Dodaj do ulubionych

Stacja Pod Grzybem

IP: 83.1.115.* 01.04.10, 09:51
Co Myślicie o Panu co Myje Szyby ??
Obserwuj wątek
    • Gość: Zdzisiaława Re: Stacja Pod Grzybem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 09:56
      Myśle ze marzysz o lepszej pracy, o zarabianiu konkrentych pieniedzy. Mysle
      rowniez ze nie jestes zbyt szczesliwy, kiedy z samego rana rozpoczynasz takie
      watki na forum.
      • Gość: tomasleega Re: Stacja Pod Grzybem IP: 83.1.115.* 01.04.10, 10:40
        Ja chcę tylko uzyskać opinie innych Ludzi.
    • marco_tbg Re: Stacja Pod Grzybem 01.04.10, 10:23
      Myślę, że lepiej siedzieć i myć szyby, niż siedzieć i narzekać - ten Pan
      przynajmniej ma inicjatywę i chęć.
      ------------------------
      Coco jumbo i do przodu!!!
      • Gość: janek Re: Stacja Pod Grzybem IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 01.04.10, 10:41
        I żółte papiery też ma i około 20 spraw na biegu w sądzie też
        • marco_tbg Re: Stacja Pod Grzybem 01.04.10, 12:08
          dziwne że mając takie atuty nie siedzi w sejmie...
          ------------------------
          Coco jumbo i do przodu!!!
          • Gość: gbur0 Re: Stacja Pod Grzybem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 23:46
            Tankuję gdzie indziej ale chętnie gdzie indziej skorzystałbym z
            usług tego pana bo kiedyś w awari innej stacji zapędziłem się na
            Orlen i grzecznie i dokładnie umył mi szyby za co łaska. Może dla
            TSA i RTA jeden złoty to zbyt wiele, że podejmują taki temat. Jak
            tankują za dychę to fakt to koszt 10% zakupów.
            • Gość: fpp Re: Stacja Pod Grzybem IP: *.tktelekom.pl 02.04.10, 08:26
              troche nachalny jest, ale jego nachalność w porównaniu nachalnością
              dresików myjących szyby w krakowie przy skrzyżowaniach jest niczym
              • Gość: znajoma Re: Stacja Pod Grzybem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 08:34
                uprzejmy Pan o miłym głosie,chętnie mu dajemy złotówkę lub 2
                złote,choć zawsze mu mówię ,żeby nie mył szyb.Gdyby wszyscy ludzie
                byli tacy mili ,świat byłby piękniejszy.Wesołych Świąt.

P.S.Nie wiem ,czy o tym samym panu myślę ,o którym jest
                wątek.Pozdrawiam.
                • Gość: xyz Re: Stacja Pod Grzybem IP: 83.1.124.* 02.04.10, 09:23
                  to powinno być zabronione
                • Gość: wiola Re: Stacja Pod Grzybem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.10, 09:36
                  A ja nie daje zlotowki i nie dlatego ze mi szkoda, ten pan mnie
                  denerwuje, to jest nachalne wyludzanie i zycie na cudzy koszt.
                  Spotykalam czesto bardzo mlodego czlowieka, chlopca mozna
                  powiedziec, na ulicach Tarnobrzega, ktory podchodzil i bardzo
                  uprzejmie pytal, co moge dla pani zrobic. Zazwyczaj nie wiedzac co
                  odpowiedziec dawalam grosz za nic, do czasu jak nie zorietowalam sie
                  ze to sposob na wyludzanie i prowadzenie do nawyku. Sa rodziny ktore
                  z pokolenia na pokolenie wybraly droge nie pracy lecz zebractwa.I z
                  tym sie nie godze. Rujnuja mi sumienie katolika, ale trudno mam tez
                  poczycie godnosci i nie lubie byc wykorzystywana, a jeszcze gorzej
                  nie znosze jak ktomus sie wydaje ze mnie nabral, ze jestem jeleniem.
                  A tak na marginesie, wracajac do pana z Orlenu, znam go troche, mial
                  rente - chyba zrezygnowal, mial pomoc urzedowa - nie wiem, ale chyba
                  tez nie korzysta. Woli "zarabiac" - chwalebne, tylko nie tak.
                  Wyjechalam z myjni, a on chce mi myc samochod i tak za kazdym razem.
                  • Gość: gosc Re: Stacja Pod Grzybem IP: 80.48.174.* 02.04.10, 11:26
                    idą swieta to wyjme wszystkie okna w domu podjade na orlen gosc na orlenie
                    wymyje za 2 zeta
                    • Gość:   Re: Stacja Pod Grzybem IP: 83.1.119.* 02.04.10, 13:16
                      To ty okna tylko na święta myjesz, to i pewnie gacie dwa razy do roku też
                      pierzesz... :)))
                      • Gość: znajoma Re: Stacja Pod Grzybem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 13:43
                        Nie znam człowieka,ani jego sytuacji finansowej.Raz w miesiącu
                        podjeżdzam na tę stację.Sama zawsze myję samochód i nigdy nie
                        korzystam z myjni.Dzieci patrzą zawsze ze współczuciem na tego
                        pana,zwłaszcza w zimie.Nigdy nie mył mi szyb w aucie.Gdy mam
                        drobne ,to córka podlatuje i daje mu je.Nie mnie osądzać ,czy to
                        jest wyłudzanie,mojego budżetu to nie zrujnuje.Każdy żyje tak ,jak
                        uważa.Pozdrawiam.
                  • Gość: bida Re: Stacja Pod Grzybem IP: *.smsiarkowiec.pl 03.04.10, 10:25
                    życie na cudzy koszt to raczej nie mycie szyb na stacji - wyłudzanie kasy z
                    opieki społecznej, kombinowanie z wodomierzami, ciepłomierzami, wyłudzanie
                    paczek żywnościowych z kościoła - robi to masa ludzi, którym wcale się źle nie
                    powodzi - to oni żyją na cudzy koszt...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka