Gość: tomasleega IP: 83.1.115.* 01.04.10, 09:51 Co Myślicie o Panu co Myje Szyby ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zdzisiaława Re: Stacja Pod Grzybem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 09:56 Myśle ze marzysz o lepszej pracy, o zarabianiu konkrentych pieniedzy. Mysle rowniez ze nie jestes zbyt szczesliwy, kiedy z samego rana rozpoczynasz takie watki na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasleega Re: Stacja Pod Grzybem IP: 83.1.115.* 01.04.10, 10:40 Ja chcę tylko uzyskać opinie innych Ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marco_tbg Re: Stacja Pod Grzybem 01.04.10, 10:23 Myślę, że lepiej siedzieć i myć szyby, niż siedzieć i narzekać - ten Pan przynajmniej ma inicjatywę i chęć. ------------------------ Coco jumbo i do przodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Stacja Pod Grzybem IP: *.91d.tarnobrzeg.pilicka.pl 01.04.10, 10:41 I żółte papiery też ma i około 20 spraw na biegu w sądzie też Odpowiedz Link Zgłoś
marco_tbg Re: Stacja Pod Grzybem 01.04.10, 12:08 dziwne że mając takie atuty nie siedzi w sejmie... ------------------------ Coco jumbo i do przodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur0 Re: Stacja Pod Grzybem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 23:46 Tankuję gdzie indziej ale chętnie gdzie indziej skorzystałbym z usług tego pana bo kiedyś w awari innej stacji zapędziłem się na Orlen i grzecznie i dokładnie umył mi szyby za co łaska. Może dla TSA i RTA jeden złoty to zbyt wiele, że podejmują taki temat. Jak tankują za dychę to fakt to koszt 10% zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fpp Re: Stacja Pod Grzybem IP: *.tktelekom.pl 02.04.10, 08:26 troche nachalny jest, ale jego nachalność w porównaniu nachalnością dresików myjących szyby w krakowie przy skrzyżowaniach jest niczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Stacja Pod Grzybem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 08:34 uprzejmy Pan o miłym głosie,chętnie mu dajemy złotówkę lub 2 złote,choć zawsze mu mówię ,żeby nie mył szyb.Gdyby wszyscy ludzie byli tacy mili ,świat byłby piękniejszy.Wesołych Świąt. P.S.Nie wiem ,czy o tym samym panu myślę ,o którym jest wątek.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Stacja Pod Grzybem IP: 83.1.124.* 02.04.10, 09:23 to powinno być zabronione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Stacja Pod Grzybem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.10, 09:36 A ja nie daje zlotowki i nie dlatego ze mi szkoda, ten pan mnie denerwuje, to jest nachalne wyludzanie i zycie na cudzy koszt. Spotykalam czesto bardzo mlodego czlowieka, chlopca mozna powiedziec, na ulicach Tarnobrzega, ktory podchodzil i bardzo uprzejmie pytal, co moge dla pani zrobic. Zazwyczaj nie wiedzac co odpowiedziec dawalam grosz za nic, do czasu jak nie zorietowalam sie ze to sposob na wyludzanie i prowadzenie do nawyku. Sa rodziny ktore z pokolenia na pokolenie wybraly droge nie pracy lecz zebractwa.I z tym sie nie godze. Rujnuja mi sumienie katolika, ale trudno mam tez poczycie godnosci i nie lubie byc wykorzystywana, a jeszcze gorzej nie znosze jak ktomus sie wydaje ze mnie nabral, ze jestem jeleniem. A tak na marginesie, wracajac do pana z Orlenu, znam go troche, mial rente - chyba zrezygnowal, mial pomoc urzedowa - nie wiem, ale chyba tez nie korzysta. Woli "zarabiac" - chwalebne, tylko nie tak. Wyjechalam z myjni, a on chce mi myc samochod i tak za kazdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Stacja Pod Grzybem IP: 80.48.174.* 02.04.10, 11:26 idą swieta to wyjme wszystkie okna w domu podjade na orlen gosc na orlenie wymyje za 2 zeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: Stacja Pod Grzybem IP: 83.1.119.* 02.04.10, 13:16 To ty okna tylko na święta myjesz, to i pewnie gacie dwa razy do roku też pierzesz... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Stacja Pod Grzybem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.10, 13:43 Nie znam człowieka,ani jego sytuacji finansowej.Raz w miesiącu podjeżdzam na tę stację.Sama zawsze myję samochód i nigdy nie korzystam z myjni.Dzieci patrzą zawsze ze współczuciem na tego pana,zwłaszcza w zimie.Nigdy nie mył mi szyb w aucie.Gdy mam drobne ,to córka podlatuje i daje mu je.Nie mnie osądzać ,czy to jest wyłudzanie,mojego budżetu to nie zrujnuje.Każdy żyje tak ,jak uważa.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bida Re: Stacja Pod Grzybem IP: *.smsiarkowiec.pl 03.04.10, 10:25 życie na cudzy koszt to raczej nie mycie szyb na stacji - wyłudzanie kasy z opieki społecznej, kombinowanie z wodomierzami, ciepłomierzami, wyłudzanie paczek żywnościowych z kościoła - robi to masa ludzi, którym wcale się źle nie powodzi - to oni żyją na cudzy koszt... Odpowiedz Link Zgłoś