Dodaj do ulubionych

Giełda rowerowa w Sandomierzu??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 07:31
Witam. Słyszałam, że w Sandomierzu odbywają się giełdy rowerowe i można tam kupić tanio używany ale dobry rower. W jakie dni odbywają się te giełdy? Czy jest duży wybór rowerów? Może ktoś wie coś na ten temat? Będę wdzięczna za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: janek Re: Giełda rowerowa w Sandomierzu?? IP: 80.50.161.* 06.04.10, 08:11
      Giełda odbywa się w soboty, trzeba przyjechać około 6.00 - 7.00 bo później nie
      ma w czym wybierać.Powodzenia.
    • Gość: ja Re: Giełda rowerowa w Sandomierzu?? IP: 83.1.112.* 06.04.10, 08:22
      bazar ze starociami odbywa się w soboty w Sandomierzu oczywiście,
      obok giełdy samochodowej
      są tam również duże ilości używanych rowerów
      proponuję dość wczesne odwiedzenie giełdy, wtedy można rzeczywiście
      kupić fajny sprzęt
    • Gość: syndyk Re: Giełda rowerowa w Sandomierzu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 08:31
      tylko kradzionego nie kupuj!
      • Gość: rowerzystka Re: Giełda rowerowa w Sandomierzu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 20:29
        Gość portalu: syndyk napisał(a):

> tylko kradzionego nie kupuj!

A jak to poznać, że kradziony? :)
        • Gość: rowerzystka Dziękuję za odpowiedzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 20:30
          • Gość: sprzedający Re: Dziękuję za odpowiedzi. IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.10, 20:46
            zazwyczaj mamy kartki przyczepione Kradziony!!
            • Gość: rowerzystka Re: Dziękuję za odpowiedzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 06:48
              Gość portalu: sprzedający napisał(a):

> zazwyczaj mamy kartki przyczepione Kradziony!!

Aaaa... to ok- będę czytać wszystkie kartki :D
            • Gość: znajoma Re: Dziękuję za odpowiedzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 08:19
              nie mają żadnych kartek.Ja natomiast byłam świadkiem niezbyt
              przyjemnej sytuacji ,gdy pomylono rowery na parkingu
              kościelnym.Zawsze może znależć się człowiek ,który zamiast wyjaśnić
              sprawę ,,po ludzku"- przyjedzie z policją pod dom po swój rower.Ten
              człowiek był z tej miejscowości,gdzie mieszkam.Ludzie potrafią
              zaskoczyć.Nigdy nie jestem tak wcześnie na giełdzie ,ale zawsze jest
              pełno rowerów.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka