Gość: Pacjęt IP: *.radio-net.info.pl 12.06.10, 14:53 Jakie macie opinie na temat Przychodni Wamap. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjent Re: WAMAP IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 15:01 Osobiście,bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deep Re: WAMAP IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.06.10, 15:02 forum.gazeta.pl/forum/w,327,109953851,109953851,Co_sadzicie_o_Przychodni_WAMAP_na_ul_Sw_Wincent.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: WAMAP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.10, 15:39 może być nie mam żadnych zarzutów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grty Re: WAMAP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.10, 15:40 mają dobrego psychiatre tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amenthotep Re: WAMAP IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 17:50 Wydaje mi się, że podczas pierwszego wątku pisali właściciele. Nie wszystko, dobre opinie. A obecnie też ich chyba widzę. Może obroty spadły i reklamę darmową chcą prowadzić. Do administratora forum! Tu misicie zwracać uwagę!!! KASA WAM UCIEKA AGORO A i jeszcze do właściciela co odpowie za chwilę, nie wizjoner ze mnie - realista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: WAMAP IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.06.10, 20:01 ja przynależę do WAMAP-u i nie narzekam. Przynajmniej nie trzeba stać w kolejce, a w razie bólu z miejsca podadzą coś rozkurczowego - nie to, co na izbie przyjęć. Kolejki i niesympatyczny personel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: WAMAP IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.10, 20:10 luz bluz a w niebie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: WAMAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 21:06 Przepisałam sie z cała rodzina i jestem bardzo zadowolona,kolejek brak, lekarz całą dobę, miły personel,same plusy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadr. Re: WAMAP IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.06.10, 23:32 Ja też jestem zadowolona. W kolorowej czekałabym na to żeby jakiś lekarz dał mi skierowanie do specjalisty tam dostałam od ręki. Polecam się przepisać. I teraz do osób które na pewno coś będą miały przeciwko - nie jestem właścicielem i sobie nie wystawiam w superlatywach opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: WAMAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 13:23 a co z badaniem krwi, moczu, kału, wymazy z gardła, nosa? gdzie się to wykonuje jeśli otrzymam z WAMAPu skierowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: WAMAP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.10, 13:31 Takie badania robią ci tam na miejscu! Ja się też przeniosłam z kolorowej przychodni bobyły tam duże kolejki i bałagan. Z wamapu jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaolek Re: WAMAP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.10, 23:43 Szedłem o zakład z kolegą że w najbliższych dniach będzie pytanie o WAMP. Obserwuje cykliczne powielanie wątku i te same pytania, dobre zabiegi socjotechniczne. Pozdrawiam "bezstronność" wypowiedzi. Czekam na wypowiedz że jedna wizyta w WAM-pie i czuje się o 20 lat młodsza/szy, cera zdrowsza i nowe żeby mi rosną.Tylko to forum to nie ten "wymiar" słuchaczy żeby to było skuteczne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evi Re: WAMAP IP: 178.56.158.* 17.06.10, 14:19 Mąż ostatnio źle się czuł i pojechał o 22.30 po pracy do WAMAPu, od ręki miał zrobione EKG przy czym wyszło, że ma migotanie przedsionków serca. Lekarz natychmiast zareagował. Ciekawa jestem czy poradnia K z ginekologiem będzie tam też działała. Bardzo by mi na tym zależało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Re: WAMAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 14:22 chce się tak przenieść ale nie wiem jak z lekarzami typu alergolog, laryngolog jak to działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niktos Re: WAMAP IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.10, 22:47 Trudno przekonac kogos, kto z gory jest nastawiony przeciwko Vamapowi. A tak jest w Twoim wypadku. Wszelkie za krutykujesz i uznajesz za teksty wlascicieli. Teraz podam 1 przyklad i rozniece miedzy przychodnia a Vamap - szczepionka skojarzona 6 w 1 dla dziecka. Bylem "klientem" przychodni - wiec dzownie i pytam kiedy taka maja. Odpowiedz mamy na miejscu prosze sie zglosic w dniu szczepienia - kade z dzieckiem. Na miejscu tekst nie mamy i robimy 5 w 1. Protestuje - nie taka byla umowa. Personel obrazony ja wku..ny. mam byc z dzieckiem po 3 dniach - jade - i szczepionki nie ma. Prosze byc za 2 dni - ale nie jade dzwonie - nie mamy, prosze dzownic jutro - dzownie nie mamy. Prosze pojutrze - dzownie - nie mamy. Prosze za 2 dni - dzownie nie mamy. Pojechalem do vamapu - krotka rozmowa i z gory mowie, ze nie bede jezdzic w te i z powrotem. Jade na wyznaczony dzien i ... wchodze a obsluga mowi - juz na Panstwa czekamy!!! Wchodze do gabinetu - lekarz i pielegniarka czekaja - pomiar dziecka, podanie szczepionki wyznaczenie kolejnych spotkan. Jako tata rocznego dziecka mowie - to jest obsluga bo dla nich kazdy pacjent to klient to pieniazki a nie jak w przychodzni jestes lub nie i tak Musi obsluga dostac wyplate. Nie chce mi sie polemizowac, ze to moj biznes, ze wlasciciel to moj kuzyn, wujek albo moja siostra :) mam to gdzies czy on chodzi na msze, czy pali papierosy itp. Dla mnie wazne jest to ze moja dziecko jest w pelni profesjonalnie obsluzone, nie czekam za recepta a lekarz slucha moich uwag i docieka co mi jest kiedy jestem u niego w gabinecie. Pozdrawiam obsluge Vamap - mile panie z recepcji - rejestracji, lekarzy pielegniarki a na samym koncu wlasiciela lub wlascicieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaolek Re: WAMAP IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 01:41 Mh ja słyszałem o innym zdarzeniu mniej pochlebnym. No cóż jedni wolą blondynki inni brunetki a jeszcze inni teściowe. Dla każdego coś miłego i w miarę zasług. Każdemu z nas wolno wypowiadać swoje opinie i osądy. Masz rację ( od rocznego dziecka) jest Ci lepiej czujesz się dowartościowany i uspokojony zdrowiem dziecka. Tylko nie wiem czy śmiać się czy płakać jak czytam "Mąż ostatnio źle się czuł i pojechał o 22.30 po pracy do WAMAPu, od ręki miał zrobione EKG przy czym wyszło, że ma migotanie przedsionków serca" Rozumiem że w innej przychodni podaliby pavulon lub najwyżej walerianę na uspokojenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WAMAP IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 07:14 W innej przychodni(czytaj Zielonej),nikt Cię nie przyjmie o 22. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewoczka Re: WAMAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 11:42 nim coś nastukasz - pomyśl... w innej przychodni nie mogliby podać ani pavulonu ani waleriany bo... bo... bo... bo mają zamkniętę o tej porze, bezmózgowcu! zielona jest np. do 19stej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilne Re: WAMAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 14:49 mam pytanie czy w WAMAPie przyjmuje lekarz w sobotę i niedzielę? i czy przyjmą osobę, która należy do zielonej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WAMAP IP: 83.238.156.* 18.06.10, 14:52 Przychodnia Wamap jest całodobowa,ale musisz należeć do tej przychodni żeby Cię przyjęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilne Re: WAMAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 14:58 więc muszę czekać do poniedziałku by pójść do zielonej? o rany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WAMAP IP: 83.238.156.* 18.06.10, 15:24 Chyba że masz ochotę się przepisać.To przyjmą Cię od razu.A w Zielonej już nie przyjmują?Tam jest chyba do 19. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilne Re: WAMAP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 15:34 mam ochotę się przepisać, ale cały czas piszę o jutrze, o sobocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WAMAP IP: 83.238.156.* 18.06.10, 15:47 Faktycznie chodziło Ci o sobotę.Zielona chyba też pracuje w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: WAMAP IP: *.swiecie.vectranet.pl 18.06.10, 21:48 super jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś