Gość: madi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 07:42 czy ktos kupowal ubranka w sklepie Bimko na al. jachowicza.Czy mają tam duzy wybór ubranek abrakadabra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gigi Re: ubranka do chrztu IP: *.047.c70.petrotel.pl 19.03.12, 09:36 Żona tam ostatnio kupowała ubranka. Wybór podobno bardzo duży. Ale jak powiedziała ile zapłaciła za ciuchy to ceny też są bardzo duże. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: ubranka do chrztu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 10:01 no wlaśnie to chcialam wiedzieć, podabają mi sie ich ubranka a mieszkam bliżej płocka niż warszawy więc... poproszę o więcej opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mądrala Re: ubranka do chrztu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.12, 10:30 Witam. Ubranka są śliczne. Warte swojej ceny. Kupowałam dziecku do chrztu ubranko Abrakadabry jak jej jeszcze nie było w Płocku. Synek wyglądał prześlicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: ubranka do chrztu IP: *.104.c77.petrotel.pl 04.04.12, 15:07 Są prześliczne, moja też miała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: ubranka do chrztu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 20:59 była w sklepie,wybór duży,kupiłam to co chciałam.wszystkie ubranka bardzo gustowne i szykowne. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moonia kiepska "reklama" sklepu a ubranka kiepskie IP: *.centertel.pl 04.04.12, 21:28 żenujące szopki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sklepowa Re: kiepska "reklama" sklepu a ubranka kiepskie IP: *.opera-mini.net 04.04.12, 21:30 Łatwo ci pisać! A co zrobiłabyś gdy zalega towar???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madi Re: kiepska "reklama" sklepu a ubranka kiepskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 13:13 dlaczego szopki?nie jestem sklepową tylko klientką.ubranka abrakadabry znalazłam w internecie i bardzo mi sie spodobały. mieszkam na wsi i do plocka mam blizej jak do warszawy. wiec zakup ubranka w plocku był łatwiejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamuśka Re: kiepska "reklama" sklepu a ubranka kiepskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.12, 14:01 Sama jesteś kiepska, bo kupujesz ubrania zdziełno w chinach. Abrakadabra ma super ubrania Odpowiedz Link Zgłoś
sobanka80 Re: ubranka do chrztu 24.04.12, 11:37 A może warto skorzystać z opcji sklepu internetowego? zawsze można zadzwonić wcześniej, dowiedzieć się, ja trafiłam w internecie na www.kuferek-maluszka.pl - ciekawy wybór sukienek i sama kupiłam dla swojej córci sukienkę do chrztu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś