Dodaj do ulubionych

ZAKICHANA ENERGETYKA

IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 11:00
Powoli zakłady energetyczne doprowadzają mnie do szału, jest to kolejny
przejaw "polskiego dbania o klienta", przecież jestem ich klientem opłacając
rachunki za energię.Mianowicie chodzi o to,że ( mieszkam na mariankach) w
godzinach południowych tzn. około 9-13 zawsze , prawie co 2-3 dni następują
chwilowe przerwy w dostawie prądu.I teraz zwracam się z uprzejmą prośbo do
was panowie z energetyki, mam sprzęt komp.warty grube pieniądze i jęsli coś
się stanie z nim złego na skutek waszych zasr.anych zabaw z prądem to się
policzymy , np. kreski na samochodzie się pojawią, .A jeżeli to już jest
konieczne takie wyłączenie prądu , to pofatygujcie się skserować ze 100
karteczek z informacją że coś będziecie robić i ozklejcie je po klatkach i
kłopot z bani.Pamiętajcie palanty bądzmy dla siebie życzliwi, to się napewno
opłaci. POZDRAWIAM.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kules74 Re: ZAKICHANA ENERGETYKA IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 13:18
      Masz słuszną racje. Ja mieszkalem kiedys w innej miejscowosci Kuj-Pom i tam
      wylanczanie prądu nastepowalo po uprzedzeniu 4-5 dni przed, ale takie miejsce
      mialo moze raz na kwartal. Raz zdarzylo sie ze podczas wyładowań atmosf.
      wylaczyli mi prąd gdzie spalili mi urzadzenie RTV, ale po zgloszeniu tego faktu
      kazali mi naprawic na swoj koszt gdzie oddali mi potem za naprawe. To co tu w
      Swieciu sie dzieje to absurd. Już nie nadażam ustwiać zegarków w urządzeniach
      elektronicznych. Wyłączenia pradu ostatnio następują tu średnio co 2 doby ,
      nawet mogę smiało powiedzieć, że ostatnie kilka dni co dobe.
      Pieprzyć takie usługi.

Pozdrawiam
      Kules74
      • Gość: maciej Re: ZAKICHANA ENERGETYKA IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.07.02, 15:03
        kup sobie UPS-a to nie bedziesz miał takich problemów
        • Gość: NIN Re: ZAKICHANA ENERGETYKA IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.07.02, 07:50
          Po co UPS? Mieszkańcy Świecia bądźcie niezależni od tego państwowego molocha,
          który nic nie robi sobie ze swoich klientów. Proponuję alternatywne źródła
          energii - elektrownie wiatrowe. Są w naszym województwie, dokładniej w
          okolicach Golubia-Dobrzynia osoby, które wykorzystują ten rodzaj energii.
          Pzdr.
        • Gość: linux Re: ZAKICHANA ENERGETYKA IP: 195.94.213.* 08.10.02, 18:38
          Jaki UPS, chłopie pomyślu, UPS do domu. Co Ty fabryke masz w domu ?
          UPS stosuje sie w przemysle. Zasranym obowiazkiem Energetyki powinno byc
          dostarczanie energii bez wylaczen - czytaj UPS.

linux
    • Gość: lalka Re: ZAKICHANA ENERGETYKA IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 20:22
      jesli jeszcze raz wylacza niespodziewanie prad na Maraiankach, to sie wsciekne,
      do pozdrowien dla energetykow dolacze rachunek za komputer !!!!!
    • Gość: No_&_no Re: ZAKICHANA ENERGETYKA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 01:19
      Właśnie czytałem wasze wypowiedzi i te dupki wyłączyły prąd: 1.08.2002
      godz.0:53.
      Co to za patałachy od hodowli krów chyba, że nie potrafili i nie potrafią
      zabezpieczyć stałych dostaw prądu ??????
      Najwyraźniej nikt jeszcze tam nikomu nie dał w dupę, proponuję wywalić
      wszystkich kierowników i patałachów w górę bez względu na koneksje, które
      zapewne są skoro prądem zarządzają niefachowcy i indolenci. Myślą, że gdy jako
      powód podadzą stare przewody to wystarczy by się usprawiedliwić, hehe.
      To dlaczego ich nie wymienili? Pewnie jak na patałachów przystało powiedzą, że
      nie ma na to pieniędzy, hehe. Więc lepiej robić ludziom świństwa i prąd
      wyłączać ??? Pieniądze są - dupki, tylko wy nie wiecie jak i skąd bo jestecie
      d...
      • Gość: lalka Re: ZAKICHANA ENERGETYKA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.02, 20:06
        Energetyka ma stary i przestarzaly sprzet, ( dowiedzialam sie wlasnie z pewnego
        zrodla), ktory ciagle nawala, ale w ostatecznosci co to mnie obchodzi?, ja
        place rachunki i chce byc informowana o wszelkich przerwach w dostawie pradu,
        czy to naprawde az tak duzo?
      • Gość: pajęczarz Re: ZAKICHANA ENERGETYKA IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 01:17
        Masz rację nono. Te d... tylko kasę biorą i nie robią poza tym nic. Co to za
        fachowcy którzy nie potrafią zapewnić stałego przesyłu prądu w tak dużej
        miejscowości? To naprawdę niebywałe i nie wierzę, że płazem ich tak zostawią bo
        tak samo było kiedyś w Starogardzie, wywalili d... i prąd jest!!!!
        Wywalić na zbity pysk !!!!!!!!!!!!!!
        Świeczki muszę palić jak w XVIII wieku ale co z kompem ????
        • dor-ka Re: ZAKICHANA ENERGETYKA 09.08.02, 10:18
          Tłumaczenie, że mają stary sprzęt nie bardzo mi pasuje. Jak jest stary to
          niech go wymienią. Przecież zakłay energetyczne to najbardziej dochodowe
          przedsiębiorstwa w kraju (wystarczy spojrzec na rankingi i porównania), więc na
          brak pieniędzy nie powinny raczej narzekać. Zreszta przecież kilka tygodni temu
          zafundowali nam kolejna podwyżkę cen za prąd.
    • Gość: linux Re: ZAKICHANA ENERGETYKA IP: 195.94.213.* 08.10.02, 18:33
      Masz chłopie rację. Jak będziesz chciał porysować trochę samochodziki palantom
      z energetyki, daj znać chętnie się przyłaczę.

linux
    • Gość: palant Re: ZAKICHANA ENERGETYKA IP: 80.51.243.* 16.04.03, 11:11
      i co palanty wyszlo?
      • Gość: Tom V Re: ZAKICHANA ENERGETYKA IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 15.04.04, 18:39
        Chyba nic nie wyszło?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka