amarian2
06.11.14, 09:04
Jedno się zgadza, można na forum się pośmiać, ja niestety na razie nie mogę, dlatego fuksji nie czytam, ale jest mi z tego powodu przykro :) Później poczytam :)
Tu zaraz na początku napisałem wszystko ale jak ktoś chce dyskutować to oczywiście może:
forum.gazeta.pl/forum/w,261,155348742,155350828,Re_do_wszystko_wiedzacego_amariana.html
A teraz po kolei. Mietlorz jak się nie zgadzasz z postanowieniem to zawsze zamiast pisać możesz razem z fuksją złożyć wniosek (skarga na Komisarza) nie wiem do Trybunału?
Fuksja mnie by się nie chciało, chyba że masz inny cel zadawać 100 razy te same pytanie, zadzwoniłbym do Komisarza i złożył skargę, zaraz na kilka komitetów w tym mieście i kilkaset innych w Polsce. Zdobyłabyś sławę i TVN by cię pokazał. A tak gwiazdka jednorazową na małym forum. Jak na ciebie, mało.
Hepik już wiesz ale ci powtórzę, (tego nie skasujesz?). Twój poziom niektórych wypowiedzi o czymś świadczy.
I jeszcze jedno. Osobiście uważam, że hepik i mietlorz powinni dostać dyplomy uznania od SOR, podstawową zasadą reklamy jest: nieważne jak …
A inni się skarżą, że tylko Forum Samorządowe jest w mieście :)
pozdrawiam