Dodaj do ulubionych

instruktor jazdy n-ki sandomierza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 18:40
uwazajcie na N-ki na numerach TSA jedzi w niej jakis instruktor
WESOLEK Kursant pokazuje ze skreca w lewo przygotowuje sie do
skretu a potem............ zmienia kierunek i jedzie w prawo
A instruktor ma radoche ze malo nie doszlo do zderzenia Ciekawe po
co on siedzi kolo uczacego sie?!
Obserwuj wątek
    • Gość: anty ELKA Re: instruktor jazdy n-ki sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 21:40
      bo wszystkie elki to qutafony
    • Gość: ja Re: instruktor jazdy n-ki sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 13:09
      Parę dni temu wracałem z Sandomierza do TBG. i rzeczywiście przede
      mną jechała Lka TSA (tata sprzedał antonówkę), która normalnie
      jechała wężykiem po drodze w środku rozbawiona ferajna ( laska za
      kierownica i chłopak instr. i z tyłu druga panna) Ja nie wiem co oni
      robili w tym aucie ale wyglądało na to że pan instruktor chyba był w
      trakcie końskich zalotów o zgrozo do panny która w tym czesie
      siedziała za kierownicą.
      I dodam tylko że dobrze widziałem co sie tam dzieje bo długo
      jechałem za nimi.
      Niestety wązka droga pomiędzy Tbg a Sand. uniemozliwia wyprzedzanie
      np. tak "niebezpicznych przeszkód" na drodze i człowiek czasem
      ryzykuje życiem jadąc za jakimś cymbyłem z Sandomierza który w aucie
      podrywa swoje uczennice nie zdając sobie sprawy z konsekwencji,
      swojego nieprofesjonalnego zachowania.
      • Gość: kierowca Re: instruktor jazdy n-ki sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.09, 17:43
        nastepnym razem to sie takiego zawalidroge szybko wyprzedza,daje po sygnale i po
        hamulcach,
        wszyscy w srodku maja mokro,a takie pseudo instruktorzyny sie w koncu zesraja ze
        strachu
        • Gość: ja Re: instruktor jazdy n-ki sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 14:19
          bardzo mądrze.. następny ułan..
        • Gość: Tarnobrzeżanin Re: instruktor jazdy n-ki sandomierza IP: 83.1.112.* 09.11.09, 14:29
          Uwaga do "kierowcy", pamiętaj że na drodze do Sandomierza jest do 23.00 50
          km/godz. poza krótkim odcinkiem w Sielcu, tak więc nie masz prawa nikogo
          poganiać kto jedzie z taką prędkością, bo to ty zrobisz z siebie idiotę. Poza
          tym pamiętaj, że taka osoba się uczy, chociaż sądząc po tym co piszesz to tobie
          właśnie przydałoby się kilka lekcji. Nie którym po prostu tylko wydaje się że są
          super kierowcami, a w rzeczywistości... Jak jest każdy widzi... Tak więc, więcej
          pokory dla własnych umiejętności i wyrozumiałości dla innych.
          • Gość: tomek Re: instruktor jazdy n-ki sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 19:14
            nikt tu nie krytykuje kursanatow tylko INSTRUKTORA jazdy Jesli tak
            bedzie uczyl zachowania sie w samochodzie to nie zycze spotkania z
            nimi na drodze
            • Gość: instruktor TBG Re: instruktor jazdy n-ki sandomierza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 22:01
              Po pierwsze przedmowca napisal racje mowiac ze obowiazuje głownie
              50km/h poza tym, każda osoba która wsiada za kierownice na
              pierwszych godzinach ma poprostu problem z jazdą po prostej, więc
              jazda "wężykiem" jest jak najbardziej możliwa. Niekoniecznie
              instruktor musiał na to reagować skoro kursantka nie zmieniała pasa
              ruchu i nie przejezdzala przez linie rozdzielająca pasy, gdyż to na
              nic. Kursant sam z czasem dochodzi do wprawy i jazda po prostej
              przychodzi mu z łatwością tak, więc więcej cierpliwości i
              wyrozumiałości:) Pamietajmy wszyscy jak my zaczynaliśmy...
              • Gość: ja Re: instruktor jazdy n-ki sandomierza IP: 212.160.110.* 09.11.09, 22:44
                Czytajcie uważnie i ze zrozumieniem! Tematem jest niepoprawne zachowanie
                instruktora i jego bezmyślność.
                A co do ograniczen na drodze to wszyscy wiemy ile tam sie jezdzi czyli 60-100
                km/h więc panie instruktor TBG czytaj pan jeszcze raz.
                Sam kolego na pewno nie jezdzisz 50km/h tylko szybciej więc bez pouczeń!
                Jeśli kursant ma kłopoty z jazdą po prostej to co za bałwan wyjeżdża z nim na
                droge publiczną! Plac plac i jeszcze raz plac! a nie pchacie sie z ludzmi po 2
                godz. za kierownicą w najbardziej zatłoczone miejsca!
                Stuknij sie pan(instruktor TBG) w łeb i przeczytaj jakie bzdury piszesz!
                • Gość: instruktor TBG Re: instruktor jazdy n-ki sandomierza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.09, 23:08
                  Po pierwsze to Ty może poprostu zazdrościsz mu jego pracy?! Nie jest
                  to wbrew pozorom łatwy kawałek chleba i też nie chce go bronić ale
                  weź to pod uwage, że nie można z kimś jezdzic 10 godz po placu !!!
                  Jedni szybciej łapią na czym to wszystko polega inni troszke pozniej
                  zresztą! Znak na dachu " L " obliguje Cię do zachowania szczególnej
                  ostrożności względem tak oznakowanych pojazdów:) a co do instruktora
                  to sprawa jest prosta.. z nimi to jak z duchownymi.. jedni są z
                  powołaniem a inni bez i wszystko jasne pozdrawiam :)
                  • Gość: ja Re: instruktor jazdy n-ki sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 13:20
                    Wszystko zgadzałoby się gdyby instruktorzy nie wyjeżdzali na drogę
                    publiczną z kompletnie niewyszkolonymi uczniami..
                    • Gość: kierowca Re: instruktor jazdy n-ki sandomierza IP: 83.1.124.* 10.11.09, 13:38
                      ja tylko nie mogę pojąć dlaczego instruktorzy nie korygują błędów
                      na bieżąco czyżby sami nie znali przepisów?
                      • Gość: proboszcz Re: instruktor jazdy n-ki sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 14:34
                        przyjeżdżaja tacy z ostrowca czy innego kraśnika, ładują czterech kursantów do
                        207ki i jadą na podbój Tarnobrzega. Raz, że to niezgodne z przepisami aby w
                        aucie L-ce siedział ktokolwiek oprócz kursanta i instruktora a dwa to podziwiam
                        desperację tych biednych ludzi, którzy na pół dnia wybierają się do nas by
                        pojeździć godzinę czy dwie.
              • Gość: proboszcz Re: instruktor jazdy n-ki sandomierza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 14:31
                pierdzielisz, panie!

jak możesz wypuszczać kogokolwiek na drogę publiczną kto po placu manewrowym
                prosto jeździć nie umie??!!!

takie jak pana tłumaczenie to po prostu KPINA! za moich czasów, kiedy ja robilem
                prawo jazdy (TOSM) instruktor to byl ktoś. patrząc na dzisiejszych instruktorów
                mam wrażenie, że moze nim zostac nawet debil.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka