lesteer 10.01.04, 23:19 ...niech głosuje..Ciupazka dała namiar..A Limanowa jest na 2 miejscu - ludziska do roboty... www.gmina.pl/index.php?index=L Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yhwh Re: Kto żyw... 11.01.04, 13:18 ale na miasto czy na gminę??? i o co to właściwie chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Re: Kto żyw... 11.01.04, 21:51 Można na jednio i drugie..Ale to gmina jest na 2 miejscu...tak ze wiadomo gdzie jest sens glosowac...Chodzi o głosowanie nad stronami gmin...Zreszta wejdź na podany w 1 poscie link to se poczytaz dokładniej.. Ni ma to jak gmina!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Kto żyw... 11.01.04, 22:24 Zagłosowałem, ale chyba na miasto - pierwsze w kolejce było :) Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Re: Kto żyw... 11.01.04, 22:57 Po dzisiejszej "Imprze WOŚP" zorganizowanej przez miacho???!! - WSTYDź sie!!! Mnie tylko gmina przy nadziei trzyma!!! :)) Toż przecież stamtąd nasz poseł, nasza ostoja i nadzieja!! Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: Kto żyw... 11.01.04, 23:01 lesteer napisał: > Po dzisiejszej "Imprze WOŚP" zorganizowanej przez miacho???!! - WSTYDź sie!!! > Mnie tylko gmina przy nadziei trzyma!!! > :)) > Toż przecież stamtąd nasz poseł, nasza ostoja i nadzieja!! Masz rację, obiecuję poprawę, już nie będę, obiecuję !! Odpowiedz Link Zgłoś