Dodaj do ulubionych

Co słychać?

07.03.04, 10:13
Dawno tu nie zaglądałam,co słychać u Was,Mika widze ze zyjesz i dobrze sobie
radzisz,napiszs co u Ciebie gdzie teraz sie obracasz,daj znać na
poczte,pozdrawiam wszystkich raz jeszcze..
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Co słychać? 07.03.04, 16:54
      Witaj:) Zyje, mam sie dobrze i do tego jeszcze Forum dostalam... Niezle;)
      Co na forum? CHyba widzisz - wiatr hula, ze az strach. DO tego jeszcze zniknely
      nasze posty, ktore natluklismy w czasach swietnosci tego forum. Nie ma lekko...
      Pozdrawiam wiosennie:)
      • bob-budowniczy Re: Co słychać? 12.03.04, 11:10
        A Wiosna? - wiosna już? widać?
        • angela-rt Re: Co słychać? 12.03.04, 15:56
          Dzisiaj bardzo widac,jeszcze pare dni i zrzucamy zimowe kurty:)
          • mika_1 Re: Co słychać? 12.03.04, 16:23
            Wiosne widac:) Nawet Bob sie obudzil z zimowego snu - znaczy sie: bedzie
            lepiej:)))
            • muraszka1 Re: Co słychać? 12.02.05, 13:35
              O,widze znajomych!
              Mam tyle sympatycznych wspomnien z Lidzbarka.
              Angela,Mika,w tym roku tyz bedzie wiosna.
              Wiosna wszedzie jest piekniej.
              • angela-rt Re: Co słychać? 12.02.05, 18:16
                o Muraszka tu Cie przywiało???tu wieje nudą i nic sie nie dzieje,ale moze
                obudzą sie inni z zimowego snu;-))))))Wiosna idzie;-)
    • sylaba_01 Re: Co słychać? 26.02.05, 21:16
      Witajcie,czy wiecie, że 24.09.05 odbędzie się zjazd absolwentów lidzbarskiego LO? Niestety mnie nie będzie dane się spotkać ze swoją klasą i nie tylko, gdyż w tym czasie będę witać na świecie swoje pierwsze dziecko. Szczególnie ciepło pozdrawiam więc angelę-rt (pobuszowałam sobie po innych forach), trzymam za Was kciuki.
      Będę czekać na Wasze relacje i ewentualne zdjęcia.
      Uściski
      • mika_1 Re: Co słychać? 27.02.05, 11:39
        Sylaba - gratulacje!! Uwazaj na siebie i trzymaj sie cieplo:)
        • angela-rt Re: Co słychać? 27.02.05, 12:24
          Sylaba a jesteś na forum ciąża i porod???
          Jak tak to daj znać napisze Ci na priva,no i gratuluje Ci serdecznie moje to
          drugie bedzie i troche wcześniej bo juz na dzień dziecka sie spodziewam,a moze
          w moje urodziny tj.06.06;-)))))))
          Dziewczyny,przeczytałam kilka dni temu ze "nasz" były dyrektor LO zmarł
          p.Michał Achrem ,smutno mi sie zrobiło.
    • sylaba_01 Re: Co słychać? 27.02.05, 19:09
      Bardzo Wam dziękuję, wszystkie fora dot. ciąży mam "oblatane", siedzę codziennie w necie, obłożyłam się mądrymi księgami,staram się jednocześnie nie dać zwariować, ale zawsze będzie mi miło, jak się podzielisz ze mną swoim doświadczeniem, Angela.
      A Lidzbarku żałoba-Pan Achrem zmarł, smutno mi bardzo, pamiętam go jako dobrego człowieka. Wyrazy współczucia dla rodziny.
      Mika, a Ty gdzie aktualnie przebywasz? Co u Ciebie, nie jestem na bieżąco... Wiem tylko, że Twój nr gg jest chyba nieaktualny (?)
      • bob-budowniczy Re: Co słychać? 28.02.05, 16:24
        Nie czytaj za dużo bo to mąż powinien czytać, a Ty rodzić...
        • sylaba_01 Re: Co słychać? 28.02.05, 19:37
          No widzisz Bob jak to z facetami jest - mój małżonek moje próby nakłonienia go do przeczytania tego typu lektury stwierdza: "to ty przeczytaj, a później mi streścisz". Ale rekompensuje w wielu innych rzeczach, wierz mi... ;-)
          Pozdrawiam i zapytuję co u Ciebie?
      • romaslo Re: Co słychać? 26.03.05, 00:00
        Witam!

Właśnie dziś odkryłam to forum i miło mi poczytać coś o moim ukochanym
        Lidzbarku, z którego wyfrunęłam już ...13 lat temu (ale ten czas leci...) i
        osiadłam w Warszawie.

Ostatnimi czasy także odwiedzałam przede wszystkim forum "Ciąża i poród", a od
        4 miesięcy już forum "Niemowlę" i dziś przypadkiem natrafiłam na to forum o
        Lidzbarku.

Rzadko tam bywam, choć staram się przyjeżdżać co 2 - 3 miesiące. Ostatnio byłam
        w sierpniu 2004, bo potem byłam już w zaawansowanej ciąży i już nie bardzo
        chciałam podróżować. Teraz szykuję się do przyjazdu na początku kwietnia,
        pierwszy raz z moją córeczką. Wreszcie pokażę ją rodzince i znajomym.

Nie mogę się doczekać jak się przejdę po Lidzbarku. Zawsze po przyjeździe lubię
        zrobić sobie "rundkę" po lidzbarskich chodnikach, obejrzeć sobie stare kąty,
        podelektować się tym miejscem, pooddychać tym powietrzem, cieszyć się
        miejscami, które budzą tyle wspomnień z młodości... No i oczywiści liczę, że
        spotkam kogoś znajomego. Niestety z biegiem lat, tych znajomych twarzy coraz
        mniej na ulicach, większość znajomych z ogólniaka porozjeżdżała się po
        świecie...

Tym razem zapakuję Jagódkę do wózka i zrobię sobie przechadzkę razem z nią.
        Szkoda tylko, że na spacerach śpi, więc na razie nie zobaczy, jaki Lidzbark
        jest piękny...

Nie wiem, jak Wy, ale przez te wszystkie lata mieszkania poza Lidzbarkiem,
        nigdy nie przestałam czuć, że jestem Lidzbarczanką, choć tak rzadko tam bywam.
        Zawsze jak ktoś mnie pyta skąd jestem, to mówię, że z Lidzbarka. Nigdy nie
        przyszło mi do głowy, żeby przedstawić się jako Warszawianka (a słyszałam, że
        niektórzy tak robią). Moje korzenie są w Lidzbarku i ja bardzo silnie je czuję.

Pozdrawiam wszystkich Lidzbarczan (tych w Lidzbarku i tych rozrzuconych gdzieś
        po świecie)!!!!

Monika
        • angela-rt Re: Co słychać? 26.03.05, 10:35
          No to witamy,kolejną osobe,jak wiekszość z nas piszących na forum(a nie jest
          nas wiele) nie mieszkasz juz w Lidzbarku,ale lubisz do niego wracać,napisz coś
          czasami,powspominaj tu z nami,bardzo to przyjemne.Pozdrawiam;-)
        • axer1 Re: Co słychać? 27.03.05, 01:43
          Podzielam Romasło w 100 % Twoje odczucia w stosunku do naszego miasta ! Miasto
          te potrafi wzbudzić dozgonny sentyment do siebie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka