Gość: Bozena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.10, 11:57 Czy ktos wie gdzie w Tarnobrzegu sa silownie, oczywiscie oprocz tej przy basenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: silownia IP: 80.50.161.* 21.01.10, 12:32 A może ktoś mi podpowie gdzie można poćwiczyć mięśnie nóg a zwłaszcza uda.Czy na siłownie w Tarnobrzegu można się dostać w każdej chwili czy jest może rezerwacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: silownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.10, 13:12 kiedyś była jeszcze siłownia na I lub II piętrze w budynku, który sąsiaduje z Przychodnią TPBP, ale nie mam pewności czy to jeszcze działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: silownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.10, 13:18 raczej jej nie ma, wisi tylko reklama. przeszlam kiedys wszystkie pietra i nie znalazlam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalczyni Re: silownia IP: *.smsiarkowiec.pl 21.01.10, 19:23 silownia w tbgu miesci sie kolo orbity i irish pubu afrodyta super klimat i ludzie i mega przystojni instruktorzy ktorzy maja duze pojecie o cwiczeniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: silownia IP: 83.238.199.* 21.01.10, 19:31 "i mega przystojni instruktorzy" Wam tylko jedno we łbach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: silownia IP: 83.1.116.* 21.01.10, 20:19 DO BYWALCZYNI - czy masz moze jakies namiary na te silownie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: silownia IP: 83.238.199.* 21.01.10, 21:31 "DO BYWALCZYNI - czy masz moze jakies namiary na te silownie? " Podaj jej. Może jakiś piękniś zwróci na nią uwagę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: silownia IP: *.pppoe.sistbg.net 24.01.10, 18:07 ja polecam siłownie na osirze chociaz dla kobiet lepszy jest aerobik niż siłka - lepsza kondycja i szybsze rezultaty na dłużej. ja na siłce prawie doszłam do sylwetki drwala ale kiedy trener zaproponował udział w jakis zawodach, zapisałam sie na fitnes i nareszcie dobrze wyglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cthulhu Re: silownia IP: 83.1.117.* 21.01.10, 22:21 Na pewno można poćwiczyć mięśnie ud na siłowni OSIR-u - nie trzeba wcześniej rezerwować sobie sprzętu, sala jest naprawdę duża i przestronna (w Afrodycie nie sposób ćwiczyć przez ciasnotę). Jeśli chodzi o uda - są tam maszyny do prostowania nóg siedząc i leżąc (na czworogłowy i dwugłowy uda), do ćwiczenia przywodzicieli, maszyna do wyciskania ciężaru nogami i suwnica (ta ostatnia niestety zawodzi przy większych ciężarach) tudzież trzy stanowiska do wykonywania przysiadów, w tym jedno ze sztangą w prowadnicach (tzw. Maszyna Smitha). Odpowiedz Link Zgłoś
4vardtramp Re: silownia 22.01.10, 12:40 Przed decyzją o ćwiczeniach ze sztangą przysiadów najpierw dobrze zbadać elastyczność naczyń krwionośnych. Może się okazać że potem przez pół roku piecze przy oddawaniu stolca a w gorszym wypadku wyjdą hemoroidy. Nie wiem czy warto tego doświadczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: silownia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.10, 14:30 piszesz to na własnym przykładzie? Wyrazy współczucia. Musiało boleć... Ja trenuje przysiady od kilkunastu lat i nie mam problemów :) Wiesz dlaczego? Robię je technicznie bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cthulhu Re: silownia IP: 83.1.117.* 23.01.10, 22:27 Ćwiczenia fizyczne generalnie zwiększają elastyczność naczyń krwionośnych. Ćwiczę od ponad 15 lat i nigdy nie słyszałem, aby ktoś z tytułu przysiadów miał jakieś problemy tego typu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Re: silownia IP: 83.1.122.* 24.01.10, 11:15 Ja również cwiczę przysiady i z tego tytułu nigdy nia miałam problemów o jakich wspominasz ;-) Powoli, stopniowo i prawidłowo a nie od razu 50 kg na grzbiet. Odpowiedz Link Zgłoś