Gość: Zainteresowany IP: 81.219.127.* 25.07.10, 13:24 Mam pytanko.Mam zamiar złożyć dokumenty do pracy w tej firmie,ale słyszałem,że tam też nie jest za wesoło mobing itd.czy ktoś coś wie i poleca?dzięki za szczere odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abzac Re: Firma Corex IP: *.swiecie.vectranet.pl 25.07.10, 17:13 Zainteresowany przecież Ty tam pracujesz. Jeśli chcesz sobie popłakać na pracodawcę lub ponarzekać to może lepiej gdzie indziej? Jeśli naprawdę szukasz pracy to złożysz papiery wszędzie nie pytając o opinię na tym nędznym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajnteresowany Re: Firma Corex IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.10, 20:29 Do Abzac.Dlaczego pracuje?zawsze chciałem tam pracować mój kolega kiedyś tam pracował,ale mi nie polecał chociaż żle tam nie zarabiał,ale nie o to chodzi chciałem tylko popytać o opinie kogo innego czy to prawda,ale widze ze nie ma co zawsze jakiś błazen do negatywnych komentarzy się znajdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abzac Re: Firma Corex IP: *.swiecie.vectranet.pl 25.07.10, 20:32 Pisząc błazen mówisz o sobie tak? Skoro tak chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś