mika_1 Re: Cisza.... 12.12.03, 04:37 ...az dudni. Troche sie boje zeby sie wielkie fale po mojej stroni od tego nie zrobily!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sy_laba Re: Cisza.... 13.12.03, 21:32 Pewnie wszyscy się wzięli za świąteczne porządki... Mnie się na razie nie bardzo chce, ale odpuścić sobie nie mogę, bo teściowa przyjeżdża ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sy_laba Re: Cisza.... 14.12.03, 20:07 Mika, czy Twój nr gg 44............ aktualny? Jakoś cały czas jesteś niedostępna? Święta w USA ( a gdzie konkretnie teraz przebywasz? ), kiedy planujesz powrót do domu? Na życzenia jeszcze trochę za wcześnie, na razie pozdrowienia, dla kol. Daffne również. Śnieg w Lidzbarku jest? Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Cisza.... 15.12.03, 21:13 W Lidzbarku sniezek troszke poproszy a za chwilke topnieje..Moze w koncu spadnie raz a porzadnie.. :))Za Wys.Brama ustawili juz choinke wieczorkiem pieknie swieci :)) Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
treborrr Nie Cisza...., tylko SKANDAL!!! 23.12.03, 20:02 Nie mog´ d?u´´ej wytrzymaç takiego marazmu. I przepraszam, ´´e tu´´ przed Ęwi´tami. Do diaska! A w Sylwestra NIC! Bo jakoĘ sympatycy LW nic nie chcŕ zrobiç w Sylwestra [czytaj: zabraç g?osu], tylko wolŕ ponarzekaç, ´´e marazm i ?cisza...?! Skandal! Pozostaje mieç nadziej´, ´´e nie ca?a warmia zamarznie! Pozdrawiam, ´´ycz´ bardziej ´´ywych Ęwiŕt - byĘmy si´ wszyscy troch´ bardziej o´´ywili ni´´ karpie na gwiazdkowym stole! Treborrr bob-budowniczy napisa3: > A co w Sylwestra? Odpowiedz Link Zgłoś
amarika Re: Nie Cisza...., tylko SKANDAL!!! 24.12.03, 12:49 Ale jakieś imprezki są? Odpowiedz Link Zgłoś