Dodaj do ulubionych

budowa domu

09.04.10, 20:51
czy może ktoś polecić dobrego kierownika budowy i ekipę budowlaną?
korzystał ktoś z usług firmy art-bud?
Obserwuj wątek
    • Gość: kinga Re: budowa domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 20:03
      ja korzystam z firmy StanBud z Krawców,jestem juz na koncowym etapie,
      wszystko jak do tej pory super,wszystko kompleksowo
      juz niedlugo sie wprowadzam :)
      tel.0158113123, 0505094073
    • Gość: ania Re: budowa domu IP: 81.219.68.* 10.04.10, 20:44
      nam dwa lata temu budowała dom firma stanbud i świetnie nam sie mieszka bez
      zadnych usterek
    • moniko81 Re: budowa domu 11.04.10, 22:52
      Dzięki wielkie :)
      • Gość: xnn Re: budowa domu IP: *.91c.tarnobrzeg.pilicka.pl 12.04.10, 16:30
        pawelrutyna.pl - polecam!
    • jaroszman Re: budowa domu 19.08.14, 21:04
      Ja nie korzystałem, ale wiem że inni polecają ;)

www.steindeldom.pl
    • Gość: Tadek Re: budowa domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.14, 11:21
      również dołączam się do prośby o wskazanie firmy mogącej wybudować dom co najmniej do stanu surowego zamkniętego. Czy ktoś budował w naszym regionie dom według projektu DANDYS 1 pracowni projektowej DOMENA ewentualnie podobny (np. OZYRYS, ADONIS) i może się podzielić wszelkimi uwagami na ten temat (jak trzeba udostępnię kontakt prywatny).
      • Gość: wujek Re: budowa domu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.08.14, 22:09
        Zastanów się jeszcze nad tym Dandysem. Poczytaj historę użytkownika bitter z forum muratora. Budował Dandysa, ale koszty wyszły dużo wyższe niż wszystkie kalkulacje. Przerost formy nad treścią, żeby jeszcze forma była ładna. Tyle dobrego, że niewykończony dom udało mu się sprzedać i wybudował elegancką i energooszczędną parterówkę Róże w Ogrodzie.

Z wykonawców polecam wspomniany wyżej Artbud.
        • Gość: Tadek Re: budowa domu IP: *.smsiarkowiec.pl 23.08.14, 16:37
          ...., którą, jak wynika z końcowych jego wpisów także z powodów finansowych musiał sprzedać. Niestety bitter finansowo się przeliczył (budował w 100% z kredytu), choć zapał co trzeba mu przyznać miał ogromny a i wiedzę całkiem sporą.
          Niemniej wracając do projektu DANDYS 1 (nieco inna, powiększona wersja projektu DANDYS), to jego forma akurat mnie się podoba i co najważniejsze pasuje na działkę - wygląd domu to wiadomo - kwestia gustu, a jeśli chodzi o koszty to jest oczywiste, że te podawane w kosztorysie zawsze należy powiększyć o 25-30%. Tak więc w dalszym ciągu szukam ekipy i inwestorów, którzy budowali taki lub podobne projekty i mogą się tą wiedzą "pochwalić", oczywiście za dotychczasowe propozycje bardzo dziękuję i je również rozważę.
      • Gość: Do Tadka Re: budowa domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.14, 17:35
        22 tysiaki stan surowy otwarty.
    • Gość: Do Moniki Re: budowa domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.14, 16:35
      www.zumi.pl/2384537,Zespol_Uslug_Projektowych_Ryszard_Matyka_Dorota_Zielinska,Tarnobrzeg,firma.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka