21.05.10, 09:17
      witam,
      czy w ofercie jest może tankini? interesuje mnei rozmiar 65H
    • vil-79 Re: ABRAKADABRA 23.06.10, 09:27
      Postanowiłam wreszcie własnoręcznie kupić sobie porządny stanik (po latach z
      prezentami z zagranicy, które często trzeba było modyfikować) i odbyłam małe
      tour de Varsovie, odwiedzając cztery sklepy dla biuściastych.

Wszystkie nieostanikowane koleżanki mam zamiar zabierać najpierw do Abrakadabry,
      bo nigdzie indziej nie spotkałam się z tak ciepłym przyjęciem i tak dużą chęcią
      pomocy. :)

Żałuję, że nie udało mi się podczas tej pierwszej wizyty niczego kupić (brak
      mojego rozmiaru z interesującym mnie kolorze), ale naprzymierzałam się za
      wszystkie czasy - pani Ania i jej asystentka szczerze i fachowo oceniały, co
      leży jak należy, a w czym nie wypuszczą mnie na ulicę. Co prawda mam paskudne
      podejrzenie, że jestem bardziej "freyowa" niż "panachowa", ale i tak zamierzam
      do Abrakadabry wrócić i poszukać czegoś frywolnego.
      • ania.abrakadabra WŁÓŻ RÓŻ I JUŻ 24.06.10, 14:28
        Zapraszam wszystkie miłośniczki różu (rurzu też)na polowanie na różowe modele. W
        zakresie promocji mieszczą się wszystkie modele zawierające róż :) bądź jego
        pochodne :). Szczegóły na FACEBOOKu.
    • ania.abrakadabra SZALONA PROMOCJA ! 25.06.10, 13:10
      SZALONY TYDZIEŃ kup 2 biustonosze a 3-ci dostaniesz z 60% rabatem !
      oferta ważna na wszystkie modele również na te z bieżącej kolekcji !
      różowa promocja wciąż trwa !
    • ania.abrakadabra wyprzedaże w ABRAKADABRA 05.07.10, 09:55
      Gorących, letnich wyprzedaży nadszedł czas. Startujemy dziś !!! Zapraszamy na
      Koszykową 67 w Warszawie. O dostępność modeli możecie pytać via e mail:
      ania@abrakadabra.me lub telefonicznie: 508 633 208.
      Wyprzedaż nie obejmuje kostiumów kąpielowych. Jeszcze nie :)
    • paulinka_bulinka Re: ABRAKADABRA 20.07.10, 15:47
      Witam! Czy w sklepie są dostępne jakies biustonosze w jasnych kolorach
      (najlepiej białym lub kremowym) z odpinanymi ramiaczkami z przeznaczeniem na
      slub? Jesli tak to jakie i do jakiego romiaru?Bede wdzieczna za odpowiedz!
      • ania.abrakadabra Re: ABRAKADABRA 21.07.10, 09:57
        Dzień dobry,
        w zasadzie powinnam odwrócić pytanie: jakiego rozmiaru biustonosza Pani
        potrzebuje? i na kiedy? Jeśli nie zna Pani swojego rozmiaru - zapraszamy do
        sklepu, sprawdzimy rozmiar i dopasujemy biustonosz.
    • ania.abrakadabra WIELKA GORĄCA WYPRZEDAŻ 28.07.10, 14:13
      TYLKO do końca lipca wszystkie biustonosze marki MASQUERADE 20% taniej.
      O dostępność rozmiarów i modeli możecie pytać na ania@abrakadabra.me
    • ania.abrakadabra PRACA w ABRAKADABRA 07.10.10, 13:37
      jak w tytule: do naszego zespołu poszukujemy sympatycznej, otwartej, uśmiechniętej BRAFITTERKI lub KANDYDATKI na brafitterkę :)
      Wymagania: zachwyt nad piękną bielizną, pasja w pracy z Klientkami, radość z wykonywanej pracy, uczciwość w relacji z Pracodawcą, znajomość rynku biustonoszy.
      Mile widziane inne umiejętności mogące wesprzeć nasz rozwój.

Oferujemy: stabilne, długotrwałe zatrudnienie, możliwość uczenia się od najlepszych :), bardzo sympatyczną atmosferę w pracy.

Aplikacje proszę wysyłać pod adres: ania@abrakadabra.me lub przynieść osobiście na ul. Koszykową 67.

• ania.abrakadabra Re: PRACA w ABRAKADABRA 04.11.10, 16:37
        UP!
        Wciąż aktualne

> jak w tytule: do naszego zespołu poszukujemy sympatycznej, otwartej, uśmiechnię
        > tej BRAFITTERKI lub KANDYDATKI na brafitterkę :)
        > Wymagania: zachwyt nad piękną bielizną, pasja w pracy z Klientkami, radość z wy
        > konywanej pracy, uczciwość w relacji z Pracodawcą, znajomość rynku biustonoszy.
        > Mile widziane inne umiejętności mogące wesprzeć nasz rozwój.
        >
        > Oferujemy: stabilne, długotrwałe zatrudnienie, możliwość uczenia się od najleps
        > zych :), bardzo sympatyczną atmosferę w pracy.
        >
        > Aplikacje proszę wysyłać pod adres: ania@abrakadabra.me lub przynieść osobiście
        > na ul. Koszykową 67.
        >
        >
        >
    • akj77 Polecam! :) 23.11.10, 17:26
      Dzięki cierpliwości i fachowości pani sprzedawczyni udało mi się ostanikować siostrę. Było nam bardzo miło tam robic zakupy :-)
    • alcia.z3 Re: ABRAKADABRA 24.02.11, 22:25
      Przyszłam, przyprowadziłam mamę, przeszła niesamowitą przemianę:)
      P.Ania bardzo się postarała aby wszytko leżało perfekcyjnie:)
      Zdecydowanie polecam, zwłaszcza że będą niedługo nowe kolekcje, może zdążę, zanim zejdą:D
    • ania.abrakadabra Małe ceny na DUŻE biusty 02.03.11, 17:52
      Tylko w marcu, na hasło LOBBY miseczki G+ w rewelacyjnych cenach. Już od 80 zł.
      • dc22 Re: Małe ceny na DUŻE biusty 04.03.11, 15:10
        Ania, mam nadzieję, że tak Cię złapię, bo posiałam Twój nr tel :)

Czy masz "na stanie" już Dalię? 80 (bo to 75 co nosiłam to już chyba między bajki można włożyć...), .... pewnie F (miałam 75FF).
        Czy masz kostiumy kąpielowe?

pozdrowionka
        Dobrochna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka