Dodaj do ulubionych

Odchudzanie...

02.05.08, 19:17
Zachęcam wszystkie osoby które rozpoczęły lub mają zamiar zacząć się odchudzać do podzielenia się swoimi sposobami na walkę z nadwagą i sukcesami w tym zakresie. Pozdrawiam.
P.S. Zapraszam na mojego bloga coq.blox.pl/html gdzie piszę o swoim sposobie na walkę z balastem :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Limes Re: Odchudzanie... IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.08, 20:11
      Ja odchudzam sie jak zwykle o tej porze roku he he he.Zawsze jest to A6W.Możesz
      sprawdzić w necie.Są to ćwiczenia-efekt zajefajny.Chudnie się bardzo szybko i
      jaki brzusio do tego.Przy wzroście 180 najwięcej ważyłem 96 i schudłem w 2
      miechy do 82.Bloga przeczytałem :P
      • drugizbychu Re: Odchudzanie... 05.05.08, 14:38
        Limes- czy przy stosowaniu A6W stosujesz również jakąś dietę? Czy
        robisz wszystkie serie od razu czy tez rozkladasz sobie je na 3 razy
        dziennie? z gory dziekuje za odpowiedz.pozdr
        • Gość: Limes Re: Odchudzanie... IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.08, 15:11
          Ćwiczę raz dziennie,żadnej diety nie stosuję,nie jadam po 18.Dzisiaj już
          ćwiczyłem 3 dzień po 18 powtórzeń.Z podłogi wstaję mokry jak szczur,ale efekty
          są.Ćwiczeń nie należy rozkładać na raty.Robimy w jednym ciągu.Pozdrawiam
    • Gość: ziomal Re: Odchudzanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 07:31
      walczcie z wagą i aby wystarczyło wam sił nie poddawajcie sie waga szybko wraca
      moim jedynym wyjsciem byla gastroplastyka żoładka a waga była potezna ale nie
      żałuje waga spada po ok 10 kg miesiecznie zabieg miałem na poczatku marca wiec
      jeszcze cwiczyc czy biegac za intensywnie nie mogę problem jedzenia jest
      zakodowany w naszej psychice ona jest odpowiedzialna za nasza nadwage
      pozdrawiam i zycze powodzenia
    • Gość: ciekawy Re: Odchudzanie... IP: *.swc.vectranet.pl 05.05.08, 11:40
      a jzda na rolkach w czyms pomoze czy to tylko turystyka bez efektow
      na "brzuchu"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka