sauber1 16.06.08, 02:21 Sami Swoi - epopeja narodowa )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: Witam Gości :))) 02.07.08, 01:26 "Proszę trzymać się tematów (wątków), bo wkrada się bałagan." Coby mi tak nie było, że będę zmuszony kazać usuwać, ale zablokowanych, odrzuconych chętnie tu widzę, byleby z humorkiem i tak na wesoło, zapraszam )) Odpowiedz Link
sauber1 Re: Witam Gości :))) 12.07.08, 15:44 Wiecie co? Kiedyś w poczytnym piśmie zamieściłem taki oto tekst: "Ale ... (tu imię) nie dąsaj się na to, że tak przedstawiłem sprawę, jak masz ochotę zapraszam do siebie na forum, tam można praktycznie o wszystkim i byle jak się zachowywać, byle by zachować się wystarczy, pełen luz i tolerancja, tylko nie pluć na podłogę mi proszę !!!" I Wiecie co? I nic, zero odzewu, to przykre Z racji tego, że apolityczny jestem nigdzie mnie nie lubią, nie chcą widzieć i co ja mam teraz począć??? Chyba jednak filmiki sobie na czasie pooglądam, a co mi tam? )) Odpowiedz Link
dunka76 Re: Witam Gości :))) 12.07.08, 17:14 Sauber jak to nigdzie Cię nie lubią? Lubią Cie tu, lubią Cie tam, ja Ciebie lubię i nie tylko A więc głowa do góry i do przodu marsz! To moje ulubione zdanie )) Pozdrawiam Odpowiedz Link
sauber1 Re: Witam Gości :))) 12.07.08, 23:26 dunka76 napisała: > Sauber jak to nigdzie Cię nie lubią? Lubią Cie tu, lubią Cie tam, ja Ciebie > lubię i nie tylko > A więc głowa do góry i do przodu marsz! To moje ulubione zdanie )) > Pozdrawiam Dziękują Ci Dunka, potrafisz zawsze być bardzo miła )) Odpowiedz Link
dunka76 Re: Witam Gości :))) 13.07.08, 10:12 Ależ nie ma za co. Napisałam prawdę. Staram się być w życiu miła, dobra, a na pewno jestem spontaniczna i roztargniona )) Odpowiedz Link
zmija_1 Re: Witam Gości :))) 14.07.08, 11:26 Sauber jesteś super.Lubię takich gości.Tak trzymaj!!Pozdro. "Nic co robisz nie jest stratą czasu,jeśli umiesz mądrze korzystać z własnych doświadczeń." Odpowiedz Link
sauber1 Re: Witam Gości :))) 16.07.08, 02:12 - Doskonały gość to taki, przy którym gospodarz czuje się jak u siebie w domu. Zatem Gościu, siądź pod mym liściem, a odpocznij sobie )) Odpowiedz Link
stanislaw0074 Re: Witam Gości :))) 16.07.08, 07:32 Gość w dom Bóg w dom? O przepraszam ale To chyba jakiś żart tak naprawdę To przecież Szanowny Pan Jest tutaj cały czas U siebie to Pańska chałupa Od morza do Tatr i Pańskie oko Tuczy tego polskiego konia, tego ducha Pilnuje aby nie zamarło, aby nie zgasło To płomienisko, to nasze domowe Każdego dnia oddajesz nam siebie Po kawałku i nic z Ciebie nie ubywa Hojną dłoń masz i szczodrobliwie Pozwalasz ze słów swoich czerpać To, co każdemu wedle tego Co potrzebuje Gość w dom? Tu wszystko Twoje Jak nigdzie tak tutaj każdy patrzy Na lada drgnienie Twoich warg I szept lada jaki staje się gromem Witaj więc wędrowcze w domu swoim Zrzuć umęczone wędrowaniem buty Obmyj w Gople stopy twarz w wodzie przejrzyj Gość w dom? Wolne żarty, toć gospodarz wraca By udoju dojrzeć i plonów zebranych A my tu wszyscy czekamy bardzo długo czekamy Na Twój gest jedyny, Twoją twarz ku ziemi Nachyloną do pocałowania. Odpowiedz Link
sauber1 Re: Witam Gości :))) 21.07.08, 02:12 stanislaw0074 napisał: > ... Gość w dom? Wolne żarty, toć gospodarz wraca > By udoju dojrzeć i plonów zebranych > A my tu wszyscy czekamy bardzo długo czekamy > Na Twój gest jedyny... No tak, ale gospodarz być może wyjedzie i daleko z potrzeby ducha, serca i obowiązku, które mu życie nakłada??? Ale niemniej gorąco wita miłych gości )) Odpowiedz Link
akrim-1 Re: Komu w drogę...... 31.07.08, 21:57 "Koń zna swoją drogę, człowiek jej nie zna" "Jest droga co komuś wydaje się słuszna, a w końcu prowadzi do zguby" Odpowiedz Link
dor-ti Re: Witam Gości :))) 02.08.08, 15:02 Witam, czy można tu na chwilę przycupnąć ? bo odmówiono mi wizyty na forum 40+ ...a jak przeczytałam wcześniej,jest to forum dla odrzuconych właśnie )) Odpowiedz Link
sauber1 Re: Witam Gości :))) 02.08.08, 15:53 dor-ti napisała: > Witam, czy można tu na chwilę przycupnąć ? ... Odpowiedz Link
dor-ti Re: Witam Gości :))) 02.08.08, 22:54 sauber1 napisał: A jasna że można, a nawet wypada, witaj dor-ti)) Dziękuję )) Trochę zeszło zanim znalazłam to forum i już się cieszę, bo przeczytałam kilka fajnych przepisów grillowych Pozdrawiam. Odpowiedz Link
anula.71 Re: Witam Gości :))) 04.08.08, 19:31 Witam. Jestem zupełnie nowa i zielona jak szczypiorek To pierwsze forum i mój pierwszy post na gazecie Mam nadzieję, że ciepło mnie przyjmiecie Pozdrawiam Odpowiedz Link
stanislaw00074 Re: Witam Gości :))) 04.08.08, 20:55 Witam Ciebie, witam Ciebie jak się masz, jak się masz. Wszyscy Cię lubimy, wszyscy Cię lubimy bądź wśród nas, bądź wśród nas. Odpowiedz Link
anula.71 Re: Witam Gości :))) 04.08.08, 21:21 Czesc Stanislaw. Jezeli dla mnie to powitanie to dzieki Na razie ucze sie jak tu sie poruszac Mysle z czasem bedzie coraz lepiej Odpowiedz Link
sauber1 Re: Witam Gości :))) 05.08.08, 01:21 Nie przejmuj się każdy pierwszy raz jest podobny, nawet jak kolejny. Witamy )) Odpowiedz Link
anula.71 Re: Witam Gości :))) 05.08.08, 08:50 Dziekuje bardzo za przyjecie mnie . Milo mi.. Odpowiedz Link
sauber1 Re: Witam Gości :))) 05.08.08, 23:05 Jak tak pada deszczyk, to aż miło, wszyscy rwą się do pisania, cenna każda chwila )) Odpowiedz Link
dor-ti Re: Witam Gości :))) 05.08.08, 23:48 anula.71 napisała: > Czesc Stanislaw. Jezeli dla mnie to powitanie to dzieki > Myślę, ze podzielimy się tym rymem, bo tam się powtarza po dwa razy )) chyba nie masz nic przeciw, ze pół będzie i dla mnie na powitanie bo ja tu też nowa. Odpowiedz Link
anula.71 Re: Witam Gości :))) 06.08.08, 16:17 Dor-ti..nie ma sprawy..we dwoje raźniej. Pozdrowionka))) Odpowiedz Link
stanislaw00074 Re: Witam Gości :))) 06.08.08, 21:25 czy chcecie się tu zadomowić na dłużej, czy to tylko wakacyjny,przypadkowy spacerek? Odpowiedz Link
dor-ti Re: Witam Gości :))) 07.08.08, 21:41 Hmmm...... a mogę zapytać dlaczego pytasz? Zaglądam tu codziennie ale tylko czytam na razie. Odpowiedz Link
radca pozdrawiam wszystkich i prosze o przyjecie mnie tu 07.08.08, 21:49 byc moze bede mogl poczytac tutaj wiele postow i uczestniczyc w dyskusji ? pozdrawiam kazdego tutaj - radca Odpowiedz Link
abutollong Re: pozdrawiam wszystkich i prosze o przyjecie mn 07.08.08, 21:51 I ja to wiem. Niby nic a tak to sie zaczeło Odpowiedz Link
sauber1 Re: pozdrawiam wszystkich i prosze o przyjecie mn 07.08.08, 22:57 radca napisał: > byc moze bede mogl poczytac tutaj wiele postow i uczestniczyc w > dyskusji ? > > pozdrawiam kazdego tutaj - > radca Tu wszytko można. Witam Odpowiedz Link
sauber1 Re: Witam Gości :))) 09.08.08, 01:40 dor-ti napisała: > Hmmm...... a mogę zapytać dlaczego pytasz? > Zaglądam tu codziennie ale tylko czytam na razie. Tym nie należy się przejmować, wszyscy tak mają, a od czegoś zacząć też trzeba, za rok nie będziesz już o tym pamiętać, znów będzie lato )) Odpowiedz Link
dor-ti Re: Witam Gości :))) 09.08.08, 09:32 sauber1 napisał: > dor-ti napisała: > > > Hmmm...... a mogę zapytać dlaczego pytasz? > > Zaglądam tu codziennie ale tylko czytam na razie. > > Tym nie należy się przejmować, wszyscy tak mają, a od czegoś zacząć też trzeba > , > za rok nie będziesz już o tym pamiętać, znów będzie lato )) Ale na to następne trzeba będzie czekać kolejny, długi rok... za długo...stanowczo za długo. Miłego dnia. Odpowiedz Link
rudkaaa Re: Witam Gości :))) 10.08.08, 11:36 Witam))kliknęłam sobie w link zamieszczony w sygnaturce iii....proszę-jakie fajne forum)))znane mi i lubiane nicki)) Pozdrawiam serdecznie)))) Odpowiedz Link
sauber1 Re: Witam Gości :))) 06.10.08, 09:06 Witam Gości, a tych zaproszonych szczególnie Odpowiedz Link
sauber1 : 23.03.09, 00:11 Nieuchronnie zbliżamy się do dwutysięcznego wpisu, pożegnania nadszedł czas ... www.youtube.com/watch?v=zqTVKag_NPk Odpowiedz Link