Gość: maciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 22:09 jak się Wam podoba Tarnobrzeski basen. Ja osobiście myślałem ,że będzie fajnieszy a jakie są Wasze opinie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: Basen IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 07.02.04, 00:07 ja myślałem że to tylko taka podpucha z tym budynkiem w około basenu a tak naprawdę to bedzie to taki amerykański podziemny aquapark, zawiodłem sie, a co wy myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyg Re: Basen IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 07.02.04, 06:58 A to spowodal nie Jagiello z Starachowic ani Korczak z Tarnobrzegu lecz mgr Dziubiński! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMB Re: Basen IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.02.04, 21:07 Ja również jestem szczerze zawiedziony; zwłaszcza z 2 rzeczy: -nie zmienia się obuwia przy wejściu, w szatniach z tego powu robi się bagno -nie wszyscy pływają w czepkach!!! (mase pływających włosów w basenie!!!- OHYDA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basenowy Re: Basen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 23:55 W środę otwarcie basenu w Tarnobrzegu. Zapraszamy na 12.oo Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna120 Re: Basen 03.03.04, 19:18 basen nie jest zły - tylko ta widownia na której mase guwniarstwa albo gogoś stać czy chce popływac albo nie . Nie rozumie wpuszczania tego na widownie Odpowiedz Link Zgłoś