Dodaj do ulubionych

SINIM Chorzów - czy ktoś rodził ?

23.11.13, 21:55
Witam, niedawno była prowadzona akcja bezpłatnych badań usg przez ten szpital , podczas spotkania omawiano także aspekty dotyczące porodu w ich klinice w Chorzowie , jestem ciekawa czy któraś z pań rodziła tam ponieważ panie z marketingu ładnie zaprezentowały klinikę i jestem ciekawa czy wszystko co mówiły to prawda.Najbardziej interesują mnie warunki w szpitalu oraz czy na 100% można liczyć na znieczulenie zewnątrz oponowe podczas porodu?
Obserwuj wątek
    • magdabzik Re: SINIM Chorzów - czy ktoś rodził ? 11.03.14, 20:38
      Ja jeszcze nie rodziłam w Simin, ale jestem jak najbardziej nastawiona na poród u nich. Czytam dużo opini i są rewelacyjne. Byłam oglądać szpital i było bardzo miło. Rozmawiałam z kobietami po porodzie to wszystkie były bardzo zadowolone
      • macza7 Re: SINIM Chorzów - czy ktoś rodził ? 25.03.14, 20:47
        W ostatnim czasie dużo słyszy się w mediach o tragediach na porodówkach i dlatego należy dokładnie zastanowić się nad wyborem szpitala do porodu. Czym się kierować przy tym wyborze? Najważniejsze żeby było dwóch lub trzech lekarzy na dyżurze, anestezjolodzy i neonatolodzy. A właśnie wszystkie te wymogi spełnia Simin.
    • ysia666 Re: SINIM Chorzów - czy ktoś rodził ? 02.04.14, 22:48
      nie, ale życzę szczęśliwego rozwiązania- gdziekolwiek
    • kto_gdzie_kiedy Re: SINIM Chorzów - czy ktoś rodził ? 06.04.14, 15:45
      Witam ella322, najlepiej odwiedzić szpital na dniach otwartych z przygotowanymi pytaniami. Ja byłam i anestezjolog zapewniał, że takie znieczulenia u nich jest zadarmo i że każda kobieta, która chce to dostaje znieczulenie. Najlepiej przy przyjęciu do szpitala zgłosić taką chęć, wtedy zrobią wsystkie potrzebne badania. Rozmawiałam z kobietami po porodzie i mówiły, że opieka jest świetna i na 100% każda kobieta dostaje znieczulenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka