szkodnik 12.10.04, 06:53 ...ale na szczęście nie miasto. :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia Re: Forum może i umiera.... 13.10.04, 13:03 Eeeeeeeeeeeeeeeetam umiera, jaksię bardziej postaracie, to nie umrze...:))))))))) (ja niestety nie pomogę za duzo...:((((((((() Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: Forum może i umiera.... 01.11.04, 20:11 Może i ja się załapię. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marccel1 Re: Forum może i umiera.... 01.11.04, 20:16 a ja mam fora ustawione wg aktywności i nie jesteśmy wcale na końcu chociaż przegrywać z legnicą i głogowem to trochu wstyd. musimy się postarać, ale pisanie dla samej przyjemności pisania to też nie za bardzo mądre... truda sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.saracen Re: Forum może i umiera.... 17.11.04, 18:41 szkodnik napisał: > ...ale na szczęście nie miasto. :))) ale wymiera; wszyscy młodzi uciekają :/ Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Forum może i umiera.... 17.11.04, 20:39 szkodnik napisał: > ...ale na szczęście nie miasto. :))) kwestia czasu... :)) ...ale najpierw zaglebie poleci do 2. ligi :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.saracen Re: Forum może i umiera.... 24.11.04, 17:36 impostor napisał: > ...ale najpierw zaglebie poleci do 2. ligi :) > > pozdrawiam. Najpierw złorzeczysz, a potem pozdrawiasz??? Odpowiedz Link Zgłoś