Gość: Maniek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.10, 10:19 Czy znacie jakiś dobry program, ale taki, który nie wymaga połączenia z internetem? Większość tych, które do tej pory ściągałem nie można zainstalowac bez netu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michu Re: Program do konwertowania plików do formatu MP IP: 94.254.128.* 14.12.10, 14:47 www.pazera-software.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: Program do konwertowania plików do formatu MP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 19:39 CD-EX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Program do konwertowania plików do formatu MP IP: *.piastlan.net 15.12.10, 03:40 Może sprecyzuj pytanie. Z czego na to MP3 ma skonwertować? Jeżeli z płyty CD to polecam CDex. Sam używam jeżeli chcę sobie jakąś płytę zgrać na komputer i jestem zadowolony. Szybko, prosto i przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Program do konwertowania plików do formatu MP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.10, 17:16 Wyłącznie konwertowania - w możliwie najlepszej jakości - muzyki z płyty CD do formatu MP3 Odpowiedz Link Zgłoś