12.12.03, 01:13
przerazajaca....
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Cisza.... 12.12.03, 04:37
      ...az dudni. Troche sie boje zeby sie wielkie fale po mojej stroni od tego nie
      zrobily!!!
    • sy_laba Re: Cisza.... 13.12.03, 21:32
      Pewnie wszyscy się wzięli za świąteczne porządki...
      Mnie się na razie nie bardzo chce, ale odpuścić sobie nie mogę, bo teściowa przyjeżdża ;-)
      Pozdrawiam
    • sy_laba Re: Cisza.... 14.12.03, 20:07
      Mika, czy Twój nr gg 44............ aktualny? Jakoś cały czas jesteś niedostępna?
      Święta w USA ( a gdzie konkretnie teraz przebywasz? ), kiedy planujesz powrót do domu?
      Na życzenia jeszcze trochę za wcześnie, na razie pozdrowienia, dla kol. Daffne również. Śnieg w Lidzbarku jest?
      • daffne Re: Cisza.... 15.12.03, 21:13
        W Lidzbarku sniezek troszke poproszy a za chwilke topnieje..Moze w koncu spadnie raz a porzadnie.. :))Za Wys.Brama ustawili juz choinke wieczorkiem pieknie swieci :))

Pozdrawiam serdecznie :)
        • bob-budowniczy Re: Cisza.... 23.12.03, 10:15
          A co w Sylwestra?
          • treborrr Nie Cisza...., tylko SKANDAL!!! 23.12.03, 20:02
            Nie mog´ d?u´´ej wytrzymaç takiego marazmu. I przepraszam, ´´e tu´´ przed
            Ęwi´tami. Do diaska! A w Sylwestra NIC! Bo jakoĘ sympatycy LW nic nie chcŕ
            zrobiç w Sylwestra [czytaj: zabraç g?osu], tylko wolŕ ponarzekaç, ´´e marazm i
            ?cisza...?!
            Skandal!
            Pozostaje mieç nadziej´, ´´e nie ca?a warmia zamarznie!
            Pozdrawiam, ´´ycz´ bardziej ´´ywych Ęwiŕt - byĘmy si´ wszyscy troch´ bardziej
            o´´ywili ni´´ karpie na gwiazdkowym stole!
            Treborrr

bob-budowniczy napisa3:

> A co w Sylwestra?
            • amarika Re: Nie Cisza...., tylko SKANDAL!!! 24.12.03, 12:49
              Ale jakieś imprezki są?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka