Gość: Sympatyk IP: 83.1.125.* 25.04.10, 21:54 Czy ktoś wie, kto jest nowym szefem PO w Tarnobrzegu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sympatyczka Re: Kto szefuje PO IP: *.merinet.pl 25.04.10, 22:17 eurowybory.onet.pl/101,4,slawomir_partyka,kandydat.html chyba ten gość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kto szefuje PO IP: 80.51.159.* 25.04.10, 22:39 Przeciez on pracował w ZUG-ZAKU na zmywaku. Chłop po pedagogice.....bez komenatarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znalezione Re: Kto szefuje PO IP: 83.1.121.* 13.05.10, 20:42 www.slawomirpartyka.tarnobrzeg.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwolennik Re: Kto szefuje PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 07:50 To wspaniała wiadomość. Wreszcie ktoś młody i dynamiczny. PO powinna wystawić go na prezydenta miasta. To powszechny zwyczaj, że kandyduje szef lokalnych struktur, chyba że jest tylko figurantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w_szoku Re: Kto szefuje PO IP: 83.1.112.* 26.04.10, 11:40 co ? BUHAHAHAHAH ten gość jest pedagogiem ?! przecież on lał piwo w SOHO ! a teraz jest szefem PO w TBG BUHAHAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryśku Re: Kto szefuje PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 12:06 Lepiej miec doswiadczenie z nalewaniem piwa s Soho, niz z podpieprzania kolegow i przynaleznosci do PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Kto szefuje PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 12:57 Chyba każdy działacz PO był już szefem tej partii w Tbg-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Kto szefuje PO IP: 83.1.117.* 26.04.10, 12:59 to jeśli ktoś pracuje za młodu w barze to jakiś problem ma być? ja nie widzę w tym problemu. A co do osoby jako polityka to wszystko wyjdzie po czasie... mam nadzieję że na plus dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Kto szefuje PO IP: 80.51.159.* 26.04.10, 17:40 Wyglądem bardziej na PIS pasuje, w PO to raczej inteligencja zasiada, ale może nie w tbg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intelgęt Re: Kto szefuje PO IP: *.merinet.pl 26.04.10, 18:25 Inteligent PO to wychowana w komunizmie jednostka pseudo-inteligencka, posiadająca jedynie formalne wykształcenie , ale pozbawiona etosu, zasad i etycznego kodeksu dawnej inteligencji. Nastawiona na szybki i łatwy zysk. Obce są jej wartości takie jak solidarność czy krzywda bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarkoPL Re: Kto szefuje PO IP: *.pppoe.sistbg.net 26.04.10, 19:40 Poczytałem sobie, co Pan Sławomir napisał (lub napisała). Więc po kolei: 1. jestem młodym człowiekiem, jednym z niewielu, którzy nie uciekli za granicę tylko chcą mieszkać w swojej Ojczyźnie Określanie osób, które zostały ZMUSZONE EKONOMICZNIE DO WYJAZDU jako uciekinierów jest CO NAJMNIEJ niegrzeczne. Mało brakowało a sam zostałbym tym uciekinierem. Wróciłem - jak się okazało na swoje nieszczęście - gdyż UWIERZYŁEM, ŻE WARTO BYĆ POLAKIEM, WARTO MIESZKAĆ W POLSCE. 2. nie jest mi obojętny jej los i los mieszkańców Polski. Przynależność do PO DYSKWALIFIKUJE powyższe zdanie, gdyż PO los Polski jest jak najbardziej obojętny. Liczy się kasa, misiu, kasa. 3. Obecnie pracuję jako pedagog szkolny w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych nr 2 im. Bartosza Głowackiego w Tarnobrzegu. Nie wiem, czy to jest prawidłowość, lecz wielu, wielu członków PO najlepiej czuje się NA BUDŻETOWEJ POSADZIE. 4. działając w Biurze Ruchu Ochrony Bezrobotnych Były już poseł Zygmunt Wrzodak również wspomagał Ruch Obrony Bezrobotnych udzielając mu gościny w części swojego biura poselskiego w Rzeszowie. Z tym, że ze spotkań w biurze nic nie wynikało. Sądzę, że również z pomocy Pana Sławomira niewiele wyniknęło. 5. Chcę jako młody i pełen energii człowiek, zrobić coś dobrego dla Naszego Kraju, dla POLSKI. Wolałbym wiedzieć "CO" ? Szczerze powiedziwaszy "COŚ" to w sumie nie wiadomo co. 6. będąc specjalistą środków europejskich pozyskuje fundusze unijne i realizuje projekty będące dużym wsparciem dla rozwoju lokalnego społeczeństwa. Proszę o szczegóły - co pozyskano i na co? To raz. A dwa to razi mnie: pozyskuje fundusze realizuje projekty Może powinno być POZYSKUJĘ I REALIZUJĘ. Jednegom Wałęsę miał. Drugiegom mnie nie trza. Na marginesie Pan Sławomir pisał wcześniej, że jest PEDAGOGIEM. 7. Pracując także wśród osób niepełnosprawnych nauczyłam się jak należy im pomagać i co zrobić aby poprawić ich los, los naszych współrodaków. Litości. Co ma wspólnego pomoc niepełnosprawnym z pracą w Parlamencie Europejskim. Poprawić los niepełnosprawnych można dając im więcej funduszy na specjalistyczne operacje, sprzęt specjalistyczny. To tylko w STAR WARS można kogoś wrzucić do basenu z wodą i zregenerować w kilka godzin. Jako kandydat do Parlamentu Europejskiego zaprezentował się nędznie. Mnie nie przekonał. I z takim tekstem wyborczym JEST GWARANTEM POGRĄŻENIA PLATFORMERS Sp. z o.o. w Tarnobrzegu. Myślę, że skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Kto szefuje PO 26.04.10, 20:28 ...no i darko pokazales cala nedze programowa i intelektualna PO.Ich sila jest antykaczyzm a poza tym cynizm,bezideowosc i krecenie lodow...teraz juz moga to robic bezkarnie odkad Donek i spolka przejelli CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
marco_tbg Re: Kto szefuje PO 14.05.10, 07:57 Pracując także wśród osób niepełnosprawnych nauczyłam się Masakra chyba Żona Pana Partyki to pisała i nawet się nie chciało dwa razy przeczytać... ------------------------ Coco jumbo i do przodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marco_tbg Re: Kto szefuje PO 14.05.10, 07:59 Tekst - Pracując także wśród osób niepełnosprawnych Gdzie byli Ci niepełnosprawni w PUP-ie? ------------------------ Coco jumbo i do przodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Kto szefuje PO IP: *.flash-net.pl 26.04.10, 20:55 to juz ten gruby, co został dyrektorem w kopalni nie jest szefem PO?. Własnie miałam iśc do niego prosić o posadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Kto szefuje PO IP: 80.51.159.* 26.04.10, 21:17 Masz nową krew, młody, rozumie młodych ludzi, z pewnością pomoże! A najlepiej to idź do niego na konsultacje pedagogiczne - w SOHO był okrutnie niemiły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: Kto szefuje PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.10, 09:07 Masz racje, cale to PO to granda pyszalkow. Wydaje im sie ze oni to jakas szlachta. Kazdy pusty i niezrealizowany czleczek bedzie sie nadymal, dla nich plebs to cos nizszego. Odpowiedz Link Zgłoś