Dodaj do ulubionych

Gdzie kredyt samochodowy?

IP: 83.1.122.* 20.11.09, 19:08
Chce kupić auto na kredyt, gdzie najkorzystniejszy kredyt w naszym
grodzie? Do jakiego banku się udać?
Obserwuj wątek
    • Gość: samochodowy pirat Re: Gdzie kredyt samochodowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 17:19
      biuroekspert.systempartnerski.pl/ tu masz kilka banków -
      sprawdz ... dla kazdego warunki sa inne... mi zaproponowali z dwóch
      nawet nawet na tyle że opłacało mi sie jechac do Rzeszowa podpisac
      umowe .
      • Gość: kredyt Re: Gdzie kredyt samochodowy? IP: *.chello.pl 24.11.09, 19:05
        Santander Consumer Bank - Tutaj masz ofertę kredytów samochodowych.
        • Gość: wlad na kredyt samochodowy w Santander to uwazaj IP: *.elartnet.pl 25.11.09, 18:46
          na kredyt samochodowy w Santander to uwazaj, predzej zaciagnij w providencie.
          Szkoda nerwow, juz ponad pol tysiaca klientow tego pseudo banku skupia sie na
          forum nabici w santander:
          spoznisz sie chwile ze splata i juz sprawa i windykatora, kredyty maja
          zwiekszane oprocentowanie ale nie zmniejszane przy zmianie paramaetrow

tragiczny kontakt z bankiem i nie przestrzeganie dobrych praktyk zbp
          • Gość: Staszek Re: na kredyt samochodowy w Santander to uwazaj IP: 83.1.122.* 26.11.09, 19:50
            Santander faktycznie jakiś dziwny jest.
            W komisie polecali mi ofertę Fortis Banku, byłem w banku popytać, ale
            dziewczyna, która w Tarnobrzeskim Fortisie zajmuje się kredytem
            samochodowym to jedno wielkie nieporozumienie.
            Jakaś mało rozgarnięta, chyba chciała mnie zbyć.
            Taka typowa pindzia ze wsi w obdartych kozakach.
            Pojadę do Fortisu do Stalowej albo Rzeszowa i może się coś dowiem.
            • Gość: piotr Re: na kredyt samochodowy w Santander to uwazaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 19:25
              Pindzia a co Ty wiesz Człowieku, taka kobieta to klasa, informacji udziela
              wszystkich potrafi przekonać do skorzystania z oferty a nie wcisnąć kredyt,
              działa szybko, sprawnie i profesjonalnie podchodzi do tematu.Polecają ją w
              komisach bo przede wszystkim działa sprawnie i profesjonalnie a na tym klientom
              zależy najbardziej, udzieliła mi kredytu w jeden dzień a Prometeusz robił 3 dni
              kredyt mojemu koledze, warta polecenia i skorzystania z kredytu.
              • Gość: Kredytobiorca Re: na kredyt samochodowy w Santander to uwazaj IP: *.smsiarkowiec.pl 16.08.10, 23:05
                Z oferty Prometeusza korzystałem i jestem bardzo zadowolony,
                podobnie jak moi znajomi, godny zaufania, profesjonalna na
                najwyższym poziomie obsługa i wiele lat doświadczenia. Polecam.
        • rbg000 Re: Gdzie kredyt samochodowy? 26.08.10, 11:35
          kolejny szeptany marketing się odezwał :P

Autorze wątku,
          nikt Ci nie powie wprost idź tam i tam, bo tam dają to i to. najlepiej będzie
          jeśli sam osobiście pochodzisz sobie po różnych oddziałach i porozmawiasz z
          doradcami. oni zawsze dostosowują ofertę do tego, kogo widzą. nie okłamujmy się.
          nie ma jednolitych kredytów dla wszystkich. zajmuje to sporo czasu, ale może
          okazać się opłacalne. zależy Ci przecież na jak najlepszych warunkach. póki co
          możesz sobie zajrzeć tutaj
          www.alertfinansowy.pl/alerty/news/2936-oferty-specjalne-wsrod-kredytow-samochodowych.html
          i przynajmniej z grubsza ocenić, gdzie udać się w pierwszej kolejności.
    • Gość: Marek Re: Gdzie kredyt samochodowy? IP: *.centertel.pl 26.11.09, 21:00
      Wpadlem w to po uszy Hm ,,kredyt w Fortis banku 55 tys kredyt byl na lat 7
      spacilem 3 lata i do spalty pozostalo 47 tys ,zaznaczam ze auto juz jest warte
      35 tys,,,gdybym chcial splacac jeszce 4 lata to auto kosztowac mnie bedzie
      prawie 90 tys mialo byc tak pięknie a okazala sie lipa rata wynosi 1200 m-ce
      Fortis bank żenada
      • Gość: 550 Re: Gdzie kredyt samochodowy? IP: 94.254.179.* 28.11.09, 23:03
        polecam panią z Sandomierza z ul.Żeromskiego wis a wis ekonomika brałem tam już
        2 auta w kredycie oprocentowanie było korzystniejsze niż w bgż Tarnobrzeg taki
        niebieski parterowy budynek -fajna kobitka
        • e-mail Re: Gdzie kredyt samochodowy? 09.04.10, 20:33
          Zależy jakie auto. Jeśli np. z Toyoty (ja kupowałem yarisa) to najlepszy ich
          bank. Kredyt
          samochodowy
          z Toyoty można ustawić tak, że np. dają ci 1500złotych
          dodatkowo do wyposażenia jak kredyt bierzesz u nich. A odsetki z opłatami i tak
          mają taniej niż np. santander.
          • wojgas Re: Gdzie kredyt samochodowy? 21.04.10, 18:48
            Na Santander to bym uważał. Sam mam tam kredyt. Na początku jest ok ale później
            jest tragedia. Szkoda czasu na ten bank, później rata i tak będzie wyższa, a nie
            daj boże się spóźnić ze spłatą.

Najlepiej zajrzeć na stronę klientów banku nabiciwsantander.pl tam już jest
            ponad pół tysiąca użytkowników.
            • Gość: Dino Re: Gdzie kredyt samochodowy? IP: 109.243.153.* 21.04.10, 19:03
              W lokalnych komisach polecaja Fortis, bo maja uklady, dostaja nawet
              do 10% prowizji, za ktora oczywiscie ty placisz.
              Pani Beata, ktora zajmuje sie samochodowka to straszna naciagara (nie
              mylic z obciagara).
              wcisnie ci karte krwedytowa, zalozy platne konto, nawet cie o tym nie
              informujaca.
              radze dokladnie czytac co sie podpisuje.
              zdecydowanie polecam kredy samochodowy w Aliorze,
              w tarnobrzegu przej do prometeusza, maja oferte kilku bankow.
    • Gość: jarek Re: Gdzie kredyt samochodowy? IP: *.adsl.inetia.pl 24.04.10, 21:36
      Porównaj oferty kredytów bankowych na www.banki.jarbit.com.pl tam masz większość ofert kredytów samochodowych. Obecnie polecam w mBanku, mają właśnie promocję na tego typu kredyty.
      • Gość: Dino Re: Gdzie kredyt samochodowy? IP: 83.1.122.* 25.04.10, 12:45
        Na tej stronie niema wielu bankow.
        Dobry kredyt samochodowy jest w Alior Banku, przejdź i zapytaj.
        Polecam też KS15.
        • Gość: zx Re: Gdzie kredyt samochodowy? IP: 83.1.116.* 25.04.10, 13:30
          auto na kredyt??? żadna inwestycja robisz duży błąd!!!!
          • Gość: szczera prawda Re: Gdzie kredyt samochodowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 06:23
            popieram
            • Gość: bidny Re: Gdzie kredyt samochodowy? IP: *.tarbonus.pl 17.08.10, 12:25
              Dla was najlepsza inwestycja to zrobić sobie z 10 dzieci na starość was będą
              utrzymywać. Kredyty a fee lepiej żyć pod mostem i jeździć rowerem.
              • net4car_pl Re: Gdzie kredyt samochodowy? 20.08.10, 18:00
                Kredyt na samochód to napewno inwestycja szczególnie jak ktoś ma
                firmę i kupuje samochód aby zarabiac pieniądze.. a parafrazujac
                pewną reklamę... wyceczka z rodziną za miasto - bezcenne ;-). Ale na
                serio to banki faktycznie mają podobne oferty co najwyżej obsłóga
                moze być bardzo różna. Od obsługi (wianuuszek pośredników) też
                zależy cena kredytu. Nieskromnie polecam najtaniej i najprościej
                czyli przez internet (n4c.pl).
                A najważniejsze to aby się nie psuł..bo tu dopiero są koszty..
    • yamaha-1 Re: Gdzie kredyt samochodowy? 26.08.10, 16:00
      Niestety na własnej skórze doświadczyłem niejednokrotnie prze-różnych kredytów w
      tym kraju i to wiem na pewno-

ŻADNYCH KREDYTÓW W TYM KRAJU !!!! Banki mają za dobrze,,oszukują w
      białych rękawiczkach,,można by pisać do rana,,

ŻADNYCH KREDYTÓW W TYM KRAJU !!!! Chyba że chcesz wdepnąć w gó....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka