Gość: Juka IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 28.02.05, 22:15 CZY WDA UTRZYMA SIE W IV LIDZE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cobraswiecie Re: WDA Świecie 01.03.05, 00:03 Jak narazie to trudno to określić-musi sie zacząć sezon.Jezeli patrzec na poczynania z (1rundy) to mozna powiedziec ze kilka zespołów gra słabo.Z 3 poczatkowe mecze powinny poakzac w jakim stanie zgrania jest Świecki KS. Odpowiedz Link Zgłoś
yankes666 Re: WDA Świecie 10.03.05, 23:57 Pewnie, ze WDA sie utrzyma. Ten kto jest innego zdania niech lepiej sie w ogole nie pojawia na stadionie na meczu!! Jestem przekonany, ze swiecki klub pozostanie w IVlidze. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic10 Re: WDA Świecie 11.03.05, 21:29 Myślę,że powinniśmy przestać zrzędzić i pomóc chłopakom z Wdy,którzy i tak są w niezłych opałach...utrzymanie IV ligi w Swieciu to rzecz oczywista...Yankes wielki plusior oby więcej takich ludzisk jak Ty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chelminiak Re: WDA Świecie IP: 81.210.32.* 12.03.05, 01:00 Jestem pewny ze Wda sie utrzyma a nawet lekko podniesie w tabeli!!! Pozdro.Rangiz z Chelmna!!! Odpowiedz Link Zgłoś