IP: *.radio-net.info.pl 12.06.10, 14:53
Jakie macie opinie na temat Przychodni Wamap.
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjent Re: WAMAP IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 15:01
      Osobiście,bardzo dobre.
    • Gość: deep Re: WAMAP IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.06.10, 15:02
      forum.gazeta.pl/forum/w,327,109953851,109953851,Co_sadzicie_o_Przychodni_WAMAP_na_ul_Sw_Wincent.html
      • Gość: x Re: WAMAP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.10, 15:39
        może być nie mam żadnych zarzutów
        • Gość: grty Re: WAMAP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.10, 15:40
          mają dobrego psychiatre tam
          • Gość: Amenthotep Re: WAMAP IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 17:50
            Wydaje mi się, że podczas pierwszego wątku pisali właściciele. Nie
            wszystko, dobre opinie. A obecnie też ich chyba widzę. Może obroty
            spadły i reklamę darmową chcą prowadzić.
            Do administratora forum! Tu misicie zwracać uwagę!!!
            KASA WAM UCIEKA AGORO
            A i jeszcze do właściciela co odpowie za chwilę, nie wizjoner ze
            mnie - realista.
            • Gość: miska Re: WAMAP IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.06.10, 20:01
              ja przynależę do WAMAP-u i nie narzekam. Przynajmniej nie trzeba stać w kolejce, a w razie bólu z miejsca podadzą coś rozkurczowego - nie to, co na izbie przyjęć. Kolejki i niesympatyczny personel.
              • Gość: zadowolony Re: WAMAP IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 20:10
                luz bluz a w niebie ....
                • Gość: krycha Re: WAMAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 21:06
                  Przepisałam sie z cała rodzina i jestem bardzo zadowolona,kolejek brak, lekarz
                  całą dobę, miły personel,same plusy!!!!
                  • Gość: kadr. Re: WAMAP IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.06.10, 23:32
                    Ja też jestem zadowolona. W kolorowej czekałabym na to żeby jakiś lekarz dał mi
                    skierowanie do specjalisty tam dostałam od ręki. Polecam się przepisać. I teraz
                    do osób które na pewno coś będą miały przeciwko - nie jestem właścicielem i
                    sobie nie wystawiam w superlatywach opinii.
                    • Gość: ''' Re: WAMAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 13:23
                      a co z badaniem krwi, moczu, kału, wymazy z gardła, nosa? gdzie się to wykonuje
                      jeśli otrzymam z WAMAPu skierowanie?
                      • Gość: pacjent Re: WAMAP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.10, 13:31
                        Takie badania robią ci tam na miejscu! Ja się też przeniosłam z
                        kolorowej przychodni bobyły tam duże kolejki i bałagan. Z wamapu
                        jestem zadowolona.
                        • Gość: Kaolek Re: WAMAP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.10, 23:43
                          Szedłem o zakład z kolegą że w najbliższych dniach będzie pytanie o WAMP.
                          Obserwuje cykliczne powielanie wątku i te same pytania, dobre zabiegi
                          socjotechniczne. Pozdrawiam "bezstronność" wypowiedzi. Czekam na wypowiedz że
                          jedna wizyta w WAM-pie i czuje się o 20 lat młodsza/szy, cera zdrowsza i nowe
                          żeby mi rosną.Tylko to forum to nie ten "wymiar" słuchaczy żeby to było
                          skuteczne. Pozdrawiam
                          • Gość: Evi Re: WAMAP IP: 178.56.158.* 17.06.10, 14:19
                            Mąż ostatnio źle się czuł i pojechał o 22.30 po pracy do WAMAPu, od
                            ręki miał zrobione EKG przy czym wyszło, że ma migotanie
                            przedsionków serca. Lekarz natychmiast zareagował. Ciekawa jestem
                            czy poradnia K z ginekologiem będzie tam też działała. Bardzo by mi
                            na tym zależało :)
                            • Gość: lop Re: WAMAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 14:22
                              chce się tak przenieść ale nie wiem jak z lekarzami typu alergolog, laryngolog
                              jak to działa
                          • Gość: niktos Re: WAMAP IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.10, 22:47
                            Trudno przekonac kogos, kto z gory jest nastawiony przeciwko
                            Vamapowi. A tak jest w Twoim wypadku. Wszelkie za krutykujesz i
                            uznajesz za teksty wlascicieli. Teraz podam 1 przyklad i rozniece
                            miedzy przychodnia a Vamap - szczepionka skojarzona 6 w 1 dla
                            dziecka. Bylem "klientem" przychodni - wiec dzownie i pytam kiedy
                            taka maja. Odpowiedz mamy na miejscu prosze sie zglosic w dniu
                            szczepienia - kade z dzieckiem. Na miejscu tekst nie mamy i robimy 5
                            w 1. Protestuje - nie taka byla umowa. Personel obrazony ja wku..ny.
                            mam byc z dzieckiem po 3 dniach - jade - i szczepionki nie ma.
                            Prosze byc za 2 dni - ale nie jade dzwonie - nie mamy, prosze
                            dzownic jutro - dzownie nie mamy. Prosze pojutrze - dzownie - nie
                            mamy. Prosze za 2 dni - dzownie nie mamy. Pojechalem do vamapu -
                            krotka rozmowa i z gory mowie, ze nie bede jezdzic w te i z
                            powrotem. Jade na wyznaczony dzien i ... wchodze a obsluga mowi -
                            juz na Panstwa czekamy!!! Wchodze do gabinetu - lekarz i
                            pielegniarka czekaja - pomiar dziecka, podanie szczepionki
                            wyznaczenie kolejnych spotkan. Jako tata rocznego dziecka mowie - to
                            jest obsluga bo dla nich kazdy pacjent to klient to pieniazki a nie
                            jak w przychodzni jestes lub nie i tak Musi obsluga dostac wyplate.
                            Nie chce mi sie polemizowac, ze to moj biznes, ze wlasciciel to moj
                            kuzyn, wujek albo moja siostra :) mam to gdzies czy on chodzi na
                            msze, czy pali papierosy itp. Dla mnie wazne jest to ze moja dziecko
                            jest w pelni profesjonalnie obsluzone, nie czekam za recepta a
                            lekarz slucha moich uwag i docieka co mi jest kiedy jestem u niego w
                            gabinecie.
                            Pozdrawiam obsluge Vamap - mile panie z recepcji - rejestracji,
                            lekarzy pielegniarki a na samym koncu wlasiciela lub wlascicieli
    • Gość: kaolek Re: WAMAP IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 01:41
      Mh ja słyszałem o innym zdarzeniu mniej pochlebnym. No cóż jedni wolą blondynki
      inni brunetki a jeszcze inni teściowe. Dla każdego coś miłego i w miarę zasług.
      Każdemu z nas wolno wypowiadać swoje opinie i osądy. Masz rację ( od rocznego
      dziecka) jest Ci lepiej czujesz się dowartościowany i uspokojony zdrowiem
      dziecka. Tylko nie wiem czy śmiać się czy płakać jak czytam "Mąż ostatnio źle
      się czuł i pojechał o 22.30 po pracy do WAMAPu, od
      ręki miał zrobione EKG przy czym wyszło, że ma migotanie
      przedsionków serca" Rozumiem że w innej przychodni podaliby pavulon lub najwyżej
      walerianę na uspokojenie.
      • Gość: ja Re: WAMAP IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 07:14
        W innej przychodni(czytaj Zielonej),nikt Cię nie przyjmie o 22.
      • Gość: dziewoczka Re: WAMAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 11:42
        nim coś nastukasz - pomyśl...
        w innej przychodni nie mogliby podać ani pavulonu ani waleriany bo...
        bo...
        bo...
        bo mają zamkniętę o tej porze, bezmózgowcu!
        zielona jest np. do 19stej !
        • Gość: pilne Re: WAMAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 14:49
          mam pytanie czy w WAMAPie przyjmuje lekarz w sobotę i niedzielę?
          i czy przyjmą osobę, która należy do zielonej?
          • Gość: ja Re: WAMAP IP: 83.238.156.* 18.06.10, 14:52
            Przychodnia Wamap jest całodobowa,ale musisz należeć do tej przychodni żeby Cię
            przyjęli.
            • Gość: pilne Re: WAMAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 14:58
              więc muszę czekać do poniedziałku by pójść do zielonej?
              o rany
              • Gość: ja Re: WAMAP IP: 83.238.156.* 18.06.10, 15:24
                Chyba że masz ochotę się przepisać.To przyjmą Cię od razu.A w Zielonej już nie
                przyjmują?Tam jest chyba do 19.
                • Gość: pilne Re: WAMAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 15:34
                  mam ochotę się przepisać, ale cały czas piszę o jutrze, o sobocie
                  • Gość: ja Re: WAMAP IP: 83.238.156.* 18.06.10, 15:47
                    Faktycznie chodziło Ci o sobotę.Zielona chyba też pracuje w sobotę.
    • Gość: kolo Re: WAMAP IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.06.10, 21:48
      super jestem zadowolony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka