Dodaj do ulubionych

Woda w Zakrzowie!!

IP: 83.1.120.* 20.05.10, 16:18
Zakrzów zalewa,znikąd pomocy, dzwonimy do prezydenta Dziubińskiego, a
on jakby ze snu zbudzony-nawet nie wiedział że oczyszczalnia w
Zakrzowie zalana. I upiera się że Zakrzowa nie zalewa. Nasz prezydent
nawet sie nie interesuje miejscami zalewanymi, nawet nie był u tych
ludzi w Zakrzowie. I żadna to prawda, że woda opada- teraz zalewa domy
w Zakrzowie od strony wałów.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Woda w Zakrzowie!! IP: 83.1.121.* 20.05.10, 16:24
      Głosujcie dalej na tego..
    • Gość: Krzysiek Re: Woda w Zakrzowie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 16:31
      Ciekawe kto bedzie o tym pamietał o tym w dniu wyborów. za kilka
      miesiecy dostaniecie kawałek chodnika na kredyt i pobiegniecie na
      niego zagłosować.
    • Gość: do srigi Re: Woda w Zakrzowie!! IP: *.merinet.pl 20.05.10, 16:37
      Ten sam pajac z tego samego IP robi sobie kampanię wyborczą nawet w trakcie
      takiej katastrofy. Człowieku lecz się na nogi bo na głowę to już za późno.
      • Gość: gigi Re: Woda w Zakrzowie!! IP: 83.1.120.* 20.05.10, 17:01
        puknij sie w łeb pajacu. Przyjedź do zakrzowa ładować piach w worki, to
        wtedy moze zobaczysz jak to wszystko działa .
      • Gość: Alex lepiej nikogo nie obrażaj IP: *.182.37.125.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.05.10, 18:18
        prezydent Tarnobrzega jest nieudolnym i zarozumiały. On i jego poplecznicy są
        winni, że nie ma planów zagospodarowania i miasto Tarnobrzeg nie prowadzi
        aktywnego zarządzania terenami budowlanymi. Na terenach suchych i bezpiecznych
        rośnie trawa i krzaki a na terenach zalewowych jak np. Nadole ludzie ciągle
        budują nowe domy.
        On jest winien i basta.
        • Gość: Olex Re: lepiej nikogo nie obrażaj IP: *.merinet.pl 20.05.10, 19:20
          woda która jest obecnie w Tarnobrzegu, nadpływa z Sandomierza
          • Gość: gbur0 Re: lepiej nikogo nie obrażaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 19:50
            g.wno prawda. Ona napływa z warsiawki bo wszystkie rządy oprócz Ś.P.
            Edwarda Gierka nie zrobiły nic dla dla ochrony takich okolic jak
            nasza. Wręcz przeciwnie nie robią nic bo woda gdzieś musi się
            podziać. Lepiej żeby sterała Tarnobrzeg, później okolice Puław a do
            warsiawki i magików toruńskich dopływa ustabilizowana. Mają nas w
            d..ie nawet Pan Premier nie ubral gumowców i kurtki OSP!
            A bogacze niech się zastanowią - wszelkie wielkie społeczne protesty
            były poprzedzane kataklizmami przyrody. Może ona czuje tak jak my?
            • Gość: rrr Re: lepiej nikogo nie obrażaj IP: 80.48.174.* 20.05.10, 21:10
              zwykła matematyka , jeżeli My będziemy mieć wały ,że woda nie przejdzie to jakie
              muszą mieć w Warszawie. 8 m , to już nie wystarczy. zawsze będzie musiał być
              ktoś zalany , to kwestia nie stawiania domów ZA WAŁEM.
              • Gość: tarnobrzeg/zakrzów Zakrzów IP: *.smsiarkowiec.pl 21.05.10, 22:21
                Byłem niedawno w Zakrzowie i tam woda idzie od strony remizy :(narzazie stoi.
                nie przybiera ani nie opada.kilka domów od remizy w stronę Sandomierza jest już
                zalanych.w tych domach woda już stoi ale niedużo a na podwórkach koło tych domów
                jest woda gdzie gdzieniegdzie po pas a gdzieniegdzie po kolana !! jeśli ktoś ma
                pytania to pisać na e mail czacha30@buziaczek.pl !!
        • Gość: qwerty Re: lepiej nikogo nie obrażaj IP: *.flash-net.pl 20.05.10, 23:49
          Przecież nikt nie zmuszał do budowania sie na Nadolu. Tarnobrzeg
          niestety nie ma dobrych terenów budowlanych. Bezpieczny jest tylko
          Miechocin. Budowa coraz wyższych wałów jest bez sensu, bo przerwanie
          takiego wału daje coraz większe zalane tereny. W tym przypadku wał
          prawdopodobnie przerwano w celu obrony huty. O ludzi nikt sie nie
          troszczy, ważne żeby zagraniczna spółka nie ucierpiała.
          Coraz więcej wyłożonych kostką parkingów przy marketach to coraz
          więcej wody po deszczu w rzekach. No i jest efekt. Takie samo
          przerwanie wału dało teraz o wiele wiekszy obszar zalaniowy niz w
          1997 roku i wyższy poziom zalania, wystarczy porównać w Tzreśniu
          obecny poziom wody z tym z 1997 roku.
    • Gość: Ktos Re: Woda w Zakrzowie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.10, 07:56
      To zobacz co w tym czasie robia tacy wielcy radni jak p. Mastalerz - biegna nad
      wisle i robia sobie rodzinne zdjecia na tle wezbranej wisly.
      To dopiero jest patologia.
    • Gość: gość Re: Woda w Zakrzowie!! IP: *.toya.net.pl 21.05.10, 21:11
      czy wiadomo jaka jest obecnie sytuacja w zakrzowie? nie mają prądu,
      padły komórki i nic nie wiem. ok. g15 woda była do kolan...
      • Gość: ja Re: Woda w Zakrzowie!! IP: *.tktelekom.pl 21.05.10, 21:52
        Podobno woda w domu na metr
        • Gość: zakrzowianin Re: Woda w Zakrzowie!! IP: 83.1.124.* 22.05.10, 11:19
          Najgorzej jak niektórzy durnie nie znając sytuacji piszą głupoty.Mieszkam w
          Zakrzowie mam prąd, gaz i nie zalała mnie woda.
          • Gość: znajoma Re: Woda w Zakrzowie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 11:28
            Dzięki za informację,nie mogę się dodzwonić do rodziny.
      • Gość: Anna Re: Woda w Zakrzowie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 11:32
        nie pisz bzdur albo opisuj dokładnie. mieszkam przy ulicy Przemysłowej i nie
        było i nie ma u mnie grama wody poza tą z opadów deszczu, której gleba nie
        przyjmuje! mam i gaz i prąd i wodę! nie można uogólniać, że cały Zakrzów zalany!!
        • Gość: zakrzowianin Re: Woda w Zakrzowie!! IP: 83.1.124.* 22.05.10, 11:50
          sytuacja w Zakrzowie nie jest taka zła jak wyglądała pierwotnie.Mnie tylko
          mierźi co robił przewodniczący Zarządu Osiedla.Brak jego aktywności w
          organizowaniu ludzi i materiałów .Wygląda na to że uaktywni się dopiero przed
          wyborami albo jak trzeba będzie działać na rzecz parafii.
          • Gość: Anna Re: Woda w Zakrzowie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 12:15
            Racja. Jeździ taki na rowerze, szpicluje i nic więcej nie robi. Nie zapytał
            nawet czy czegoś nie potrzeba, czy wszystko w porządku. Nie zapytał nawet męża o
            to czy może pomóc innym. Mąż sam poszedł pomagać sąsiadom. Tylko kto zamiast niego?
          • Gość: zakrzowianin2 Re: Woda w Zakrzowie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 15:06
            Będzie dużo dużo robił, bo stanie w pierwszym szeregu po medal za walkę z powodzią.
    • Gość: gosc Re: Woda w Zakrzowie!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.10, 10:54
      glosowaliscie na dziubinskiego bo remize postawil;P teraz macie jego
      rzady zastanowcie sie czy warto na niego glosowac nastepnym
      razem!!!!!!!!!!!!
      • Gość: zakrzowianin Re: Woda w Zakrzowie!! IP: 83.1.124.* 23.05.10, 15:35
        czas żeby wybrać na jesieni nowego sołtysa i radnego tylko kogo?
        • Gość: magik Re: Woda w Zakrzowie!! IP: *.tktelekom.pl 26.06.10, 11:42
          Chyba sie mylicie co do przewodniczacego Zarządu Osiedla. W ostatnim Tygodniku Nadwiślanskim w artykule pt'Strażacy na medal" czytam ,ze wspomniany przez Was przewodniczacy został własnie osobiście odznaczony przez Bronisława Komorowskiego medalem "Za Ofiarność i Odwagę". Czy aby sie nie spieszą decydenci z tym odznaczeniami kiedy jeszcze skutki powodzi nie zostały usuniete i nie poczeka sie na ustalenia prokuratury. Zawsze mnie dziwi,ze pomija sie w odznaczeniach ludzi nie fumkcyjnych którzy po kilkadziesiat godzin pracowali,z przemeczenia ladowali w szpitalu i wracali by dalej pracować na rzecz społecznosci lokalnej. Smutne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka