Dodaj do ulubionych

Wda gromi Dąb Potulice 6:1

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 18:43
To była duża niespodzianka. Wda rozgromiła Dąb Potulice 6:1 ( 3:0) Ci co przyszli na stadion Wdy, mieli okazje cieszyć się z efektownych bramek piłkarzy Mariusza Modrackiego. Osłabiony zespół pokazał klasę a Damian Lonser olbrzymie możliwości, bramka i 4 asysty!!! To efekt dobrej pracy na treningu, zawodnika z trenerem, który wierzył w jego możliwości i klasę.
Pierwszą bramkę zdobył Robert Kowalczyk po podaniu Marcina Sarneckiego, drugą po akcji Damiana do bramki trafił Jarek Tomczuk, trzecią ustawiającą mecz, po błedzie bramkarza Marcin Sarnecki, po przerwie po rajdzie Lonsera do bramki trafił Przemysław Kozicki, z podania Tomka Kempińskiego gola strzelił Damian Lonser i ostatnią Jacek Groclik. Z powodu kontuzji opuścił boisko Dawid Tatarowicz, po brutalnym faulu piłkarza gości Marcin Sarnecki a na koniec kontuzja kostki odnowiła się Jarkowi Tomczukowi. Na szczęście dobre zmiany dali Jacek Groclik, Andrzej Gładek piękne podania nie wykorzystane przez kolegów i Tomasz Kempiński asysta przy bramce Damiana.
Obserwuj wątek
    • Gość: kinuh Re: Wda gromi Dąb Potulice 6:1 IP: 83.2.9.* 08.10.06, 19:08
      NIe Jacek Groclik tylko Goclik
      • Gość: Kibol Re: Wda gromi Dąb Potulice 6:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 20:40
        Sobotni mecz mi się podobał i oby tak dalej.Byłem na stadionie Wdy przed tygodniem
        gdy grała Wda II.Mecz wygrała Wda ale było mi smutno gdy widziałem na boisku 8
        połkarzy Wdy i samotnego trenera na ławce rezerwowych.Trener chyba bardzo dobry
        bo mecz wygrali piłkarze Wdy ale z dyscypliną u niego chyba jest nie tak gdy nie
        przychodzą na mecz piłkarze,i to w dodatku na własnym stadionie.Mam nadzieję że
        zarząd klubu wyciągnie właściwe wnioski z tego meczu jak również w stosunku do
        trenera tego zespołu -WSTYD.
        • Gość: kkkk Re: Wda gromi Dąb Potulice 6:1 IP: 81.198.82.* 09.10.06, 22:01
          wreszcie pare goli- BRAWO CHLOPAKI!!!!
          BEDZIE V LIGA!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka